Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ikdyž ted jsem našel za 11 100 s dvouhmotou :) od LUK tak fakt nevim do čeho jít :D žena mě asi už zabije za ty peníze co do auta furt cpu :D

• O 3 týdny později...
Odesláno
Takže nakoniec sa menila iba spojka ,keďže zotrvák je OK .Origo Peugeot spojková sada 240€ +nové gufero od klukovky+ vodiace púzdro+výmena oleja v prevodovke+kontrola podvozku + práca cca 150€.Suma-sumárum 490€
Kde ti to menili? V Peugeote v Leviciach?
  • O 2 týdny později...
Odesláno

přes všechny ty bláboly blbounů ohledně strakiho jsem k tomuto klukovi jel aniž bych ho znal osobně...

včera jsem tedy přijel od straki007,dělal mi spojku + setrvák a musím říct,že přístup tohoto kluka jak je uplně parádní,ještě jsem se \"já\" nesetkal s lepším mechanikem,protože mimo spojky jsem měl divné cvakání v motoru, v Peugeotu nevěděli o co by mohlo jít a k tomu ještě neochota. Zajel jsem tedy do servisu,který se specializuje na francouzké auta (AutoFrance) a co mi bylo řečeno? Ať jedu do Peugeotu ať oni zjistí co to je to za závadu,že mi to pak dají do kupy... no prostě totální výsměch!

Když jsem přijel ke strakimu a otevřeli jsme kapotu,poslechli to podivné cvakaní a věděl z 80% o co jde,při rozebrání byla jeho pravda pravdou :) Ať si každý myslí co chce,ať si říká co chce, pro mě straki je fajn kluk,který se snaží pomoct a co je duležité baví ho to... než jsem k němu jel,zásoboval jsem ho denně smskama,hovorama a vždy byl vstřícný a dokázal mi vždy odpovědět....

takže za mě můžu strakiho jen doporučit!!! :super:super

ZDAR

[upravil dne 9/6/13 18:05 od ace11]

Odesláno

cvakani bylo vysokotlake cerpadlo.... a straki hned vedel o co jde,spojka to nebyla,ta se projevovala prokluzovaním.... takze straki u me stoupl a auti uvidi uz jen on :) hledat vlakno na vysokotlake cerpadlo nebudu, prominte mi to :)

[upravil dne 10/6/13 18:37 od ace11]

Odesláno

budem menit zrejme zotrvak, ale chcem uz vymenit celu spojku, zbytocne rozoberanie 2krat koli 130 euram ... kto vie odporucit znacku? chcem kvalitu, zrejme to bude sachs ... kto vie zriesit dobru cenu? ja si to viem splasit komplet spojkovu sadu aj so zotrvakom za 400 eur, vie niekto lepsie? ak jo pls budem vdacny

Odesláno

ja mam valeo první týden na 407, kamos ma na 407 valeo spojku přes 3 roky, najeto kolem 60tis a zatím uplně v pohodě...

[upravil dne 14/6/13 23:14 od ace11]

Odesláno
moja sa prave meni, valeo 4P plus spojkovy valec :) najazdene 130tis tak uvidime ten rozdiel :)

Až to budeš mít vyměněné,prosím napiš nám sem jak to dopoadlo,zdali skutečně utrpí ten \"komfort\" nebo je to v poho... jsi totiž asi jeden z mála kdo kit4P dal přímo na 407...předem díky moc.. ;)

[upravil dne 21/6/13 11:24 od Jirka12]

Odesláno

vibracie oproti dvojmase citit ale staci sa naucit kedy preradit :) jediny problem mam teraz so spojkovym valcekom (hadam sa to tak po slovensky vola) vzdy pred jazdou je pedal meky a po par preslapnutiach sa to napravi ... odvzdusnene vsetko je tak to asi bude vadny kus :(

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...