Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nemáte někdo tip na dobrý NEautorizovaný autoservis, kde opravují Peugeoty ? Nejlépe Praha 4, stačí ale Praha kdekoliv a s vaší referencí, že tam již vaše auto někdy opravovali a byli jste spokojení ;). Dík předem za tipy :roker

Odesláno

Ahoj. Zkus DW Servis - dole v Záběhlicích , u zámečku, -myslím, že to je Záběhlická 222 P - 10. To je asi ke P 4nejblíž. A nebo AutoKotlářka Ke Kotlářce 2 P - 5. Doufám, že to nebude bráno, jako reklama. Osobně nemám rád ty velký origo servisy. ;) p.s. na Kotlářku jsem jezdil se 405 už v\"95\".:papa

[upravil dne 1/6/10 jakstone406]

Odesláno

Díky za tip. A servisoval jste tu již někdo své auto v DW servisu ? Jejich prezentace vypadá dobře.

Nemáte ještě náhodou někdo zkušenost se servisem AMB Servis Praha 4 nebo GS Auto Praha 4 ??

[upravil dne 1/6/10 Hamin]

Odesláno

Hamin: Já a zkušenost nebyla dobrá (DW).. Možná jen smůla, protože známý si ten servis naopak chválí.. Zkus www.peugeot-kly.cz, ten člověk tomu evidentně rozumí a na rovinu Ti řekne, co Tě čeká atd.. působí na mě fakt uplně jiným dojmem než jinde, kde se tvářili furt neurčitě a nebyli mi schopni ani říct, co mi pořádně teče atd.. PP205 kouknul, zkontroloval, řekl ..je na něm prostě vidět, že ví co dělá..a věř, že poté, co jsem během dvou měsíců asi u čtvrtého automechanika, vím, o čem mluvím :(, sice to je asi dvacet km za Prahou, ale vyplatí se to.. a co vím, tak k němu jezdí spousta lidí odsud a neslyšela jsem jedinou ztížnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...