Cyklon Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Zdravím, hledal jsem toto téma, ale nenalezl jsem. Trochu se dívím, ale zřejmě jsem enormně nešikovný, protože výměna pylového filtru u 206ky mi připadá dost komplikovaná. Zatím se mi tedy nepodařilo vecpat nový filtr aniž bych ho nezdeformoval. Vlevo - směrem k blatníku jsou jakési dva šrouby, které vsazení filtru evidentně překážejí. Většinou tam dávám filtry Made in Poland - Filtron. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky předem za případnou radu. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 No záleží na těch rozměrech toho filtru.Kupoval si ho podle vinu nebo aspoň podle nějakých rozměrů?Ty filtry se celkem liší.Ty šrouby nevím,žádných sem si nevšim.Zkus to vyfotit a dej to tady Citovat
Kubele Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 já jsem si filtr kopil podle roku výroby a seděl na pohodu ani jsem neměl problém s vyndáním deklu Citovat
Cyklon Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Jé, to se docela divím, myslel jsem, že na 206ku jsou všechny pylové filtry stejné. Zde je odkaz kde je filtr zobrazen. Filtr kupuji v Auto Kelly jen dle r.v. a motoru. Nicméně raději ještě filtr vyndám a nafotím. Citovat
georgus Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Filtr jsem měnil nedávno a trochu problém s novým filtrem je ale stačí ho tam vložit pod správným úhlem a je to v pohodě (bez deformace). Taky jsem měl Filtron od autokelly přímo na moje auto. Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 origo mi zacvakl, neorigo z autokelly sice pasuje, ale nezacvakl, tak nedrží tak dobře.. Citovat
Fakir Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Výměna pylového filtru u 206ky je jedna z nejtriviálnějších servisních operací na tomhle autě, to je otázka půl minuty. Musíš si ten filtr akorát správně otočit - někde na něm je šipka, ukazující směr proudění vzduchu - ta musí pochopitelně mířit dolů. Filtr se tam dává šikmou stranou doprava (tzn. \"špičku\" máš u sebe), takže když si ho správně natočíš, tak tam vsuneš nejdřív rovnej konec, pak za ním zasuneš šikmej a jen to tam pak usadíš. Poprvý jsem nad tím ale taky celkem přemejšlel, protože jsem měl problém si představit, jak tam ten filtr má jít. Pak už to jde samo. Citovat
Cyklon Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Tak tady jsou nějaké fotky: Uložení PF se dvěma šrouby: Nalomený PF díky \"pěchování\" do těsného prostoru: Citovat
georgus Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 nezkoušel jsi porovnávat ten starý filtr s tímto novým. Myslím z hlediska velikost, zda jsou opravdu stejné. Citovat
Fakir Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: georgus nezkoušel jsi porovnávat ten starý filtr s tímto novým. Myslím z hlediska velikost, zda jsou opravdu stejné. Jsou. Já tenhle používám taky a bez problémů. Ale taky jsem ho jednou ohnul, než jsem na to přišel. [upravil dne 11/6/10 Fakir] Citovat
Laďa Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Je na tom pylovém filtru ještě nějaký kryt? Protože já ho tam nemám. Citovat
Cyklon Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Není tam žádný kryt - není potřeba. Jen se tam nesmí dostat voda, což je díky tomuto umístění více méně zajištěno Citovat
joshiki Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 taky jsem ho při výměně \"zlomil\" ..stačí jen trefit správný úhel při vpasování a je tam Citovat
Laďa Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 Není tam žádný kryt - není potřeba. Jen se tam nesmí dostat voda, což je díky tomuto umístění více méně zajištěno Ok, díky. Byl jsem na dovolené, tak proto tak pozdní reakce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.