Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: yaakop

Můžete mi prosím někdo zjistit, kolik by opravdu stál ten originál? Dodací lhůta pro druhovýrobu je teď prý více než 5 týdnů a to bych se do té doby upekl. Díky.

Tak už jsem si to zjistil - 7 500,- s DPH (zdroj: Domanský Zdiby).

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute, Tak blba sprava, pre tych, co maju prasknuty chladic klimy ako ja :grr

Asi este pekne dlho budem mat v aute teplejsie ako by som si prial. Chladic klimy sa stal tak nedostatkovym tonvarom ako cidla ESP... asi pred dvoma rokmi :nevim

Odesláno

no dnes som daval skontrolovat klimu kade unika a povedal ze system mu neukazal ziaden unik a ked kukal stou UV lampou tak to bolo tiez ok.jak ju naplnil tak hned chladia obe strany tak neviem ci je zla ta klapka,ked nastavim 16 stupnou mi ale pripada ze to az tak nechladi no neviem mozno sa mi to iba zda.

Odesláno

Trochu odbočím, ale myslím, že budete někdy řešit jaký koupit kabinový filtr. Po dnešní zkušenosti nedoporučuji zn. FILTRON. Při montáži jsem nadával jako špaček. Je totiž oproti jiným ( Valeo, Mann) tuhý a nejde lehce ohnout při zasouvání jak je předpokládáno dle servisního návodu. Narval jsem ho tam násilím, ale již nikdy více FILTRON:grr.

Odesláno

Tak v pátek jsem byl na kontrole klimatizace.Maník to napíchnul na mašinu, která udělá kompletní test a výměnu sama a když nastavil typ auta, u všech motorizací to ukázalo předepsaný množství chladiva 520g.

Tady hodně z vás uvádí 625g, tak nevím, kde je chyba.:myslim

Já tam měl po odsátí původní náplň 480g a chladilo to.

[upravil dne 15/8/10 pkr]

Odesláno

jen pro rychlé info, včera jsem byl doplnit chladivo (po kompletní výměně chladiče) v servisu Best drive. Doplnili 620g chladiva, odsáto 10g, doplněn olej a UV látku. Cena 499kč + chladivo 240kč,-. Myslím, že slušná cena :)

Odesláno

:xvul

Taaaaaaaaaak a uz mam zase funkcnu klimu :super

Od samej radosti som isiel zo servisu domov (cca 30km) s klimou nastavenou na 17° :D

Tymto sa zaroven ospravedlnujem servisu za tu polovicu lesa co som im tam priviezol.

By som fakt neveril kolko bordelu dokaze toto levica vysat cez tu velku papulu :o

Odesláno

medo daj si pred chladič/ventilátor kovovú mriežku (ťahokov) a zabrániš opätovnému poškodeniu napríklad od odletujúcich kamienkov. Preštuduj tu

[upravil dne 18/8/10 Judes]

Odesláno
Původně zaslal: Judes

medo daj si pred chladič/ventilátor kovovú mriežku (ťahokov) a zabrániš opätovnému poškodeniu napríklad od odletujúcich kamienkov. Preštuduj tu

[upravil dne 18/8/10 Judes]

Hmmm Dik za info

Tiez ma napadlo, ze by s tym bolo trenba nieco robit, lnen som si myslel ze demontaz je podstatne zlozitejsia, nez je to na tych fotkach.

Jak budem mat trochu viac casu, tak to urcite poriesim.

Odesláno

Zdravim. Nechcem zakladat novu temu, tak to hodim sem. Vie mi niekto povedat ako sa dostava vzduch (kadial je nasavany) ku klimatizacii (vetraku), ked je zvoleny na klime vonkajsi obeh vzduchu? Vysvetlim preco sa to pytam. Mal som problem zo zatekanim vody do auta. Po kazdom vacsom dazdi som mal pod nohami vodica uplne mokry koberec a podlahu. Sralo ma to uz tak strasne ze som zobral do ruky izolacnu samolepiacu penu v spreji a nastriekal som ju do vsetkych dier ktore som videl (prechodky atd.) a kadial by sa mohla voda dostavat do kabiny. Bol som cely stastny ked po prvom lejaku som mal v kabine pod nohami po dlhsom case sucho. Objavil sa vsak iny problem. Ak mam zapnutu klimu na AUTO, alebo na vonkajsi obeh vzduchu pocujem svistanie vzduchu, ale z otvorov klimi nejde takmer ziadny vzduch a to mam vetrak pusteny na max. Akonahle prepnem na vnutorny obeh svistanie zmizne a prud vzduchu je normalny. Mam obavu ze som nedopatrenim nastriekal penu niekam kam som nemal a branim tym priechodu vzduchu z vonka. Pripadne poradte cim by to mohlo byt. Urcite to ma nieco spolocne s mojim \"odbornym vytesnovacim zasahom\", pretoze problem nastal hned druhy den po zasahu. Dakujem za odpovede.

Odesláno

petertn1 no mne sa že keď je zapnutý ten vonkajší obeh tak sa vzduch nasáva cez tie otvory pred čelným sklom pred stieračmi v tom čiernom plaste, ak sa mýlim opravte ma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...