Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano mám tam jednohmotu a volila jsem k vuli ceně a hlavně proo, protože jednohmotu máš už napořád. Je fakt, že auto je hlučnejší, ale pro mě je to minimální rozdíl. Nám začal dvouhmoták pískat asi 14dní po koupi uta, takže jsem se ani nějak tak nezajela do tichého motoru u dvouhmoty, ale jak říkám, každý to posuzuje jinak. Než aby to pískalo, tak raději jsem ušetřila skoro 4tisíce a dala to do něčeho jiného. Hlavně že to auto jezdí a nepíská, neb to pískání byla hrůza a hlavně jsem potřebovala vyměnit narychlo před dovolenou a an dvouhmotu bych musela čekat 14dní a to jsem nechtěla riskovat, aby se něco nestalo. Už tak jsem s tím poskotem jezdila asi 3měsíce. Je to různé, kluci mě tady upozornovali, že na jednu stranu by volili jednohmotu, ale na druhou stranuk vuli komfortní jízdě raději dvouhmotu. U mě jednohmota vyhrála hlavně k vůli tomu, že byla rychlejši dostupná

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute mam P406 2.0 79kw z FAP z prevodovki sa ozivaju take divne zvuki piskanie spojkaz atil nesmika hore kopcom 160 v pohode a otacki drzi vizera to na dvojhmotni zotrvak ze je ko co sa stane ak ho necham nech sa rosipe ? a nema niekdo skusenosti z AZET carom lebo maju celu spojkovu sadu aj zo zotrvakom za 400€ a ine obchodi to maju tak za 500-600€

Odesláno

360e za valeo 4p sadu (jednohmota a spojka) je normalna cena vo viacerych cz sk e-shopoch aj v zahranici ale videl som aj to iste za 600 ... neviem preco taky rozdiel

Odesláno

no ja bych do lvicete v zivote valeo nedal...spoustu lidi mi to vymlouvalo ze to neni dobra investice i kdyz neznam duvod proc :myslim daval jsem sachs s dvouhmotou a zatim vse ok :)

(oprava misto valeo tam melo byt LUK)

[Edited on 9/4/13 14:51 by Ramik]

Odesláno

Hoši mám dotaz...nevim čím by to bylo ale tipoval jsem setrvák...když se jen dotknu pedálu spojky tak mi z motorovýho prostoru jde takový řachtání...jezdit se s tim dá v pohodě...jen mi jde o to jestli to někdo má podobně? auto je peugeot 407 2.0 HDi a najeto 195 000 km...navíc jsem párkrát pozoroval že když s autem stojím na neutrál tak se mi z motoru ozývají takový divný rány vždycky tak po vteřině...ale když trochu protočím motor tak je to v pohodě hned...tohle se nestává vždycky ale většinou na křižovatce když čekám a je to zahřátý tak to bouchá :) poraďte prosím....

Odesláno

Přemýšlím nad setrvákem od LUK...cca 6500 + sadu spojkovou REPSET LUK a nebo Valeo ale asi spíš zůstanu u jedný značky...tak někdy přes léto do toho půjdu :)

Odesláno

Takže nakoniec sa menila iba spojka ,keďže zotrvák je OK .Origo Peugeot spojková sada 240€ +nové gufero od klukovky+ vodiace púzdro+výmena oleja v prevodovke+kontrola podvozku + práca cca 150€.Suma-sumárum 490€

Odesláno

takže hlásim sa asi ako jediný, ktorý má v P407 komplet jednohmotu Valeo 4P kit musím povedať, že je tam len minimálny rozdiel oproti dvojhmote, čo sa týka\"konfortu\" a zatiaľ musím povedať , že som sa dobre rozhodol:D, je to nafurt a nemusím sa strachovať, čo a kedy sa stane s dvojhmoťákom

inak cena: 4P kit 303€, gufero 20€ (to som nepoužil, nebolo treba), robota 140€

ak by niekto potreboval gufero na kľuku dám to moje nepoužité za 15€

[upravil dne 14/4/13 06:52 od BTRado]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pánové...a dámy...poraďte...jít či nejít do jednohmoty?...furt nad tím přemýšlím...když zmáčknu pedál spojky...začne to vydávat šílený zvuky...když ho domáčknu úplně tak to přestane...jezdit se s tim dá...jen řeším jestli je to setrvačník nebo ložisko...ale at je to co z toho chce tak stejně se vyplatí udělat komplet vše najednou že....mám možnost sice Valeo sady ale za nějakých 11 000...jen to má jednohmotu no...tak jít do toho či nejít ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...