Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak asi po case odzvonili mojmu pracovnemu pazotovi :roll

Nejde zaradit ziadna rychlost. Teraz je tam neutral a je to ako keby tomu cosi branilo a pri snazeni sa zaradit pocut zdola trosku take buchanie.

Zeby sa urvalo nejake tiahlo alebo co?

No asi to bude konecna si myslim...ked tak poradte

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nejspíš táhlo, u 406 bývalo zarezlý, nebo i vypadlý, u 405 to bude podobný

[upravil dne 15/6/10 Radek Hurvajz]

neviam ako u tvojej 406 ale ja mam lanovody a u 405 boli kovove tiahla skus tie skontrolovat mne tiaz raz padly a nesla ziadna rychlost a myslim ze su tam dve ticky od paky a potom dalsie dve male ale to uz fakt teraz neviem. omrknito a skontroluj olej v prevodovke.

Odesláno

OK, dik, ked budem doma to popozeram...

Este taka otazocka, co sa tomu najcastejsie stava?

Len to vypadne alebo sa to ulomi? Proste co mam cakat...

Odesláno

tohlensto se mi taky už jednou stalo...řadím 1..2...3 rána a konec...a jízda do kopce za plného provozu..naštěstí sem měl na tachometru asi 70...takže jsem vyjel a sjel na výpadovce......noo bylo to vypadlé táhlo...to krátké co spojuje táhlo od řadičky a převodovky...takže jsem to nacvaknul zpátky a jelo to dál...jinak najdeš to u přepážky (resp. nahoře motoru)...dobrý by bylo kdyby ti někdo hejbal s řadičkou aby sis byl jistější

Odesláno

Téměř na stopro jsou to ta táhla.Stejně či obdobně to mělo BéXo i Xantie,Zrovna tak čtyřistapátý,jen s tím,že na BéXu pomohl drát a potom jsem přišel na příčinu-byl to monoblok a bylo špatné uložení v silenbloku,pomohlu povolení,usazení a pořádné dotáhnutí.Na Xantii jsem musel měnit obě krátká táhla,díky zarezlému kloubku se vytrhla pryžová část.Jenom na pežotíku jsem to měl bez problémů.

DP-na rampu a pokud jsou táhla OK,tak prostříknout WDčkem,rozhýbat a potom pořádně promazat vazelínou.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...