madrid4 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 :rokerpodla počitača mi na najzdené km ukazuje 5.6l po natankovaní doplna a prepočítani 6.5 ako to ukazuje:myslim Citovat
Zazimir Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Ahoj příčin může být vícero. Záleží po kolika tankování je tento spočítaný rozdíl. Jestli po jednom, tak to může být i špatným ocejchováním výdejního stojanu ČS. Nebo mohl být palubní počítač vynulovaný v jiný čas, než první natankování paliva. Nebo při jednom tankování palivo více pěnilo a pistole dříve vypnula. Já bych z jednoho vyjetí plné nádrže ještě nic neodvozoval. [upravil dne 2/6/10 Zazimir] Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Já mám to samé, 2 roky , 50 000 km, stejné. A nevím proč. Kola v BSI zadané ok. Rychlost auta podle GPS +- 2 km/h, taky OK. Na počítači průměr 7 real 8.1 . Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Najvyšši rozdiel, čo mám vysledované, je ak sa jazdí v meste. Myslím si, že to je tým, že nie vždy je spotreba počítaná. Pri státi a jazde do cca 30km/h sa nezobrazuje. V tom čase tú spotrebu buď nepočíta vôbec alebo podľa niektorých zdrojov je braný nejaký priemer napr. 10l na sto. Z toho potom vychádzajú tie rozdiely. Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Jo to vím, ale třeba cesta Německo - zpět cca 2500 km. To bylo skoro to samé, rozdíl okolo 0,5-1 l. To co píšeš bylo třeba u 406 2,0 HDi , kde to tak bylo, čím víc město , tím větší rozdíl. Do 30 km/h neukazuje a má nastaveno 10 l. CZ - Bulharsko sedlo přesně. U 407 to vydím na sw chybu. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Mne sa to správa tak aj u 407, je pravda že presne mi to ale ešte nikdy nesadlo. Citovat
shark734 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 mne spotrebu ukazovala s odchylkou 0,1l kym som moc nebehal po meste a teraz mi ukazuje aj o 1l viac, takze na to sa spoliehat neda Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Shark : pěkné - link na foto 307, ale nesedí Ti tam PP světlo a nárazník s PP blatníkem. Citovat
JonathanDavis Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 mne to sedí približne presne dnes som tankoval po 1000km, palubný mi ukazoval 6,0l/100km a vyšlo mi 6,25l/100km čo je po 1000km celkom dobre tankujem na OMV a pridávam V.I.F. Původně zaslal: AnotherOne Najvyšši rozdiel, čo mám vysledované, je ak sa jazdí v meste. Myslím si, že to je tým, že nie vždy je spotreba počítaná. Pri státi a jazde do cca 30km/h sa nezobrazuje. V tom čase tú spotrebu buď nepočíta vôbec alebo podľa niektorých zdrojov je braný nejaký priemer napr. 10l na sto. Z toho potom vychádzajú tie rozdiely. podla mna to ráta stale aj ked neukazuje nic ja som si vsimol ze rozdiel mi narastá s počtom km napr. ked natankujem po hrdlo prejdem v meste 100km natankujem znova tak mi vide priemerka presne podla PP takže to určite ráta aj ked nic neukazuje ale po 500km je uz rozdiel cca 0,1l/100km a je jedno či je to mesto alebo dialnica keby to neratalo alebo davalo nejaky priemer 10l/100 tak to keby jazdíš iba mesto by PP ukazoval ine bludy ... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Tak rozdiel jeden liter je podľa mňa dostatočný blud. Ani tých tvojich 0,25 litra rozdiel nie je bohviečo. Na nádrž to robí 2,5 litra. Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Ako viete ze ste natankovali plnu. Len tym ze vypne pistol. Ak ano tak to je mozne je nieco ine na palubnok ako natankujete. Kazda pistol vypina inac. Najidealnejsie je tankovat na jednej pumpe a s rovnakou pistolu, alebo vzdy natlacit az po hrdlo kym neuvidis naftu. Ale vtedy pozor aby zas neodislo to male cerpadielko na aditivum. Ja ked som to tak spravil , ze som natankoval az tak ze som naftu videl a nastartoval som tak taky nepekny pisklavy zvuk to zacalo vidavat. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 V mojom prípade nejde o jednu nádrž, sledujem spotrebu na spritmonitor.de už nejaký ten rok. PP je permanentne pod reálom. Citovat
kovma Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Zdravím všechny, já sem na tom stejně.Mám za sebou prvních 1000 a něco km.PP mi ukazuje dlouhodobý 6.0 a to jezdím město.V pátek jsem byl byrč a cestou zpět jsem musel natankovat.Poblíž žádná,jen takové malé benzínky.Raději jsem natankoval jen za 250 kč,tuším,že litr 30,70.Najel sem 120km a PP mi ukazoval na jízdu pr.5,8 tajkže taky trochu jinde. Citovat
JonathanDavis Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 test PP robil aj ADAC len škoda že nezverejnil test podla značiek aut http://news.auto.cz/aktuality/adac-test-palubnich-pocitacu-nikdo-neni-dokonaly.html Citovat
Judes Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Tak ako píše jofo môže byť rozdiel aj od samotnej pištoli, ale rozdiel môže byť aj čerpacom stojane sú kalibrované ale určitá odchýlka v reálnom a nameranom množstve tam je. Takže keď namiesto nameraného 1L nafty natankujete hodím blud cca. 0,95L tak na celej nádrži to bude znační rozdiel keď s vedomým že natankujete 60L a skutočnosti to môže byť menej a potom v porovnaní s PP to nevychádza. Ja mám rozdiel cca. 1dcl na 100km čo je podla mňa ešte v norme, ale tankujem do bandasiek a dopĺňam do nádrže podľa potreby. Na bandaske je približná odmerka a pridávam aditivum leto aj zima. [upravil dne 6/6/10 Judes] Citovat
hudy Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Nic si ztoho nedelejte, me u Avensisu ukazuje palubak, tak o 0,5l mene nez je real! A jeste kdyz mam na dojezde 0km, tak teprve na radu prichazi rezerva a lidi potom najezdili i necelych 100km. Asi takova pojistka aby se nevyjizdela nadrz do sucha! Citovat
Stepkao Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Ahoj, já to mám spočítáno na 5000 km (5xtankování) a počítač ukazuje 6,4 a reál 6,5l takže já jsem spokojen. Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Moje poslední tankování PP 7.8 real dle km a litrů 8.5 Citovat
PPK Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Zdravím, mě to taky dělá lepší rozdíl 1l oproti reálu. Ale hezky se na to kouká Dříve jsem to řešil, ale k té pumpě jsem stejně musel tak jako tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.