Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ferrari

Kukám na to, že asik skúsim tie plastové prachy sundať...bez nich to vyzerá krajšie...

Btw, ako sa to dáva dole? A nebude problém ich vrátiť späť?

Odesláno

Sundáš těsnící gumu a pod ní jsou nýty. Ty musíš odvrtat. Pak ještě odvrtáš nýty zespod a je to. Dát je zpět je bez problémů, nasadíš a přinýtuješ.

Odesláno

Béďa: děkuju za nabýdku, už jsem na to koukal, ale mám už jinej program a finančně nevim nevim... :-(

V Sosně budu o den dříve na Czech Drift Series si cejako divák...

a bylo na akci co pořádal STdriverRS (přez Devilstorma)

Slibovaně Video http://www.youtube.com/user/Devilstorm#p/a/u/0/wz3ZsDsH8q4 sice nic moc, ale jde to....

a ještě jedna fotka :-)

[upravil dne 15/8/10 JUICE]

Odesláno
Původně zaslal: JUICE

Béďa: děkuju za nabýdku, už jsem na to koukal, ale mám už jinej program a finančně nevim nevim... :-(

V Sosně budu o den dříve na Czech Drift Series si cejako divák...

a bylo na akci co pořádal STdriverRS (přez Devilstorma)

Slibovaně Video http://www.youtube.com/user/Devilstorm#p/a/u/0/wz3ZsDsH8q4 sice nic moc, ale jde to....

a ještě jedna fotka :-)

[upravil dne 15/8/10 JUICE]

To sme se tam malem potkali.. mel jsem taky nabidku ale dal jsem prednost WTCC :) I kvuli tomu ze jezdim ted v Myte pomerne casto ale koukal jsem a rikal si copak je to za 306ku jestlipak to neni nekdo z clubu :)

Odesláno

AKCZ: Tak to je škoda, že jsi dal přednost Brnu (jsem tam byl minulý rok a moc mě to teda nenadchlo). Aspoň bych viděl jakej je rozdíl na slikách a na lepšim podvozku.

Odesláno

jeeeee :D:D

bol si v sl. raji ??

držiak na telefón som dostal origo ku telefónu nokia E52 bol pribalený v krabici... ináč vyzerá ako univerzál ale hrubší fón (moja 5800XM) tam dobre nedrží...

ináč je však imageový lebo je veľmi malý... :-)

vďaka že si mi dohliadol na auto :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...