Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Mám takovou nepříjemnou \"radost\" se svou 207 SW (rv 2008).

Už první zimu se začal objevovat problém, že auto po ujetí krátké vzdálenosti, zastavení a následném nastartování, nechtělo chytat. Zastudena chytalo normálně, ale jakmile se motor trochu ohřál (třeba cesta na poštu, tam zastavení a za pět minut nastartování), nenaskočilo. Když bylo úplně zahřáté, tak chytalo taky normálně. K tomu mi dost lítaly otáčky. Po nastartování mělo auto snahu zhasínat, pak se jakoby vzpamatovalo a otáčky vyletěly nad 2000.

Prošla jsem třemi servisy, kde ani jednou nic nezjistili. Jim údajně vždy chytlo normálně, diagnostika nevykazovala žádnou závadu. Akorát v tom třetím servisu se technikovi nepozdával tok dat v palubním počítači, takže proběhla přeinstalace. Po ní auto šlapalo půl roku normálně, ale pak zase začaly postupně při startování pomalu klesat otáčky a dneska jsem tam, kde jsem byla na začátku. Auto zatím sice nastartuju, ale než se stihnu připoutat, chcípne. Záruka mi skončila před necelým měsícem, zákon schválnosti.

Neřešil někdo z vás podobný problém, případně netušíte, kdy by mohl být zakopaný pes?

A jak je to v takovém případě s opravou, když se jedná o závadu, která se neúspěšně řešila de facto po celou dobu záruky?

Díky!

[upravil dne 4/6/10 Marusha]

Odesláno

Konkrétně tohle prý ano. Ale těch čidel je tam ještě spousta, takže jedině jít jedno po druhém:myslim Brácha včera říkal, že vyčetl na netu, že by to mohl být nějaký Hallův snímač...

Odesláno

hallův snímač je na snímání otáček, může být na klice (většinou je na setrváku), na vačce... Více poradí kdo zná tento motor :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...