Přejít na obsah

Malinda59

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pardubice
  • Stát
    Česká republika

Malinda59's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Provádí také Rudolf Weisbauer z Třebechovic pod Orebem(specializace přímo na Peugeot/Citroen) http://www.ruda-autoservis.stranky1.cz/uvod/ nebo Autoservis MADI z Přelouče. http://www.madi.preloucsko.cz/
  2. Já jsem teda tohle řešil v Berlingu(2007), tam je vytlumení asi ještě horší...nechal jsem vytlumit přední dveře, dal nové repro a zvuk se zlepšil o 100%.Chtěl jsem taky zachovat originál rádio a koupil jen převodník(malá černá krabička) se vstupy na USB,AUXSD karty, který se připojí zezadu k rádiu. Jenže jsem zjistil, že moje origo rádio je nějaká série, která toto nepodporuje Takže jsem zakoupil rádio Kenwood s USB vstupem, k tomu je nutný převaděč, který zajistí fungování ovládání pod volantem s neorigo rádiem. Zvuk se opět o něco zlepšil díky tomu základnímu Kenwwod rádiu(především lepší výšky). Teď mě ještě čeká vytlumení zadních obnažených blatníků(kde je slyšet všechno) a vytlumení kapoty a přepážkou mezi motorem a vnitřním prostorem(ani ne tak kvůli hudbě ale cestovnímu komfortu). Co se týče hudby tak rozohdně nelituju, i když je to jak někdo říká ,,dodávka"
  3. Malinda59

    ofuk-přední sklo

    Směr foukání jde měnit normálně. Kouknu na tu mřížku, jestli tam není ten zakopaný pes, ale netuším kde zkontrolovat nějaký to táhlo. Dostanu se tam přes středový panel?
  4. Malinda59

    ofuk-přední sklo

    Přijde mi jako kdyby bylo někde něco ucpaný, protože na max. je poznat, že na straně spolujezdce to fouká o malinko víc. Ostatní boční ofuky na okna a středové foukaj jak blázen. Topí to normálně.Větrák taky normální.
  5. Ahoj,před časem mi začalo čím dál míň foukat z ofuků na přední sklo, ostatní jdou normálně, ale z těch na sklo jde i při 3 nebo 4 jen takový vánek. Známej mi říkal, že budu muset rozdělat celou palubku:bojim Nevěděl by někdo, kde bude problém? Popřípadě návod jak to zprovoznit:myslim Díky moc
  6. No snažil jsem se kolem hlavičky šroubu, ten sprej má právě úzkou trubičku pro snadnější a přesnější aplikaci. Nezdá se to, ale podle mě to prostě zabralo.
  7. Takže šrouby povoleny, koupil jsem si ten sprej na uvolňování šroubů, nastříkal a druhý den krásně povolily. Přístup jak ke státním penězům, ale s golou to šlo. Díky za radu
  8. OK, zkusím to prostříkat,probouchat a uvidíme :-) Zatím díky!
  9. Myslel jsem, jestli tam někde nejsou nějaké pojistky jako třeba u starších škodovek, které se uvolnily a se sedačkami se dalo vyjet bez další práce kladivem :-)
  10. Ahoj všichni, chtěl jsem vyndat přední sedačky, ale bohužel se mi nepodařilo povolit šrouby na kolejničkách, protože to tam musel utahovat asi Herkules nebo nevím...je ještě jiný způsob? Hledal jsem tady, ale našel jsem pouze jeden příspěvek, kde se sedačky bohužel vyndaly právě skrze kolejničky...
  11. Malinda59

    306 a navigace

    Ahoj, já bych ti doporučil tuhle: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=-572308 navigace NAVON nejsou tak profláknutý, ale občas si ji půjčuju a spokojenost, má i mód pro začatečníky, kde je opravdu jen to nejnutnější. Anebo potom tuhle, pokud ti zatím stačí jen ČR: http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=322515 GARMIN je dobrá značka a tahle má navíc tzv. LIFETIME, což znamená, že po zaplacení jednorázového poplatku máš doživotní přístup k aktualizacím map.
  12. Moje ,,šunčička\" před pár týdny v Chorvatsku [upravil dne 12.8.2010 Malinda59]
×
×
  • Vytvořit...