Chepp Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 mno ne ja sem taky chtel hlasovat.. ale.. jaksi sem upadl k zapomneni... protoze ted toho maaam.. moc. V kazdem pripade na sraz snad dorazime.. kdyz uz to mam cekem kousek.. prakticky nejbliz co sem se zatim ucastnil.... a doufam ze bude velka ucast bratru a sester ze slovenska. Citovat
foxo Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 no cesky bratu, budem sa aj ja snazit dojet. Do Piestan sem nemohel, ale Valtice su este bliz, tak snad to fakt vijde [upravil dne 11.7.2010 foxo] Citovat
Neon Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 Snaž se ... myslím, že tam ze Slovenska na 100% nebudeš jediný ... Citovat
Vvitty Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Gratuluji Radce k vyhre a dekuji i druhemu teamu za ucast v konkurzu PS: Scratchi, ja treba nehlasoval... a duvod je jednoduchy, v dobe hlasovani to vypadalo ze se srazu diky terminu nebudu moci zucastnit, tak proc ovlivnovat hlasovani tech, co ucast planuji. Citovat
Mildík Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Njn. já taky nehlasoval, zkrátka 2 měsíce dopředu je trošku moc. Budu se snažit přijet, ale, je to všechno kulatý, jako vše v životě. Jsem zvědav, co maj na moravě v LEDNICI Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Mildiku, mel jsem tu \"cest\" zazit Tebe a Tvou neovladatelnou soudruzku opicku na dvou srazech a tak souhlasim s Minimaxou. Ucast Ti nelze zakazat, ja se kazdopadne budu snazit Tvou osobu ignorovat - jsou i dalsi, kteri na srazech chlastaji, ale na rozdil od Tebe se tak nejak sami uklidej a nedelaj´ kolem sebe dusno. (konkretne mam na mysli Tva \"piva gratis\" na srazu v Chomutove). [upravil dne 16/7/2010 Medvěd] Citovat
Mildík Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Dusno???? Piva gratis??? Jaks na to přišel?? Co já vim, tak placený!!! Nechovám, se, asi podle představ některých lidí, ale, pozitivní ohlasy předčí ty negativní. Jestli Ti tak vadim, tak se z klubu odhlásim. Já s tim problém nemám. Pro dobro clubu. Mj. takovej srázek v Chudčicích byl super, a, nikdo si nestěžoval. Tak Ti nevim Medvěde Citovat
Šalda Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Mildíkova opička byla náhodou fajn Alespoň v Chudčicích na nedávném srazu:) Citovat
Mildík Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Tak dík, alespoň to nebyla \"soudružka\" opička, kterou jsem dle Medvěda měl, ale \"kápoška opička, nebo tu nejni kapitalizm?\", no nevim, kdybych měl někomu překážet v .............. čemkoli, tak to nechci. Mám i tak spoustu jinejch věcí na činění, takže, ....třeba navštívim Chudčice, třeba se sčuchnem jinde, to dá osud, nebo, Ó Sud nebo Klobáska voňavka:D. Hlavně Šaldo, zůstaň svůj, tam to bude třeba:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 To Mildik - za to, jak se na srazu chovas nemuze nikdo jinej nez Ty sam. Ja Lednici neorganizuju a tak jsem pouze podporil slova Minimaxy, vic s Tvou ucasti delat NEBUDU, NEMUZU a NEHODLAM Pokud by nekoho zajimalo o co go, pak ZDE: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=61863 se muze docist o tom, jak jsi na srazu perlil Citovat
Šalda Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Já jsem to četl a jsme jenom lidi, ale nebyl jsem tam osobně, tak nevím přesně o co šlo, Mildíka se nehodlám nijak zastávat, jen jsem psal o tom co jsem s ním zažil a byl úplně v pohodě, prostě s ním byla sranda, a o tu přece na srazech jde;) chápu že ne všem jeho humor musí padnout, ale to co předváděl v Chudčicích se mě prostě líbilo, a to jsem byl na 100% střízlivej:aut Citovat
Mildík Odesláno 16. červenec 2010 Odesláno 16. červenec 2010 Jestli myslíš, to, co jsi psal v tom vlákně, já myslel, že je to skončený. Nechápu Tě. Fakt nevim, o, co Ti jde??? Tak nafér, řekni, že nechceš, abych byl v klubu, a, to je celý. Vykopávat mrtvoly mě nebaví, žiju dnes a zítra atd......Minulost je v prleli, a , ????? Přeju Ti, Medvěde spoustu krásnejch dní a to myslim vážně!!! Citovat
Mildík Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Tak po zralé úvaze nepojedu, doufám, že se vás tam sejde, co nejvíc, a, užijete si to. :papa Citovat
Neon Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 Nikoho se tu nehodlám zastávat. Na obou srazech, co byl Mildík jsem byl a musím uznat, že na Chomutově se zrovna nezachoval dobře ( s těma pivkama a \"neukočírovatelnou\" opicí), ale občas se stane každému, ne? - ikdyž s jinými (třeba mírnějšími) dopady. Ale 100% vím, že se Mildík v nějakém vlákně omlouval, tak nechápu nač vytahovat nějaké staré prohřešky zde veřejně ... kor, když tam byla ona zmíněná omluva a třeba by se i polepšil, když se mu dá šance jet na další sraz a byl by úplně v pohodě, tak nač nedat šanci???? Bez toho, aniž by jel se to nezjistí a když tam bude taky problémákem, tak se mu dá prostě \"BAN na srazy\" (nebo, bude-li mít dotyčný soudnost, tak prostě sám přestane jezdit, když se s ním za jeho chování nikdo nebude bavit)... Za mě tedy nesmyslně vytažené staré téma ... Citovat
Mildík Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Dík Neone, ale, máte pravdu, jsem nezvladatelnej, tyhle srazy nejsou pro mě, jezdim s bigbítama, a, tam je to trošku jinak. Tyhle \"rodinný\" srazy, nezvládám. Na druhou stranu, kdybych byl \"šedá myš\", tak si asi, ani nikdo nevšimne, že jsem tam vůbec byl. Kromě auta. Hlavně, ať se sraz vydaří, a, přijede co nejvíc lidiček, tak se mějte krásně :papa Citovat
Bohouš Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Lednicko valtický areál to je kurňa dálka ......to vidím tak na 2 plné nádrže :-) Citovat
Medvěd Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Bobe, to nebude tak sileny, z Prahy bude vzdalenost srovnatelna s Sebetovem ..... Citovat
čakom Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 mam to sice kousek ale nevim jestli se tam ukažu. kryje se mi to se srazem ve vyškově Citovat
atsor Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 rád bych se tam ukázal ale nevím jak to budu mít s prací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.