Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cauvec!Bohuzel doma nemam nejaky manual a mozna ze to je i blba otazka ale kdyz klicek dam do polohy jedna tak se mi rozviti displej tak tam mam nejaky odpocitadlo s klicem jako by oprava!zacinal sem na 18000 a ted uz tam mam 9300.tak sem se chtel optat ceho se tyka?Jestli nejakej beznej kontroly po ktery bych mel nekam zajed do servisu nebo estli se to tyka nejake konkretni veci?Napr...vymeny oleje,brzdy apod..?a stane se neco kdyz trebas budu to odpocitadlo igorovat?Mam 1,6 97 rok

Odesláno

To je odpočítávadlo dalšího servisu. Já mám nastaveno na 20tkm, tedy výměnu oleje. Když ti odpočítavadlo dosáhne na 1000 km, tak ti bude svítit ten klíč (v blízké době navštívit servis). Pokud to přetáhneš, tak by mělo svítit intenzivněji ... ale nic se nestane, když to budeš ignorovat. Ostatně dá se to vždycky přenastavit na další odpočet.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak som to skúsil vynulovať a nastaviť,ale akosi to nefunguje... Na krátky okamih mi tam naskočí -10,ale to len preblikne a hned sa vráti do pôvodného stavu.Akurát som vynuloval denné počítadlo:myslim Ako to mám vlastne vynulovať,alebo prestaviť ?

[upravil dne 14/7/10 cingov]

Odesláno

Do 306 se palubák nikdy nedával. Nebyl na to displej. Jedině, že by jsi si ho tam někam dobastlil z jinýho auta (406, xantia apod.). Taky záleží na motoru co máš, aby PP dostával impulsy od řídící jednotky podle kterých to počítá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...