Přejít na obsah

Jethro7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Praha 5
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jethro7's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Rád bych se někoho zeptal, kdo by věděl. Mám sice špatný chladič, ale zatím to pořád funguje, v něm mám olej, ale plánuji nový chladič. Ale jde mi o to, jestli je to kvůli špatnému chladiči velká spotřeba benzínu. spočítal jsem to nějak asi kolem 10l/100km.. Nebo je to prostě normální? Díky, jsem v tom trdlo. proto ten dotaz.. Díky
  2. Jednou se mi stalo, že když jsem zamknul auto, ale samo odemklo.. a to furt dokola.. pak jsem myslel, ze musi bejt vybita baterka, ale nebylo možné, jinak bych nemohl zamknout,.. a zkusil jsem se podívat na konektor, který vede z auta do dveří. Byl zoxidovaný. Tak nasprejoval silikonovým olejem a už to krásně funguje..
  3. Jethro7

    výmena oleja

    ups.. no posledni výměna byla v neděli.. já blb, že se ptám až teď..
  4. Jethro7

    výmena oleja

    Jsem si to myslel.. hm.. A byl bys ochotný, mi vysvětlit, proč není dobrý a co se může stát motoru? Díky moc.. Tak příští výměnu oleje nechám dát 10W40..
  5. Jethro7

    výmena oleja

    Já se v tom nějak moc dobře nevyznám, to přiznávám. Jenže mi táta vyměnil olej 15W-40 .. Podle mě je to není ideální, ale spíš 10W-40, pokud nepletu. Jenom nechci nějak poškodit motor.. Díky za rady..
  6. No zkusím to .. tak díky ..
  7. Tak to nemám.. jo, asi budu muset vyhledat nějaký servis kde dělaj jen s automaty.. jednou jsem našel, ale teď už nevím kde..
  8. Aha, tak to nevím.. jinak, jak poznám, že mám ruční řazení nebo ne.. prostě mám u páky tlačítka Sníh, Sport a \"1\" ..
  9. To nevím.. nezkoumal jsem to.. tak to asi budu muset vygooglovat.. tak dík
  10. Právě jsem už nedávno měnil olej v převodovce a pořád stejný.. A jaký olej to má bejt v motoru? o víkendu jsem měnil olej 15W-40. Je to blbý? nebo jsem měl vybrat 10W-40? v tom se nějak nevyznám. nebo spíš s tím nesouvisí?
  11. Zdravím, doufám, že jsem sem vložil správná téma. Jde o automatickou převodovku AL4. Jenom nevím, jestli chová tak, jak má .. Že když na to šlápnu, předpokládám v první stupně a přeřadí až 3000 - 3500 otáček - to vždycky kolem 50km/h. a když už kolem 70km/h, stejné otáčky, než přeřadí další stupeň rychlosti. Podle mě je to nějak moc velké otáčky.. Nebo snad ne? Jinak doufám, že mě chápete, co píšu.. Díky
  12. Tak jsem minulý týden objednal senzor a dneska jsem ho vyměnil.. A už to funguje jak má.. Tak musím moc poděkovat klm16, že mi poslal odkaz k tomu stejnému problému. Díky.. A už se nemusím trápit!
  13. Nebude lepší ještě tu vyhledat, kdo má problémy se stěrači.. ? jako třeba někomu odešli kontakty v motorku.. dá se to opravit.. je to někde tady myslím pod názvem \"nevracejí se stěrače\" ..
  14. ups, já zapomněl zadat mého VINu. tak zde VIN: VF37ANFZP33161396 .. prosím.. a díky!
  15. Měl bych prosbu. Je tu někdo, kdo by mi mohl zjistit přesný senzor podle mého VINu?
×
×
  • Vytvořit...