Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MISS peugeot-club - VSETKO V 1. PRISPEVKU

Recommended Posts

Odesláno

Odhlasovane. Len ten pruser co mam teraz doma. Zena ma pristihla pri pisani SZ a hned co to. Ze to tieto sa ti pacia? No to ze som ju sklamal. Este ze som dnes varil ja inac by som bol hladny.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Odhlasovane. Len ten pruser co mam teraz doma. Zena ma pristihla pri pisani SZ a hned co to. Ze to tieto sa ti pacia? No to ze som ju sklamal. Este ze som dnes varil ja inac by som bol hladny.

No pekne. :D

Odesláno

Tak jsem se asi po měsíci a půl dostala na forum, abych mrkla, co je nového.

Právě jsem odhlasovala, ale bylo to těžké, forum je tak nějak čím dál krásnější, holt asi ty Pežotky pořád dost táhnou ;-) Na Vašich krásných polovičkách mimo jiné obdivuju i toleranci k Vašemu vysedávání na P-C! :)

A u chlapů jsem si ani nemohla vybrat :D

Odesláno

Takze, myslim si, ze sa to vcelku jasne vykrystalizovalo a som uz schopny zostavit finalnu 10, ktora tu bude mat hlasovanie na zaklade doterajsich hlasov :roker

Ak chce niekto posielat este hlasy, samozrejme moze, do vecera casu dost ...

Netopýrka: velka skoda ze si sa nezucastnila, ale ak bude dalsie kolo, tak povinnost:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

...ze sa to vcelku jasne vykrystalizovalo a som uz schopny zostavit finalnu 10...

takže chlapy sou 6 a potom 4 missky :D

Odesláno

tak pocet hlasujucich presiahol cislo 60, parada, to mame 180 rozdelenych hlasov a pekne ucelenu 10tku, takze zajtra vytvaram vlakno s finalistkami a s anketou, som zvedavy ako to cele dopadne, je to nehorazne vyrovnane:potlesk

Odesláno

Pe.Tr: sakris, niesom teraz doma :D ... toz mozes kludne spat a zajtra sa kochat:aut ... urobim to hned ako pridem domov ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...