Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam to same lizatko (Laguna \'96) a taky stacilo jen na koncich zkratit jinak sedi perfektne :mrk Sehnal jsem ho pres Aukro za 400,-

post-28514-14109624573257_thumb.jpg

Odesláno

Bývam v kľudnej uličke ke kde každý parkuje pred vlastným domom. Na začiatku býva jeden pán ktorému tie autá vadia. Tak na podnet toho pána úrad v Martine dal osadiť dopravné značky na jednu stranu Zakaz státia a na druhú tiež s dodatkom 3,5t. A teraz chodia policajti aj dávajú nám takéto pekne papučky.

Odesláno

což o to , ale tohle by snad ani nesměj, neber to špatně ale bud odtah nebo nic, pač bráníš vjezdu(paradoxně na svůj) pozemek. ted si vem kdyby to auto nebylo tvoje, a policajti by tam takhle obuli cizí a ty jsi chtěl na svůj pozemek.

Odesláno

tak sem přihodím jak aktuálně vypadáme :D auto nemá poloosu, oleje, vodu, sání, vstřiky, chladič atd, nárazník je jen nacvaknutej :) o víkendu jde pryč zadní náprava a nádrž, tak jsem zvědavej kdy jí složím

post-24705-14109624844485_thumb.jpg

Odesláno

no na upravy kašlu... momentélně se zabívám opravama... a jelikoš nám odpadli soukromý zakázky, tak holt nebudu mít na nové, takže bude tohle muset ještě chvilku vydržet, takže ted stojí na špalku a s každou korunou navíc to chci dát do provozu abych mohl jezdit

Odesláno

Míza: Tak až nebudeš mít co opravovat, tak ti pošlu zadní nápravu, co jsem koupil a potřebuju zrestaurovat :D

[upravil dne 5.6.12 17:00 od Stifler]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...