acatt Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Pani chcem sa Vas spytat ake aditivum treba dat na zimu do nafty do nadrze. Ako sa vola, kolko o tam treba dat a hlavne ake su ceny. Dikez za odpovede. Citovat
Radek V. Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Já používám CASTROL TDA, stojí okolo 250kč, je na 500l nafty a používám ho celoročně.... Citovat
snowboy Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Ja nepouzivam zadny na sve 1,8D a taky celorocne . A jeste jsem nemel problem se zimnim provozem. U benzin se prodava, jak klesnou teploty, aditivovana nafta. Citovat
Ladis Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Taky jezdím celoročně bez aditiv, akorád před emisema tam naliju CASTROL TDA. Emise v pohodě, ale to by byly i tak. Na aditivum se mi zdá, že to o trošičku jede líp, ale za ty peníze je to pro mně vyhazování peněz na silnisi. Citovat
Gotrek Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Nic nikam neleju a zatím v pohodě. Jak píší kluci, v zimě pořidávají aditivum do nafty rovnou prodejci. Citovat
marsalek Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Ahoj, cas od casu (4 nadrze rocne) pouzivam nejake aditivum od LiquiMoly. Jmeno si nevzpomenu, ale nevadi to, protoze to kupuju v Nemecku a v CR jsem to stejne jeste nevidel. Pouzivam to predevsim, aby mi to vycistilo karbon z injektoru (HDi). Krome toho to aditivum zveda cetanove cislo, takze motor by mel jit klidneji a tiseji, ale jelikoz tankuju vetsinou u Aralu, nemam s nizkym cetanovym cislem problemy. Doufam, ze v CR s prichodem zimy vsichni prodavaji naftu, ktera ty teploty snasi, tak bych zimni obdobi nevidel kriticky. I kdyz pro jistotu ... :-) Kaja Citovat
Emiš Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Ja mam starou 205 zkousel jsem ruzny aditiva a dospel k tomu ze pokud ti to v zime nechyta tak ti aditivum nepomuze A pokud to chyta tak je to podle me vyhazovani penez aspon u staryho auta. Citovat
Ráďa Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 já aditivum používám v zimě a jsem spokojenej.Jednou mě nafta zamrzla a od té doby ho tam preventivě přidávám a žádnej problém.Cenu si už nepamatuji,protože jsem to kupoval loni a stále jsem to nespotřeboval.Je to plechovka 650ml.a stačí to na 1000 l nafty.Najdeš to na www.vif.cz Citovat
lexa Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 To aditivum obsahuje solventní naftu, která způsobuje, že krystalky parafínu nejsou placeté, ale kulaté a projdou filtrem. Cena je 180 Kč/ 0,5 l u Shelu. Mám toho z prvovýroby asi 200 l když někdo bude potřebovat a? se ozve, cena 50 Kč/litr, plus poštovné a balné. Pošlu na dobírku v různých kanystrech. Míchací poměr 1:1000(litr aditiva/ 1000 litrů nafty). Citovat
acatt Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 lexa: ja scem... staci mi aj liter. posles to aj na slovensko??? alebo odkial si??? ak by to bolo blizko hranic tak si pre to vybehnem..... maj sa. [Editován dne 2/11/04 acatt] Citovat
Marty Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Napsán autorem Ráďa já aditivum používám v zimě a jsem spokojenej.Jednou mě nafta zamrzla a od té doby ho tam preventivě přidávám a žádnej problém.Cenu si už nepamatuji,protože jsem to kupoval loni a stále jsem to nespotřeboval.Je to plechovka 650ml.a stačí to na 1000 l nafty.Najdeš to na www.vif.cz Taky požívám. Přidávám ho vždy když začnou hlásit teploty pod - 10 C a od té doby je klid. Jinak na obalu je taková krásná věta - \"Mírné předávkování není na závadu\".... Citovat
lexa Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 Napsán autorem acatt lexa: ja scem... staci mi aj liter. posles to aj na slovensko??? alebo odkial si??? ak by to bolo blizko hranic tak si pre to vybehnem..... maj sa. [Editován dne 2/11/04 acatt] Jasně, i litr jsem z Ostravy, jinak se můžem domluvit a pošlu po Žilovi, jsem zvědav kdy už si to jméno přepíše. :D;) Citovat
tmx.806 Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 LEXA: jsem ti posilal mail s prosbou o 4 litry - zadna odpoved... ozvi se... Citovat
lexa Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Napsán autorem tmx.806 LEXA: jsem ti posilal mail s prosbou o 4 litry - zadna odpoved... ozvi se... OK, pošli mi na můj telefon SMS domluvíme se, není problém. Na mailmi nic nedošlo, nebo jsem to přehlédl.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.