Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám v plánu před podzimu vyměnit nové destičky. A před pár dní jsem jen tak kouknul na destičky na E-Shopu a maj tam různé tvary.. Tak potom nevím jaky tvar to má moje auto. To že musím sundat kolo a podívat se na to, nebo se dá zjistit podle mého VINu? Jen se obávám, abych nekoupil špatné destičky. Díky za pomoc..

Odesláno
Napiš vin a dojdeš rozhřešení...

Jsem již napsal na jiné vlákno, zde:

Odkaz není funkční...

Ups, pardon.. Nevím, proč nejde.. Nevadí, sem napíšu ještě.. VIN: VF37ANFZP33161396

Díky

Odesláno
Musíš se podívat jeslti je to Bosch nebo Girling

Bosch: 4251 52

Girling: 4251 54

Bývá to napsané na třmenu. Nebo ti sem dám obrázky. Je to k poznání na 1: pohled.

Mohl bys, prosím? :) Radši to stejně zapíšu ta čísla, až budu měnit olej a mezitím se na ten třmen podívám, jakou značku to má být.. Díky..

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj lidi,

mohu poprosit o zjištění, jaké dát kotouče i destičky?? můj VIN je VF37ENFZE32703080

Děkuji za zjištění

Odesláno

Teda ti byl fofr, děkuji a ještě dotaz. Nevíte co způsobuje nesouměrné sjetí kotouče? A na vnitřní straně P kotouče jsou krátery

8e724c5b08b7c21afe4f3ec260811cae.jpg6592f72f7d06c4818c32ebf3394193e3.jpg6d7e0a88c88b0c038edd8ab6a1c434be.jpg

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

To vyzera na nekvalitu materialu resp. na doslova vyhrdzavene kotuce (vekom). Kazdopadne by som repasoval strmen. Teda minimalne vycistil stycne plochy pre dosky, skontroloval a premazal voditka (capy) a rozhybal piestik. Navodov na predne przdy je tu dost, v zasade ide vzdy o to iste.

Odesláno

Tý vole, ten kotouče je dávno na odpis. I z té vnější strany je asi na výměnu, ale ten vnitřek je totál. Já bych to viděl na nevracející se pístek, takže neustále přibrzduje, poté taky musí na vnitřku rychle odcházet destičky. 

Jak to poznat? Ujet nějakou vzdálenost, příliš nebrzdit a poté osahat disky kol, jakmile bude horký, je jasný, že to přibrzduje, ale zde už bych to nezkoušel, to je dost o hubu. 

Odesláno

Zrovna vybírám jakou značku komponent pořídit. Chci vyměnit asi i ty destičky, ale v tom aby se prase vyznalo. Autokelly drahý jako prase mroauto tam jsou ceny úplně jinde a tak tomu nějak nerozumim. Co koupit prosím Vás za výrobce? A mám pořídit stejného výrobce? Taky jsem koukal, že mám ruplou manžetu na poloose na PP kole :(

Odesláno

kouknul bych na web autorozvody, je to od místního klubaka Badisak a má dobré ceny. v AK mají členové našeho klubu slevy, ale pořád badisak je levnější. Za mě mohu doporučit brzdy ATE, tohle by se mělo dávat v prvovýrobě. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...