AnRy99 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Vsak je to preklik na Predaj ND, resp. Inzerciu ... tak ako moze byt inzercia zmazana v sekcii Inzercia? Cena by to nebola dobra pokial by to bol tovar z polska ... Ale ja to z polska neberem, ale z Nemecka [upravil dne 25/12/13 17:18 od AnRy99] Citovat
kovowest Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Dobry den, prosim o aktualni cenu spojky a setrvacniku v peugeotu,2,0hdi rv.2005,diky. Citovat
TheJaro Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Chcel by som sa spýtať keď preraďujem z 1 na 2 a z 2 na 3 tak zašlapnem spojku až dole ale ako keby bola stále rýchlosť zaradená tak to tak trhá,končí mi spojka alebo zotrvák?Vedel by mi niekto poradiť čo ďalej?či výmena? Citovat
Jarda.kk Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Teď jsem to řeším taky zkoušim měnit spojku:roll Citovat
TheJaro Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Vážne?daj potom poznatok na čo si prišiel,ďakujem:roker Kugglo ohodnotil 1 Citovat
Radek.407SW Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Zdravím, dneska jsem neměl zrovna nejlepší den. Dal jsem si projet diagnostiku, protože mi předchozí majitel sdělil, že mu občas zlobilo čidlo na ABS - tak jsem to chtěl nechat prověřit a případně opravit - dia neukázala nic. Všechno v pořádku. Druhá věc, která mne trápila, byl strmý nárůst otáček přes 2000 ot./min. a to při prudším sešlápnutí plynu, ale zrychlení se nějak nedostavovalo. V servisu to prohlídli a je to spojkou. Údajně se i ozývá bouchání při vytočení motoru na volnoběh. Co všechno je potřeba vyměnit když to takhle prokluzuje ? Případně mi prosím poraďte od jakého výrobce má smysl kupovat díly na spojku. Díky moc Citovat
merlin99 Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Zdravím, dneska jsem neměl zrovna nejlepší den. Dal jsem si projet diagnostiku, protože mi předchozí majitel sdělil, že mu občas zlobilo čidlo na ABS - tak jsem to chtěl nechat prověřit a případně opravit - dia neukázala nic. Všechno v pořádku. Druhá věc, která mne trápila, byl strmý nárůst otáček přes 2000 ot./min. a to při prudším sešlápnutí plynu, ale zrychlení se nějak nedostavovalo. V servisu to prohlídli a je to spojkou. Údajně se i ozývá bouchání při vytočení motoru na volnoběh. Co všechno je potřeba vyměnit když to takhle prokluzuje ? Případně mi prosím poraďte od jakého výrobce má smysl kupovat díly na spojku. Díky moc Moc snahy s hladanim a citanim si veru nerobis.. Citovat
Radek.407SW Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Už jsem hledal a taky se tady hodně dočet. Jenom jsem doufal, že mi někdo jasně poradí co má smysl a co ne. Momentálně to po dnešním pátrání mám takhle: 1) Origo servis mi nabídl kompletní opravu včetně gufer a dalších drobností za 19.123,- (značku sady nevím - pravděpodobně Valeo a ta je tady na fóru docela kritizovaná). 2) Od známého/mechanika mám nabídku za cca 14.500,- včetně práce (v ceně je sada LUK + dvojhm. setrvačník LUK) - s tím, že pokud bude se spojkou problém, tak mi ji sám vyreklamuje a nechá vyměnit za nové díly - potažmo na sebe bere odpovědnost za případnou vadnou montáž. 3) Samotné díly (kompletní sada LUK jako výše) jsem si na netu našel za cca 10.000,-, ale nebudu mít žádné záruky, protože sám si to tam neumím namontit a pokud to někomu dám, tak ten mi \"cizí\" díly garantovat nebude. Momentálně jsem rozhodnutý jít zlatou střední cestou, páč mi už pár věcí dělal a nikdy nebyl problém (spojka na 206 - odjeto cca 40.000km - pak šla do světa + rozvody na tom samym autě - taky bez problémů). Jen mne prostě štve, že auto má najeto 94t (km mám ověřené v původním servisu kde se auto servisovalo + faktury za opravy od prodávajícího se stavem km - takže stočený není) a odejde spojka. Už tu někde padlo, že motory RHR měly poddimenzované spojky a prostě odchází. Jetoholtpešek... Citovat
