Stifler Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit se zapojením CD changeru. Mam k zapojení do autorádia 3 konektory modrej, zelenej a žlutej. V modrym mam 8 drátů a v zelenym dva + jeden, co spojuje dva piny. Mám však pouze odskřípnutý ty konektory a ne celý kabel od rádia k changeru, tak bych potřeboval, jestli je tu někdo, kdo ví, jak se to zapojuje a co se kam spojí? Popřípadě pokud někdo ví, který drát k čemu slouží (co obsluhuje nebo jaký má účel), tak budu rád taky za jakoukoliv radu. Díky [upravil dne 27/7/10 Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 Nikdo nemá schéma zapojení nebo neví, jak to je s těma drátama? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Tady máš odhadem podle roku výroby zapojení CD changeru. Konektor 8V BE je ten u radia modrý 8 pinů. Citovat
Stifler Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 Díky a do toho zelenýho je zapojeno co konkrétně? a do žlutýho se nic nepřipojuje? konektor mam prázdnej, tak nevim Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Zapojení toho barevného konektoru už tady někde bylo. Ty jsi se ptal na zapojení CD changeru. Tady je do toho modrého. Citovat
mayo406 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Modrý konektor je na cd menič,zelený na navigáciu a žltý by mal byť pre autorádiá so zosilnovačom.Ak sa mýlim,opravte ma. Citovat
Stifler Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 HonzaZ: Omlouvám se, pokud to tu někde je, ale nenašel jsem to. mayo406: Děkuju za info, snad to je tak, jak píšeš. Citovat
mik_14 Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Tento obrázok som niekde nasiel možno ti pomôže. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Tady je ještě kompletní zapojení toho vícebarevného miniISO konektoru v P406. 8 VE - modrý - CD changer, 6 VE - zelený - odruš. filtr vpravo 1516, 6 JN - žlutý nezapojen. Ještě 8500 je počítač navigace. Takže se v origo zapojení používá pouze toto. Citovat
Stifler Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Hoši - děkuju moc! je to super mik_14 - nemáš ten tvůj obrázek ještě ve větším rozlišení? Pokud ano, pošli mi to prosím na mail: stifler@peugeot-club.com Díky Citovat
mik_14 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Nemám to v lepšej kvalite Ale podla mňa sú tie piny na obrazku pripojené takto. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Na těch konektorech bývají vylisovaná císla. Citovat
Stifler Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 Tak ještě změna - nemá někdo ze 406kářů vyfocený zapojení CD changeru v tom menším konektoru vedle modrého (konektor, co jde do rádia) - kam ty dráty vedou? je tam jeden hnědý spojený mezi dvěma piny a zelený a bílý drát, které nevím, kam vedou. Pokud to někdo má vyfoceno, kam to jde z toho konektoru, tak to sem prosím dejte. Díky Edit: mám dojem, že by to mohlo jít do páčky ovládání pod volantem, ale nejsem si jistej. [upravil dne 26/7/10 Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 Žádný 406kář nemá vyfocené origo autorádio zezadu? Nikdo neví, kam ty dva dráty vedou? Citovat
Stifler Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 Měl by to být ten konektor a dráty v zeleném kroužku: Opravdu nikdo neví, kam to vede? Já jsem laik na elektriku, tak se omlouvám předem. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Pokud je to to, co jsi označil, tak je to odrušení pro navigaci. Citovat
Stifler Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: HonzaZ Pokud je to to, co jsi označil, tak je to odrušení pro navigaci. Takže jestli tomu rozumím správně, tak to mít zapojeno vůbec nemusim? Stačí tedy mít zapojenej ten modrej konektor s devíti dráty do CD changeru a mělo by to všechno fungovat správně? Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 jasne, pro funkci changeru staci jen zapojeny modry konektor a povoleni changeru pres diagnostiku v nabidce jednotky BSI (mozna i v nabidce autoradia, u citroenu bylo potreba povolit changer jeste i v konfiguraci displeje ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.