Romanky Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Prosim o radu, kamos ma P 806 diesel 99rok kod motoru P8C Auto jezdilo do te doby nez odesla vodni pumpa totalne. Po vymene vodni pumpy a nastaveni rozvodu to stale nema vykon, huli to cerne , diagnostika nic nepise, takze se nejedna o elektrickou vadu. Ale vsimnul jsem si ze kdyz v motorovem prostoru pridam plyn tak hadice ktera je pridelana na viku od vacky se hadice cucne k sobe jak kdybych ji zmackul , pak vede do inkoleru ten je pruchozi a dal to vede do turba . Nevim tedy kde je tedy vada jestly je nejaky ventil narazen ,ze by se to trochu potkalo ,nebo je po turbu ktery nepropusti tlak ktery ma.Muze taky byt problem u vzduchoveho filtru ze ? Zitra na to kouknu ,dnes nebylo tolik casu to tak moc prohlizet,,proste nedele. Prosim o radu ,co by to mohlo zpusobovat. [upravil dne 6.6.2010 Romanky] Citovat
Romanky Odesláno 8. červen 2010 Autor Odesláno 8. červen 2010 No tak jsem se k tomu dostal a zjistil jsem ze je K.O. turbo ,prosim nevite nekdo jak ho nejlepe a rychle vytahnout,,mam obavi ze napravnice nebo posilovac hreben pujde asi dolu aby byl lepsi pristup? Ma nekdo zkusenost ,jak na to ? Citovat
Czedisonek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jak jsi přišel na to že je turbo k. o. ? Citovat
Hafity Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Před demontáží turba bych raději ještě jednou překontroloval nastavení rozvodů.... Citovat
SonX Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Ak si dobre pamätam tak tatko mal tiez problem s vykonom (turbo raz islo raz nie) a nebolo zle turbo ale senzor na hadici Citovat
comm Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 inak zistis to jednoducho zdemontuj hadicu z motora na vrchu a nastartuj. hned budes vediet na com si. inak turbo sa da zdemontovat jedine tak ze vytiahnes poloos a ochranny stit riadenia. inak ako si zistil ze mas priechodny itercooler a keby turbo nefungovalo tak mas tam snimac tlaku a ten by mal dat info rj ze nie je tlak a mala by ti vyskocit chyba na diagnostike. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.