Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

tak vcera pri prijezdu k baraku mi spadnul klinovej remen. Nevim proc zadnou diru vetsi jsem nevimetl ale budiz. Tak jsem rovnou koupil celej set remen + kladku nechal jsem si to vymenit u kamarada v dilne.. auto mi tam prevezl na vozejku je to automat a ty nak nemaji radi tahani.. vymena pohoda... vedel presne jak mel tam minuly tyden klienta presne na to same... ALE u me je zadrhel auto nenastartuje... toci... ale nic... kdyz je pootocenej klicek v moturu jako by nekde bzucelo.. nevite nekdo co stim je?? nebo by stim mohlo bejt??

Odesláno
Původně zaslal: maximum

co narazova poistka? nemoze byt vyskocena? neviem sice, kde je v 607...

to taky nevim,,, a mel bych ji hledat pod narazova pojistka??

jinak kdyz se pokousim startovat tak se ukaze OK na displ. a stredovej disp. zhasne motor se proste snazi tocit ale nic....

Odesláno

Nárazová pojiska je v motoru nahoře v levo....je to takový červený, gumou potažený tlačítko.....zkus na něj zmáčknout, jestli není náhodou vyskočený....ale pokud píšeš, že jsi neprojel nějakou dírou, tak by neměla bejt vyskočená....

Odesláno

nemel... znamej ma jen takovej malej servis... ale je to divny protoze auto proste v pohode makalo jelo bez mensich chyb ... ale kuli kladce spadnul remen,,, a ted to proste ne a ne nastartovat.. este jediny co me napadlo je baterka no... takze uz se nabiji a uvidise pak uz jen autorizovanej serv. a otakzka k tomu autorizovanymu servizu? jelikoz mam automat je naka moznost aby si pro to prijeli nebo si musim zaplatit odtah zvlast?

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nevletel ten klinovy remen pod rozvodovy?

to nevim to nas ani nenapadlo....

Ale zajimavi je ze kdyz je klicek v zapalovani otocenej jako by k nastartovani tak nekde z motoru vychazi piskavej neprerusovanej zvuk... tako tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :D uz jsem z toho fakt jelen

Odesláno

No ja by som to uz ani neskusal startovat. Ak skocily rizvody tak aby si nenarobil este viacej skody. Este jedna vec ze ak prdol ten remen tak nezobral zo sebou nejaku hadicu, hadicku, cidlo atd....?

Odesláno

No já měl úplně ty samý příznaky jako ty......všechno fungovalo, nic nehlásilo, točilo, ale nenastartovalo......nakonec to bylo podávací čerpadlo z nádrže.......ale u takovýho problému to může bejt milion věcí a nemusí to ani souviset s tím spadlým řemenem, mohla to být jen souhra náhod......nejlepší řešení je asi hodit to na diagnostiku a pak budeš vědět konkrétně co s tím ;-)

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nevletel ten klinovy remen pod rozvodovy?

presne tak , at to znova rozebere a alespon se podiva jestli nekde neshazi nejakej kousek krytu apd. ,treba to je nejaka chujovina \"pojistka ku-li odstaveni alternatoru\" ,ale taky muzou bejt postrceny rozvody

co ti rikal ,proc ten klinak vubec spadnul ??

Odesláno

klinak spadnul kuli napinaci kladce byla naka vyosena.. a ten klinak pruzek po pruzku mizel az se pretrhnul.. dneska to cely znova rozebere a zkontroluje hlavne ty rozvody.. a pak se uvidi no ..

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám dnes také problém stejný. Včera v noci jsem dorazil domu vše ok žádný problém. Ráno sednu do auta otočím motorem a chytne hned jen po vteřině chcípnul. Pak už ani to. Zkusíl jsem z domova vzíz druhý klíč a znovu chytlo a pak nic. Co by to mohlo být ? Čerpadlo paliva bzučí a auto nehlásí žádný problém. Nechápu auto které má tolik elektroniky, že nevyhodí ihned chybu pokud tedy má něco špatně.

Dočetl jsem se, že čidlo otáček, ale to by asi už před tím dělalo problémy. Pokud je to čerpadlo paliva ,tak by asi nebzučelo....

Prosím o rady :papa

Odesláno

Tak vše je jinak dnes jsem se v tom rejpal a asi to bude podávací čerpadlo. Odpojil sem čerpadlo vyčistil kontakty pak vypustil filtr a zkoušel startovat. Ejhle najednou to chytlo. Pak jsem to zkusil ještě několikrát a když jsem vše smontoval zpět byl jsem auto projet. Vše se jevilo v pořádku měl jsem radost. Zaparkuji u baráku a už to zase nejde nastartovat jen občas to jako chytne a chcípne. Je tedy možné, že to je podávacím čerpadlem, nebo čím ? Díky za rady pokud nějaké budou :D

Odesláno

Bouchání do čerpadla je krátkodobá záležitost asi jako mlácení do startéru.

Vše jsem proměřil čerpadlo vyndal, koupil nový motůrek vše rozhodil složil a vložil do auta. Co myslíte :-)))))) Jede to a to líp jak jezdilo :-)

Je pravda, že kdybych tu čekal na odpověď stejně jako u prodejců jestli mají skladem čerpadlo, tak ještě nejezdím navíc oprava 1890 Kč + pár hodim mojich rukou :D

V každém případě děkuji tomuto foru jelikož jsem si spojil zkušenosti s jinými auty porovnal jsem i Citroeny a řekl jsem si hmmmm je to jasný Jirko mazej vyndat sedačku :-)

Čerpadlo občas jelo občas ne a to se pozná jen když člověk startuje.

Doufám, že to někomu pomůže, ale jemný škubání při jízdě na 2jku jako když jsou nevyvážený kola bude určitě čerpadlo protože po výměně mě tato vlastnost zmizela ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...