AnotherOne Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Původně zaslal: hawo118 Chcel by som sa opyttat ze kde to turbo vlastne je som ho tam hladal a nenasiel som :( Skoro celý ten obrázok je turbo. Citovat
Kawa Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Ptát se kde je turbo , je asi blbej vtip - nebyl vtipnej:blablabla Jinak ten nadměrnej smrad z vejfuku - pozoruju to taky, každopádně stopa vede k vstřikům :fnuk Citovat
Brizan Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Kawa Ptát se kde je turbo , je asi blbej vtip - nebyl vtipnej:blablabla proč by to měl být vtip a ještě ke všemu špatnej? Toto forum je přeci od toho aby si uživatelé navzájem pomáhali, radili si a vyměňovali užitečné informace. Jestiže se někdo zeptá kde vlastně turbo je, tak proč se mu posmívat, proč mu prostě v klidu neodpovědět. Jestli se ti tento dotaz nelíbil tak na něj prostě nereaguj. Každej přeci není odborník na auta aby hned vše věděl a od toho je toto forum.... Citovat
fernet soda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 no ja neviem mam to auto od rana v servise a to čo som počul ma znepokojuje. Pretesnit turbo, asi vymeniť fab . alebo vyčistit či čo no neviem ze jako mam dosť!!! že zadymene turbo nič netreba riešiť to kto povedal???????????? poobede tam volam dam vedieť ako to dopadlo ale infarktu sa nevihnem to je istee:fnuk Citovat
fernet soda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 čo vám poviem zapchaté vyfukové potrubie ,a toto nechapem ani ja- ...... vysekal FAP filter vie mi niekto ozrejmiť čo teraz mam čakat???? zatial auto bez problemov ide nič nebliká nesvieti nesignalizuje poruchu .Len ticho dúfam že to tak zostane. popravde nemam s toho dobrí pocit lebo čo sm čital tu na fore o fap nezdá sa mi to len tak jednoduché... ale na tom turbe zatial nebadám že by už bolo začmudené ani v kabíne necítim smrad keď stojím s naštartovaným autom .uvidíme po čase. [upravil dne 26/7/10 fernet soda] [upravil dne 26/7/10 fernet soda] Citovat
PPK Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Zdravím, smrad z výfuku v kabině jsem taky řešil, nejprve mne to stálo 1500 Kč v origo servisu, kde prý mi měnili těsnění pod jedním vstřikem a následně 50 Kč u jiného šikovného automechanika, který pouze zbývající vstřiky dotáhl. Stejně tak to udělali v prvním případě v servisu, ale dali tomu punc pracnosti Takže nejprve projít vstřiky - sundat vrchní plastový kryt, nechat někoho \"zatůrovat\" motor a normálně očuchat, kde to fouká. Citovat
fernet soda Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 mne to fučí alebo teda fučalo od turba ževraj bol zaplnený FAP filter tak ho vykuchaly a teraz uvidím.... dik za podporu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.