Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viem, že už to tu bolo viackrát spomínané...ale takýto prípad som nenašiel a veľmi sa v tom nevyznám... myslíte, podľa obrázkov, že by sa takto poškodený kľúč dal spraviť ??? Alebo ma čaká výmena ??? Neviem vôbec určiť či tam len chýba to gumenné tlačítko alebo je poškodený aj ten spínač ? Veľmi pekne ďakujem vopred za rady.

sv72qihnphj2yx8olh2u.jpg

b8w2smp3fj75orkk277j.jpg

58jmwvnma1nhs6tn2k5.jpg

:myslim

Odesláno

Ono mi to připadá, že ti právě vypadl i ten mikrospínač... a zůstalo jen lůžko s kontakty. Osobně jsem si doletoval nový spínač z GMelektroniku a koupil jsem tam i kulaté tlačítko. Podobný klíč jako u tebe, jen na Cit. Berlingo .... a spokojenost ...

Náklady 12 Kč ?? +/-

[upravil dne 14/6/10 Slayer]

Odesláno

Ahoj

ten mikrospínač je rozpadnutý.

Ak napišeš adresu tak ti taky pošlem , len mu musiš vyformovať nožičky aby sadli presne na cínovaciu plôšku.

Stači ak si ho prispájkuješ a možeš fungovať ďalej.

Pri spájkovaní musíš dávať pozor na vývody . Sú 4 ale su zdvojené. To znamená že su prepojene dva a dva.

pred odspájkovaním starého si premeraj multimetrom ktoré su spojené ,aby si ho neprispájkoval opačne.

[upravil dne 16/6/10 milacik]

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

prosimte muzu te poprosit o zmereni tlacitka suplerou? diky

dnes to zmerám a dám TI hneď vedieť... čágo a dík zatím všetkým za rady !!!

Odesláno

Ahoj.Když už je diskuze o klíči,tak se taky zeptám.Jde mi o to,jestli někdo nevíte,jestli mi v peugeotu prodají jen tu planžetu která jde z klíče vyndat,abych si mohl udělat ještě jeden.:myslim

Odesláno

2sefi79: Samozřejmě, že dá. kód je pro 406 9926RW (nevybroušená) a cena 566,-. Nebo zajít do autoklíčů a tam to pořídíš, počítám tak o 50% laciněji. :papa

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Jestli ze jsi nenasel reseni, tak jsi spatne hledal! Tady mas navod jak na to.

Jo,jo díky.To jsem potřeboval vědět.Dnes jsem se byl zeptat a bylo mi řečeno,že to jde.Měli ale klíč jen vcelku a musel by se rozříznout abych tam vložil nějak tu rakvičku a pak zalepil.Nebo mi nabízel nějakej special za cca 1200kč:o......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...