Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na tom fóru (VW club) jsem již 2,5 roku.Rozebíralo se to tam již několikrát.Řešil jsem i dojezd na palubním PC a měl sem verzi,u které bych za to také musel platit :-).Bylo tam MFA a to dojezd neukazuje.Dá se to vyřešit ale za ty peníze mi to zas až tolik nestálo.Vešel bych se do 3 000,- jen aby mi to ukazovalo dojezd.

Odesláno

Mě to akorát blbne na zadních oknech, pokud jsem naposledy stahoval okénko, tak mi při zamykání sjede dolů, jen když jsem ho zatahoval, jako poslední krok, tak se zavře, což není zrovna ideální, předpokládám že to není správně:)

Odesláno

Myslíš klasické nastavení dorazu? Stáhnout úplně dolů a pak pomalé kroky až na doraz? Protože to jsem zkoušel a nějak to nepomohlo, ale dělal jsem to jen narychlo, tak to ještě zkusím, pokud to pomůže...

Odesláno

OK. Vyzkouším a dám vědět jak jsem dopadl, protože takhle to je dosti otravný a hlavně nebezpečný až na to zapomenu a nezkontroluju to, ikdyž zatím jsem naučenej zavírat vše při příjezdu před vypnutím motoru, ale člověk nikdy neví... Zatím díky za radu!!

Odesláno

Tak jsem to šel, taky, zkusit do garáže a funguje to:superKdysi(97-99)jsem měl Hondu Prelude r.97(po 2,5 roce šla do světa)to taky měla ,ale nemuselo se to přidržovat.Bylo to automaticky.A při pořízení 407 jsem to zkoušel a nešlo to. AŽ TEĎ:P:mrk Tak DIKES za radu:potlesk:papa:super.A měl jsem dole všechny čtyři okna a zatahly se:super

• O 4 roky později...
Odesláno

A konkorem pročistěte kontaky u oken zadni okno mi taky občas blbo a dělalo si co chtelo po vystříkani už nemám problém.Taky nastavte každe okno proti skřipnuti prstu jestli to máte ve výbavě.

Odesláno

ja to mam v nastaveni nepovolene..skusal som po kuskoch, aj inak, podrzat, ale stale disable..ked to mam v nastaveni, malo by to fungovat..ale neviem to aktivovat, nejde mi to..

Odesláno

bud ti to nejde auto to neumi nebo si to špatně aktivoval,jinak ja jsem nic neaktivoval jen jsem jsem dal okno dolu pak jsem dal ruku mezi ram a okno a zmačkl tlačitko at vyjede samo nahóru dotklo se to ruky a sjelo do pulky dolu a tak u všech oken,a po zamknuti auta to umí samo dojezd oken nahoru když se podrži dele tlačitko zamknutí tohle se dle mě nenastavuje nijak protože to umi i po vyndani autobaterie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...