Budhas Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Mám jednu otázku ohledně couvacích senzorů. To že jsou umístěný v liště v zadním nárazníku všichni víme,ale chtěl bych se zeptat (než to rozdělám) jak jsou senzory zapojeny,jestli sériově,nebo paralelně.A ještě jedna věc,chybí mi jeden senzor,takže mi tudíž senzory nefungují,takže se ptám,pokud by to bylo zapojeno do série,tak když to proklemuju,neodpálím něco?Signál při zařazení zpátečky zazní,ale pak můžu bejt blízko čemukoliv jak chci,ale je ticho,nic se neozve. Doufám,že budu pochopen a někdo pomůže.Díky. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Radšej by som nič nepreklemoval. Kúp senzor. Citovat
Budhas Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Díky moc za schéma. Asi nevíš,jestli se dá ten senzor objednat samostatně a kolik by stál. Děkuju za odpoveď. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Dá sa samostatne č. 6590 01 cena 93€ u vás pravdepodobne menej. Citovat
Budhas Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 Tak to je ranec. Jinak díky za ochotu. Citovat
Mikulas Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Radšej by som nič nepreklemoval. Kúp senzor. Ahoj, prosim ta nemas podobnu schemu aj na klimatizaciu? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Na aké auto? Najlepšie ak dáš VIN. Citovat
Pechy Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Ahoj, prosím o radu, řeším couvací senzory na 3.0. Když zařadím R, tak senzory vůbec nepísknou. Tlačítko na zapnutí a vypnutí senzorů nefunguje. Respektivě když ho zmáčknu nebo podržím, tak se nic neděje. Diagnostika žádný problém nehlásí. Nenapadá vás něco? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Možná máš vzadu v pravém blatníku odpojenou ŘJ senzorů. Pokud je nějaký vadný, tak to řve a lidi to většinou odpojí. Citovat
Agrafik Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 A to tlačítko se rosvítí? Dia neříká nic ??? Nic co? Jako že žádná chyba. Je v seznamu počítačů při testu? ... Citovat
Devil(cz) Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Chci se zeptat,přemýšlím,že si koupín tažný,ale nevím jak je to s couvacíma senzorama,nebudou mi pořát pískat, když zapříhnu vlek? Citovat
Devil(cz) Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 A co tento,ten by tam nešel,cena 216kč http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=V632005&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=258|-32256|-32255|28&TT=10 Dá sa samostatne č. 6590 01 cena 93€ u vás pravdepodobne menej. Citovat
Agrafik Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Když tam budeš mít tažný, tak si je vypneš. Jak ho sundáš tak zapneš. Citovat
rckain Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ahoj tazny mam uz skoro mesic a senzory funguji stejne jako bez tazneho. Nevim jak to v tom servise udelal ale senzory ho nesejmou. A kdyz uz slysim neprerusovany piskani tak jsem cca 10cm od prekazky (brano od taznyho). Sere me ale kdyz pripojim vlek to pak vriska porad, kde se to da vypnout? Citovat
Devil(cz) Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 No právě nějaký modely jse dělali s vypínačem parkovacího assistenta a některý ne.....taky bych potřeboval nějaký schéma jak je to zapojený a vipínač si udělám sám,jsem elektrikář,takže žádný problém. Nemáte někdo to schéma??? Ahoj tazny mam uz skoro mesic a senzory funguji stejne jako bez tazneho. Nevim jak to v tom servise udelal ale senzory ho nesejmou. A kdyz uz slysim neprerusovany piskani tak jsem cca 10cm od prekazky (brano od taznyho). Sere me ale kdyz pripojim vlek to pak vriska porad, kde se to da vypnout? Citovat
Agrafik Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Schéma by bylo, ale nepočítej s tím, že si uděláš vypínač, pokud to ŘJ neumožňuje - ale nedíval jsem se. Běží to po CAN/VAN, nebo po CAN. Vše je dělané na základě povelů z podružných jednotek do BSI. Citovat
Devil(cz) Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Tak mi ho pošli prosím kouknu se Schéma by bylo, ale nepočítej s tím, že si uděláš vypínač, pokud to ŘJ neumožňuje - ale nedíval jsem se. Běží to po CAN/VAN, nebo po CAN. Vše je dělané na základě povelů z podružných jednotek do BSI. Citovat
Pechy Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 A to tlačítko se rosvítí? Dia neříká nic ??? Nic co? Jako že žádná chyba. Je v seznamu počítačů při testu? ... Dneska jsem byl za Honzou na dia, Snad to ted nepopletu, ale dia něco sice našla, ale nedalo se vypsat co. Vypínač jakoby nefungoval.. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Já to upřesním, v celkovém testu dia píše závadu na jednotce parkovacího asistenta. Při výpisu chyby píše absence závad. Vše je jako OK, akorát nejde nic testovat, ani vypínač asistenta nefunguje. Tak se chystám do dokumentace jestli něco najdu. Citovat
Agrafik Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Nešlo to deaktivovat a znovu přihlásit? Jaký je DAM, kouknu na scéma, jestli mě taky něco nenapadne. To čidlo tam pořád chybí??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.