Frantic Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 radek z toho si nic nerob mne pri 85 tis km zacala smykat spojka a vydrzala az niekde do 150 tis... potom mi to uz liezlo na nervy tak som to vymenil. Kzadopadne sa vyvaruj kombinacii Valeo(spojka) Luk (dvojhmota) mam to v tejto kombinacii a nerobi to dobrotu... Citovat
Radek.407SW Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Aha, to sem netušil, že to vydrží tak dlouho. Nerad riskuju ježdění s vadnym dílem - kolikrát se to nevyplatí a zmrví to ještě něco okolo. Údajně mi ta vadná spojka může dorazit další věci okolo - pracovní válec, někdo tu dokonce psal o prodření a úniku oleje. Teď mi nejvíc vadí, že potřebuju zrychlit (nejsem žadnej fitipaldi), ale na předjetí je to tak tak. Ještě si někdy pomůžu 6-tkou a srazim otáčky k 2200, ale podle mne se stejně ztratí hromada výkonu a prostě se to nerozjede hnedka. Hlavně s tím plánuju jezdit i delší trasy a nerad bych někde zůstal - taková zkažená dovolená mi za to nestojí... Kombinovat určitě nechci - půjde tam komplet od jednoho výrobce. Třeba od Sachse, který si myslím dělá dobrý spojky není k sehnání setrvák nebo jsem na něj alespoň já nenarazil. Komplety jenom od Valeo a LUK. Citovat
Frantic Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 neviem ci sachs vobec robi tieto typy zotrvakov... neviem sice do akej miery ti to smyka ale urcite netreba robit paniku.. Citovat
poldy Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 sachs na 2.0 nieje zaujimalo by ma ale ako funguje a co vlastne je v videu ten akoby samonastavovaci prvok (cas 1:17) ... mam tento valeo set s pevnym zotrvacnikom a pokial jazdim ja tak je vsetko `takmer` OK no ked jazdi manzelka tak autom pri rozbiehani a prudsom pridavani plynu trasie este 2 dni potom nebude to nejaky doraz ktory sa jej vzdy podari dostat na koniec? Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Rád bych dal spojku Sachs, může se mi prosím někdo,kdo tomu opravdu rozumí, vyjádřit ke kombinaci spojka sachs+setrvák Luk? díky moc... Citovat
slajfo Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Nazdar chalani, precital som to tu snad cele na temu vymeny spojky, tajne dufam, ze sa tomu mozem zatial vyhnut, co poviete? Na aute jazdim len tyzden, uvolnil sa mi spojkovy pedal (kyva sa dolava-doprava +/- 2cm a taktiez pri zosliapnuti je prvych 3-5cm vôľa.. Zvuk a vibracie vsetkeho su perfektne, ziaden problem. Pri tahu s turbom (>2k otacok) sem tam presmykne - napr. v silnom kopci na 4st. Dalej som si vsimol, ze niektore stupne idu tazsie zaradit (s vytlacenou spojkou samozrejme), najma asi R, 1, a 2. Jeden jediny prispevok som nasiel s podobnym problemom, s tym, ze chalanovi vtedy pedal neuvolnoval uplne spojku a nemala teda maximalny pritlak. Moze to byt moj pripad? Co mohlo sposobit volu toho pedala a v com spociva oprava? Vopred Dakujem za odpovede a ospravedlnujem sa za laicky slovnik, som tu fakt len tyzden P407SW - 2005 - 2.0 HDi 100kW. Citovat
koblih69 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Naděje umírá poslední... ale stejně chcípne Citovat
Frantic Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 tak je dost mozne ze mas spojkove lozisko naprd, zameral by som sa v prvom rade na to a potom riesil ostatne casti spojky, ktora to uz ale tie moze mat za sebou hlavne pritlacak... Citovat
slajfo Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Ďakujem za odpoveď, už som sa objednal u mechanika, samozrejme začneme s lacnejšími alternatívami, celú vymením až keď bude naozaj treba. Na pedál som si zvykol, nijak sa to nezhoršuje a ani už nekĺže. Potom dám vedieť. Citovat
Frantic Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Ak teraz neklze to neznamena ze sa veci vyriesili, ona klzat bude opat... na 100%. Citovat
maro407 Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Tak dneska som absolvoval vymenu komplet spojky +gufera 10hod.na zdvihaku nikdy viac. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.