Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel to taky vidím, jen nejsou finance na to to udělat... a pak ještě geometrie a jééje :D Zadek pomalu klesá. Ale chce to shodit i ten předek no :-/

Odesláno

Stifler: v TP napsano S16, ma to i stitek pod pravym zadnim svetlem 306 S16. Toz nevim :myslim

EDIT: S16 pro SRN trh (auto je z SRN), GTi-6 bylo spise pro UK

[upravil dne 6/2/14 18:29 od rapidsport]

Odesláno

Tož jaký to máš rok? Takhle se to blbě poznává. Měl by to být MKII, tedy 97-99 - dle bočních lišt. Můžeš napsat i výkon motoru dle TP ;)

Odesláno
Muj \"pug\" na zimnich plechacich :)

Tak jsem se po pár letech taky regnul na fórum, zatím jsem tu vždy přispíval společně z otcova profilu, zdravím Bystřičana a řeknu ti jednu milou věc, tvoje 306-ka kdysi patříla uživateli ThorR viz zde ;)

Odesláno

rapidsport: takže máš GTi-6 (motor) a na vnějším označení na dveřích nebo v TP nesejde. :D Já mám auto původem pro Švýcarský trh a mám na dveřích jen \"GTI\" a taky to není jiná modelová řada či oficiální označení motoru. ;)

Odesláno

To označování S16 a GTi-6 je zajímavé. Pětikvalt byl S16, tam není co řešit. Jakmile přišel šestikvalt, už by to měl být výhradně typ GTi-6 - už kvůli té šestce na konci, jako počet kvaltů.

Nicméně to rozdělování na trhy nevím, protože ve Velké Británii potřebovali na závody postavit model 306 S16 a proto vydali 500 kusovou edici rallye. Bavíme se o roce 1998. Nicméně na britském foru se vyskytuje název GTi-6 a ne S16.

Kdyby to názvosloví dokázal někdo přesně rozlousknout, podloženo zdroji, budu moc rád, nejlépe pokud by to přidal k textu o 306tce, který se tvoří.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...