Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim o radu, kamos ma P 806 diesel 99rok kod motoru P8C

Auto jezdilo do te doby nez odesla vodni pumpa totalne. Po vymene vodni pumpy a nastaveni rozvodu to stale nema vykon,

huli to cerne , diagnostika nic nepise, takze se nejedna o elektrickou vadu. Ale vsimnul jsem si ze kdyz v motorovem prostoru pridam plyn tak hadice ktera je pridelana na viku od vacky se hadice cucne k sobe jak kdybych ji zmackul , pak vede do inkoleru ten je pruchozi a dal to vede do turba . Nevim tedy kde je tedy vada jestly je nejaky ventil narazen ,ze by se to trochu potkalo ,nebo je po turbu ktery nepropusti tlak ktery ma.Muze taky byt problem u vzduchoveho filtru ze ? Zitra na to kouknu ,dnes nebylo tolik casu to tak moc prohlizet,,proste nedele.

Prosim o radu ,co by to mohlo zpusobovat.

[upravil dne 6.6.2010 Romanky]

Odesláno

No tak jsem se k tomu dostal a zjistil jsem ze je K.O. turbo ,prosim nevite nekdo jak ho nejlepe a rychle vytahnout,,mam obavi ze napravnice nebo posilovac hreben pujde asi dolu aby byl lepsi pristup? Ma nekdo zkusenost ,jak na to ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

inak zistis to jednoducho zdemontuj hadicu z motora na vrchu a nastartuj. hned budes vediet na com si.

inak turbo sa da zdemontovat jedine tak ze vytiahnes poloos a ochranny stit riadenia. inak ako si zistil ze mas priechodny itercooler a keby turbo nefungovalo tak mas tam snimac tlaku a ten by mal dat info rj ze nie je tlak a mala by ti vyskocit chyba na diagnostike.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...