Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ptát se kde je turbo , je asi blbej vtip - nebyl vtipnej:blablabla

Jinak ten nadměrnej smrad z vejfuku - pozoruju to taky, každopádně stopa vede k vstřikům :fnuk:fnuk

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

Ptát se kde je turbo , je asi blbej vtip - nebyl vtipnej:blablabla

proč by to měl být vtip a ještě ke všemu špatnej? Toto forum je přeci od toho aby si uživatelé navzájem pomáhali, radili si a vyměňovali užitečné informace. Jestiže se někdo zeptá kde vlastně turbo je, tak proč se mu posmívat, proč mu prostě v klidu neodpovědět. Jestli se ti tento dotaz nelíbil tak na něj prostě nereaguj. Každej přeci není odborník na auta aby hned vše věděl a od toho je toto forum....

Odesláno

no ja neviem mam to auto od rana v servise a to čo som počul ma znepokojuje. Pretesnit turbo, asi vymeniť fab . alebo vyčistit či čo no neviem ze jako mam dosť!!! že zadymene turbo nič netreba riešiť to kto povedal???????????? poobede tam volam dam vedieť ako to dopadlo ale infarktu sa nevihnem to je istee:fnuk

Odesláno

čo vám poviem zapchaté vyfukové potrubie ,a toto nechapem ani ja- ...... vysekal FAP filter vie mi niekto ozrejmiť čo teraz mam čakat???? zatial auto bez problemov ide nič nebliká nesvieti nesignalizuje poruchu .Len ticho dúfam že to tak zostane. popravde nemam s toho dobrí pocit lebo čo sm čital tu na fore o fap nezdá sa mi to len tak jednoduché... ale na tom turbe zatial nebadám že by už bolo začmudené ani v kabíne necítim smrad keď stojím s naštartovaným autom .uvidíme po čase.:myslim

[upravil dne 26/7/10 fernet soda]

[upravil dne 26/7/10 fernet soda]

Odesláno

Zdravím,

smrad z výfuku v kabině jsem taky řešil, nejprve mne to stálo 1500 Kč v origo servisu, kde prý mi měnili těsnění pod jedním vstřikem a následně 50 Kč u jiného šikovného automechanika, který pouze zbývající vstřiky dotáhl. Stejně tak to udělali v prvním případě v servisu, ale dali tomu punc pracnosti :D

Takže nejprve projít vstřiky - sundat vrchní plastový kryt, nechat někoho \"zatůrovat\" motor a normálně očuchat, kde to fouká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...