Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jednu otázku ohledně couvacích senzorů.

To že jsou umístěný v liště v zadním nárazníku všichni víme,ale chtěl bych se zeptat (než to rozdělám) jak jsou senzory zapojeny,jestli sériově,nebo paralelně.A ještě jedna věc,chybí mi jeden senzor,takže mi tudíž senzory nefungují,takže se ptám,pokud by to bylo zapojeno do série,tak když to proklemuju,neodpálím něco?Signál při zařazení zpátečky zazní,ale pak můžu bejt blízko čemukoliv jak chci,ale je ticho,nic se neozve.

Doufám,že budu pochopen a někdo pomůže.Díky.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, prosím o radu, řeším couvací senzory na 3.0. Když zařadím R, tak senzory vůbec nepísknou. Tlačítko na zapnutí a vypnutí senzorů nefunguje. Respektivě když ho zmáčknu nebo podržím, tak se nic neděje. Diagnostika žádný problém nehlásí.

Nenapadá vás něco?

Odesláno

Ahoj tazny mam uz skoro mesic a senzory funguji stejne jako bez tazneho. Nevim jak to v tom servise udelal ale senzory ho nesejmou. A kdyz uz slysim neprerusovany piskani tak jsem cca 10cm od prekazky (brano od taznyho). Sere me ale kdyz pripojim vlek to pak vriska porad, kde se to da vypnout?

Odesláno

No právě nějaký modely jse dělali s vypínačem parkovacího assistenta a některý ne.....taky bych potřeboval nějaký schéma jak je to zapojený a vipínač si udělám sám,jsem elektrikář,takže žádný problém.

Nemáte někdo to schéma???:nevim

Ahoj tazny mam uz skoro mesic a senzory funguji stejne jako bez tazneho. Nevim jak to v tom servise udelal ale senzory ho nesejmou. A kdyz uz slysim neprerusovany piskani tak jsem cca 10cm od prekazky (brano od taznyho). Sere me ale kdyz pripojim vlek to pak vriska porad, kde se to da vypnout?
Odesláno

Schéma by bylo, ale nepočítej s tím, že si uděláš vypínač, pokud to ŘJ neumožňuje - ale nedíval jsem se. Běží to po CAN/VAN, nebo po CAN. Vše je dělané na základě povelů z podružných jednotek do BSI.

Odesláno

Tak mi ho pošli prosím kouknu se :papa

Schéma by bylo, ale nepočítej s tím, že si uděláš vypínač, pokud to ŘJ neumožňuje - ale nedíval jsem se. Běží to po CAN/VAN, nebo po CAN. Vše je dělané na základě povelů z podružných jednotek do BSI.

Odesláno
A to tlačítko se rosvítí? Dia neříká nic ??? Nic co? Jako že žádná chyba. Je v seznamu počítačů při testu? ...

Dneska jsem byl za Honzou na dia, Snad to ted nepopletu, ale dia něco sice našla, ale nedalo se vypsat co. Vypínač jakoby nefungoval..

Odesláno

Já to upřesním, v celkovém testu dia píše závadu na jednotce parkovacího asistenta. Při výpisu chyby píše absence závad. Vše je jako OK, akorát nejde nic testovat, ani vypínač asistenta nefunguje. Tak se chystám do dokumentace jestli něco najdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...