Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je v pohodě. Jen netěsní hřídelka ovládání natáčecích lopatek v turbu a \"podfukuje\". Mám to taky už skoro 2 roky. Hlavně aby to mazalo:)

Odesláno

Dík za tohle téma.Mám to stejný a musím přiznat že jsem se uklidnil.

To s tím sítkem je pravda. Kámoš mi ho čistil a říkal že bylo pěkně zasraný takže jsem se možná vyhnul průseru. rozhodně doporučuju kontrolovat třeba po 10-20000km.

Jinak mám najeto 93000 ale moc tomu nevěřím ale když tady pan z Madridu 4 píše 67000km tak je možný všechno.

Trochu odbočím nechce se mi zakládat nový vlákno - tempomat mi funguje jen na 4 a 5 rychl.stupeň - je to tak spávně??

[upravil dne 25/6/10 Kawa]

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

tempomat mi funguje jen na 4 a 5 rychl.stupeň - je to tak spávně??

Je to správně.

Odesláno
Původně zaslal: Kawa

Dík za tohle téma.Mám to stejný a musím přiznat že jsem se uklidnil.

To s tím sítkem je pravda. Kámoš mi ho čistil a říkal že bylo pěkně zasraný takže jsem se možná vyhnul průseru. rozhodně doporučuju kontrolovat třeba po 10-20000km.

Jinak mám najeto 93000 ale moc tomu nevěřím ale když tady pan z Madridu 4 píše 67000km tak je možný všechno.

Trochu odbočím nechce se mi zakládat nový vlákno - tempomat mi funguje jen na 4 a 5 rychl.stupeň - je to tak spávně??

Aj ja to mam take zacmudene. Taktiez dufam, ze to je v pohode. Najazdene 162000km.

• O 4 týdny později...
Odesláno

nedupem mu na krk!:bojim ale keď stojim na križovatke citim ten smrad od spalín v kabine už ma to :bacha bol som v servise že kuknu asi tesnenia na vyfuku na potrubí idem v pondelok to budu montovať dám vedieť dik za podporu :papa

[upravil dne 20/7/10 fernet soda]

[upravil dne 20/7/10 fernet soda]

Odesláno

Mal som Peugeot 106 1,1 potom 206 1,1 potom 307 1,4 mam peugeot 206 cc 1,6 16V ale nikdy som nemal kupovať 407 SW 1,6 .... Milujem peugeot ale toto bol omyl. po cca 900 000 km s levom na kapote mam hlavu v smutku

[upravil dne 21/7/10 fernet soda]

[upravil dne 21/7/10 fernet soda]

Odesláno

...ja mam turbo komplet zadymene..a uz aj trochu zasvinene od nejakeho sajrajtu ..je to akoby stary olej alebo take nieco...ale nebudem do toho rypat , ked zatial slape super...jedine co robim ze memin olej po 10 000a nie po 30 000km ako je to v prirucke tusim...s tym inervalom to fakt prehnali..je to poprava aj turba aj motora...a to mam nabehane uz 195 000km...a spojka drzi stale aj zotrvacnik a este som nemenil ani fapko ani nedolieval aditivim...mozno je to tym ze jazdim dlhe trasy...pracujem vo francuzku...

[upravil dne 22/7/10 majco407]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...