kovma Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Zdravím všechny, chci se zeptat, zda se u 407ček dělali také dojezdy oken při zamknutí. Citovat
dansi1 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 čau podrž tlačítko dyl při zamknutí a okna ti dojedou nahoru Citovat
Přema Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 nemusí být tato funkce povolená v BSI...ale jinak to umí snad každá delším podržením tlačítka zamknout Citovat
kovma Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Ahoj všem, jj,byl sem vyzkoušet.Funguje to.U passata jsem za to musel platit :-).Díky kucíííííí Citovat
jofo Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Skus toto napisat na vw klub a uvidis co sa bude diat. Kamarade taka vojna...... Citovat
kovma Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Na tom fóru (VW club) jsem již 2,5 roku.Rozebíralo se to tam již několikrát.Řešil jsem i dojezd na palubním PC a měl sem verzi,u které bych za to také musel platit :-).Bylo tam MFA a to dojezd neukazuje.Dá se to vyřešit ale za ty peníze mi to zas až tolik nestálo.Vešel bych se do 3 000,- jen aby mi to ukazovalo dojezd. Citovat
Stepkao Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Mě to akorát blbne na zadních oknech, pokud jsem naposledy stahoval okénko, tak mi při zamykání sjede dolů, jen když jsem ho zatahoval, jako poslední krok, tak se zavře, což není zrovna ideální, předpokládám že to není správně Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 \"nakoduj\" zadní okna....a bude pokoj..... Citovat
Stepkao Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Myslíš klasické nastavení dorazu? Stáhnout úplně dolů a pak pomalé kroky až na doraz? Protože to jsem zkoušel a nějak to nepomohlo, ale dělal jsem to jen narychlo, tak to ještě zkusím, pokud to pomůže... Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Ano ale nezkoušej pomalé kroky.......dolu a drž pořád a nahoru a drž pořád..... Citovat
Stepkao Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 OK. Vyzkouším a dám vědět jak jsem dopadl, protože takhle to je dosti otravný a hlavně nebezpečný až na to zapomenu a nezkontroluju to, ikdyž zatím jsem naučenej zavírat vše při příjezdu před vypnutím motoru, ale člověk nikdy neví... Zatím díky za radu!! Citovat
dandan Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Tak jsem to šel, taky, zkusit do garáže a funguje to:superKdysi(97-99)jsem měl Hondu Prelude r.97(po 2,5 roce šla do světa)to taky měla ,ale nemuselo se to přidržovat.Bylo to automaticky.A při pořízení 407 jsem to zkoušel a nešlo to. AŽ TEĎ:mrk Tak DIKES za radu:potlesk:papa:super.A měl jsem dole všechny čtyři okna a zatahly se:super Citovat
Medion Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 taky jsem dnes zjistil že mám ten samej problém u zadního okénka,tak to zejtra taky zkusim Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 A konkorem pročistěte kontaky u oken zadni okno mi taky občas blbo a dělalo si co chtelo po vystříkani už nemám problém.Taky nastavte každe okno proti skřipnuti prstu jestli to máte ve výbavě. Citovat
janci.p Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 ja to mam v nastaveni nepovolene..skusal som po kuskoch, aj inak, podrzat, ale stale disable..ked to mam v nastaveni, malo by to fungovat..ale neviem to aktivovat, nejde mi to.. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 bud ti to nejde auto to neumi nebo si to špatně aktivoval,jinak ja jsem nic neaktivoval jen jsem jsem dal okno dolu pak jsem dal ruku mezi ram a okno a zmačkl tlačitko at vyjede samo nahóru dotklo se to ruky a sjelo do pulky dolu a tak u všech oken,a po zamknuti auta to umí samo dojezd oken nahoru když se podrži dele tlačitko zamknutí tohle se dle mě nenastavuje nijak protože to umi i po vyndani autobaterie Citovat
baffy Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 Zrejme to neaktivoval ,keďže mu to v nastaveniach píše nepovolené. Citovat
janci.p Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 Presne tak..len sa mi to nejako nedari aktivovat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.