Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třeba tady máš něco levnýho: http://obchod.prodejvyfuku.cz/product_info.php?cPath=54_343_345_346&products_id=2393 kvalita s ohledem na cenu přijatelná. Nebo klidně origo na vrakáči. Ve slušným stavu cca 500,- můžeš vzít i sedan a přehodit na něj jen z kombi tu nerez koncovku, jde to poměrně lehce.

Jó sportovní... tak to je téma pro někoho jinýho :D

[upravil dne 7/6/10 koblih69]

Odesláno

dej si chromovanou koncovku a nech to bejt....

ty vejfuky nejsou jen tak, aby se dal nejakej pruchodnejsi a pak ti budou horet ventily a stejnak HDi si myslim ti zadnej zvuk moc neudela...

ja mam rad tu krasne ohnutou koncovku k zemi, pripomina mi naseho 2litroveho Oplea, coz bylo auto, ktere jsem prvne ridil, kdyz mi bylo asi 8 :papa

Odesláno

Nechci rejpat, ale ten co si umi zaponout pocitac, tak vi ze existuje jakysi vyhledavac a pismenka mas na te desce pred sebou, zkus si to nekde najit.

To je jako bych tu napsal, najdete mi neco na cem zbohatnu a nemusim nic delat ... sorry za :xvul

Odesláno

Nedávej tam žádnou sportovní koncovku a vychutnávej si ten nádherný klid při jízdě.

Jinak tě z toho kraválu začne brzo bolet hlava.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...