Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím Vás, dnes ma prekvapil typický zápach akokeby šmýkajucej spojky, lenže na výkone motora to nieje poznať , dá sa spojka ešte pritiahnuť? resp. čo to je? porádíte ďakujem.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

ako zapácha šmýkajúca spojka?:xvul

pravdepodobne si ešte asi nikdy nejazdil v kolone za nakl. autom. keby hej tak by si cítil ako zapácha spojka. čakám odpoveď a nie hlúpi komentár
Odesláno

jestli smrdí jako spojka,ale samotná spojka neprokluzuje (chová se normálně), tak se může pálit něco jiného:myslim

odvzdušnit spojku má smysl když nevypíná, když smrdí opravdu spojka,tak je sjetá lamela,nic se seřídit nedá (jako na prackách u škody 120),jen ji vyměnit jako celek

Odesláno

Pokud neklouže nebo se špatně neřadí tak bych to nechal, resp. pozoroval. Stalo se mi třeba v zimě při vyhrabávání do takového výjezdu, že jsem tu spojku hodně potrápil. Zasmrděla a pak ještě 1-2 dny to bylo trochu znát i když už nijak namáhaná nebyla. Od té doby ujeto nějakých 30 tis. a vše OK.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

uni963: hlúpi komentár??? Tak akože sorry že som si dovolil opýtať sa ako smrdí spojka! Lebo keď mi odpovieš tak ako si odpovedal, tak to už určite budem vedieť......

myslel som ,že si zo mńa uťahuješ, sorry:super
Odesláno
:mad: no to možno robí len ten divný smajl. Ide o to, že minulý víkend mi pri preraďovaní pár krát niečo jemne písklo vpredu a potom som ešte asi 3 dni cítil taký zápach ako zdochlina....preto som sa pýtal, že ako to smrdí. Lebo teraz neviem či to malo súvislosť so spojkou alebo pískol iba drážkový remeň.
Odesláno

o.k. chlapi, budem trošku auto sledovať a potom sa uvidí. zistil som , že výmena spojky nieje lacný špás tak dufam, že ešte trošku vydrží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...