Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bi-xenon, pěkný :) Já pořád čekám na ty žluté H1 ... snad příští týden. Včera celý den bylo pěkný mlíko, zronva tehdy by ty žluté mlhy hodily ...

Odesláno

U nás už svítí sluníčko a mlha jen v dálce. Ale včera okolo osmé, musel jsem jet max. 60 km/h, protože bylo kulový vidět, ještě že okolí znám, jinak bych musel jet krokem. :( Ale byl jsem rád, že mi svítily alespon bílé mlhy ...

Odesláno

diky vsem. je to cinske,ale za ty prachy to fakt stoji.

to meldik: tak ja se nekdy otocim, jenze mam to k tobe strasne daleko.:D

Odesláno

jj vim, ale tyhle skla jsou o hodne vice necira nez klasika,takze to svetlo z cocky je skoro uplne jako pres ciry sklo,ale mam to jako dalsi plan. jinak dekuju.

Odesláno

Copak se ji stalo?? .....moe bohuzel stoji a nejezdi, musim nechat vyvarit silentblok na motoru:(:roll

A nez se to necha svarit, tak bych si poopravil pr.naraznik;) Otazecka, kolik ho drzi sroubu??

Odesláno

Jojo, měnil jsem chladič. Já sundával na každé straně všechny 3 šrouby (dohromady tedy 6), a krásně se dá sundat a nemusím s ním trhat přes ty boční plastové úchyty. Dva šrouby jsou na 10ku klíč a ten jeden je na 13ku. A na pravé straně se musí ještě sundat nádobka na ostřikovače která drží na dvou šroubech.

[upravil dne 22.1.2011 14:45 ThorR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...