uni963 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 zdravím Vás, dnes ma prekvapil typický zápach akokeby šmýkajucej spojky, lenže na výkone motora to nieje poznať , dá sa spojka ešte pritiahnuť? resp. čo to je? porádíte ďakujem. Citovat
uni963 Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: omegascream ako zapácha šmýkajúca spojka? pravdepodobne si ešte asi nikdy nejazdil v kolone za nakl. autom. keby hej tak by si cítil ako zapácha spojka. čakám odpoveď a nie hlúpi komentár Citovat
kobr Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Přitáhnout asi už ne, když tam není koncovka lana se šroubením. Citovat
uni963 Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 myslím , že je tam hydraulika, má niekto skusenosť s ovzdušnovaním spojky? [upravil dne 9/6/10 uni963] Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 jestli smrdí jako spojka,ale samotná spojka neprokluzuje (chová se normálně), tak se může pálit něco jiného:myslim odvzdušnit spojku má smysl když nevypíná, když smrdí opravdu spojka,tak je sjetá lamela,nic se seřídit nedá (jako na prackách u škody 120),jen ji vyměnit jako celek Citovat
koblih69 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Pokud neklouže nebo se špatně neřadí tak bych to nechal, resp. pozoroval. Stalo se mi třeba v zimě při vyhrabávání do takového výjezdu, že jsem tu spojku hodně potrápil. Zasmrděla a pak ještě 1-2 dny to bylo trochu znát i když už nijak namáhaná nebyla. Od té doby ujeto nějakých 30 tis. a vše OK. Citovat
omegascream Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 uni963: hlúpi komentár??? Tak akože sorry že som si dovolil opýtať sa ako smrdí spojka! Lebo keď mi odpovieš tak ako si odpovedal, tak to už určite budem vedieť...... Citovat
uni963 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: omegascream uni963: hlúpi komentár??? Tak akože sorry že som si dovolil opýtať sa ako smrdí spojka! Lebo keď mi odpovieš tak ako si odpovedal, tak to už určite budem vedieť...... myslel som ,že si zo mńa uťahuješ, sorry:super Citovat
omegascream Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 no to možno robí len ten divný smajl. Ide o to, že minulý víkend mi pri preraďovaní pár krát niečo jemne písklo vpredu a potom som ešte asi 3 dni cítil taký zápach ako zdochlina....preto som sa pýtal, že ako to smrdí. Lebo teraz neviem či to malo súvislosť so spojkou alebo pískol iba drážkový remeň. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 A tú krysu z remeňa si dal dole? Citovat
uni963 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 o.k. chlapi, budem trošku auto sledovať a potom sa uvidí. zistil som , že výmena spojky nieje lacný špás tak dufam, že ešte trošku vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.