Medvěd Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Tak jsem se právě vrátil ze srázku na Džbáně. Atmosféra byla pohodová, tentokrát ani na konci nezbylo nic nezaplaceného, jen nevím, zda to bylo tím, že byla jiná směna nebo tím, že nás tam tentokrát bylo poskrovnu (Driver, Ferry, John, Vector, Tazman, Joe, Operátor, moje maličkost, nakonec dorazil i Hics a Vectorova přítulkyně). Rád bych, aby se nás příště sešlo víc a proto žádám o vyjádření: Má smysl sejít se na Džbánu opět za měsíc - tj. ve čtvrtek 25.11. opět v 18. hodin nebo se sejdeme až někdy těsně před vánocemi, ale v restauraci Peugeot club na Zahradním Městě????? Reakce čekám co nejrychleji, abych mohl eventuelně zrušit rezervaci v restauraci Šárka na Džbáně.
vector Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Napsán autorem Medvěd Tak jsem se právě vrátil ze srázku na Džbáně. Atmosféra byla pohodová, tentokrát ani na konci nezbylo nic nezaplaceného, jen nevím, zda to bylo tím, že byla jiná směna nebo tím, že nás tam tentokrát bylo poskrovnu (Driver, Ferry, John, Vector, Tazman, Joe, Operátor, moje maličkost, nakonec dorazil i Hics a Vectorova přítulkyně). Rád bych, aby se nás příště sešlo víc a proto žádám o vyjádření: Má smysl sejít se na Džbánu opět za měsíc - tj. ve čtvrtek 25.11. opět v 18. hodin nebo se sejdeme až někdy těsně před vánocemi, ale v restauraci Peugeot club na Zahradním Městě????? Reakce čekám co nejrychleji, abych mohl eventuelně zrušit rezervaci v restauraci Šárka na Džbáně. Já jsem za Džbán, ale to je snad jasný. PS: Nechceš sem hodit ještě anketu ? [Editován dne 21/10/04 vector]
John Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Mě osobně je to jedno,ale ja jsem klidně pro se sejít na Džbáně 25.11 a pak ješte před vánocemi v Peugeot club restauraci na Zahradním městě. Ale uvidíme co na to ostatní,ja se klidně podřídím většině. Jinak souhlasím s Mědvědem 4 mini srázek na Džbáně byl opět supr jako každý zatím. Akorát mě naštvalo, že mi někdo chtěl ukrást značky z mojeho auti. :mad: :papa [Editován dne 21/10/04 John]
Tazman Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Nám je to jedno rád přijedu, uvidíme až co ostatní aby nás tam nebylo moc málo, a ten sraz v Peugeot restauraci jo good nápad. Dnešní srázek byl sice v menším počtu než minule, ale byl super. A to že někdo chtěl Johnovi ukrást žnačky to je pravda já to vyděl:mad: :papa:D:D:cool:
Medvěd Odesláno 21. říjen 2004 Autor Odesláno 21. říjen 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem Medvěd Tak jsem se právě vrátil ze srázku na Džbáně. Atmosféra byla pohodová, tentokrát ani na konci nezbylo nic nezaplaceného, jen nevím, zda to bylo tím, že byla jiná směna nebo tím, že nás tam tentokrát bylo poskrovnu (Driver, Ferry, John, Vector, Tazman, Joe, Operátor, moje maličkost, nakonec dorazil i Hics a Vectorova přítulkyně). Rád bych, aby se nás příště sešlo víc a proto žádám o vyjádření: Má smysl sejít se na Džbánu opět za měsíc - tj. ve čtvrtek 25.11. opět v 18. hodin nebo se sejdeme až někdy těsně před vánocemi, ale v restauraci Peugeot club na Zahradním Městě????? Reakce čekám co nejrychleji, abych mohl eventuelně zrušit rezervaci v restauraci Šárka na Džbáně. Já jsem za Džbán, ale to je snad jasný. PS: Nechceš sem hodit ještě anketu ? [Editován dne 21/10/04 vector] Anketa??????? Nevím jak, ale v zásadě proč ne???
Tazman Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 No jasně Anketa by to těm nerozhodním mohla volbu ulehčit, ale jiná volba než že se sejdem není:papa
Luger Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Já jsem i po svých dvou posledních prohřešcích (jako že jsem neby schopen dorazit) určitě pro Džbán. Příště tam pojedu i kdyby na chleba nebylo a měli mě z práce vyhodit
Operator Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Srázek byl fajn, škoda, že jsem musel tak rychle opustit stanoviště. (Jen tak pro info, toho Favorita jsme přes kábly startovali asi tak jen 5 minut.) Tu Johnovu SPZ jsem viděl taky, když jsem odcházel, byla lehce odchlíplá, ale myslel jsem, že je to nějaký speciální tuning. :D
Marlin Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 jeee, to vypada, ze to tam bylo supr, skoda ze sem tam nebyl. Ja sem pro Dzban v tom listopadu, a urcite dorazim, i kdybych potom musel zustat do vejplaty v Praze :D
John Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 To Operator: pro takový tuning fakt nejsem mít na půl sundanou SPZ... Ale dneska jsem koupil neww drzak a SPZ už je zase na svojím místě.Přemyšlím, že si ji jestě radši přišroubuju.Když někdo touží po mojí SPZ. By mě zajímalo jaky ****** mě chtěl okrást o moje SPZ :mad:
Operator Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Napsán autorem John To Operator: pro takový tuning fakt nejsem mít na půl sundanou SPZ... Ale dneska jsem koupil neww drzak a SPZ už je zase na svojím místě.Přemyšlím, že si ji jestě radši přišroubuju.Když někdo touží po mojí SPZ. By mě zajímalo jaky ****** mě chtěl okrást o moje SPZ :mad: Buďto sis oblíbil zkratku SPZ, anebo jsi fakt nasranej! Já bych nedělal ukvapený závěry. Stačilo projet nějakej drncák, ta SPZ se mohla trochu uvolnit a mohla se vycvaknout sama. Zní to trochu nepravděpodobně, ale nezdá se mi, kdyby jí někdo fakt chtěl, že by si jí teda neodnesl, když už byla napůl pryč?! :cool:
John Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 To Operator : nevim když jsem měl rozlamaný celý ten držák že tam pak nešla ani dát protože by hned spadla. :( Ale to je teď už jedno hlavně že mi nezmizly uplně. [Editován dne 22/10/04 John]
Luger Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 Napsán autorem John To Operator : nevim když jsem měl rozlamaný celý ten držák že tam pak nešla ani dát protože by hned spadla. :( Ale to je teď už jedno hlavně že mi nezmizly uplně. [Editován dne 22/10/04 John] Určitě jsi s tím někde obrousil svodidla a teď to nechceš přiznat...
Operator Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 To John, hm, tak to fakt nevim, takhle jsem to nezkoumal. A nepraskl ti to Medvěd, když se snažil zacouvat do řady s tim Tranďákem? :D:D Méďo sorry, ale nedalo mi to! :papa
John Odesláno 22. říjen 2004 Odesláno 22. říjen 2004 To Luger ja ti dam svodidla.. jak bych asi mohl obrousit svodidla předkem... ale to je jedno. To Operator: počkej až si to přečte Medvěd... :D:D :papa
Vvitty Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Tak to ja zrejme opet nedorazim, budu pro zmenu v Parizi Tak snad pred vanoci, teda pokud to nebude 23.12.
Garfield Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Napsán autorem John To Operator : nevim když jsem měl rozlamaný celý ten držák že tam pak nešla ani dát protože by hned spadla. :( Ale to je teď už jedno hlavně že mi nezmizly uplně. Jo, tomu věřím - brácha bydlí v Řepích a den předtím mu tam SPZ-ky vzali, normálně v noci před barákem, obě pochopitelně.
Murdoc Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Pokud me opet nezachvati nemoc (sem se tulil s anginou v pelisku.... ) tak dorazim. Mozna vezmu i tatinka kdyz hezky poprosi... :D John: Si to nekde tuk na predek a nevis o tom. Mas jezdit pomaleji jako mi, co nic nemame....
Vvitty Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Napsán autorem Murdoc Pokud me opet nezachvati nemoc (sem se tulil s anginou v pelisku.... ) tak dorazim. Tulit se mas v pelisku k svoji mlade, a ne k angine :papa
Recommended Posts