deeper Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Ahojky všichni, potřeboval bych jestli nemáte někdo doma návod na instalaci ind. cívky do dveří, aby se ty dveře samy otevřely bez kliky a zámku. Mám to v plánu už dlouho, ale dneska ráno se mi nejaká nafetovaná cikorka vlámala do auta a jen díky tomu že mi houkal alarm přímo pod oknem nic neodnesla, jen mi poškrábal rádio. Tak chci všechny zámky zrušit a nechat jen cívku s dálkovym + nouzovej čudlik :D:D:D:D:D díky všem. Dostat toho zmr:Da do rukou tak bych už asi seděl, vzbudil mě v půl čtvrtý ráno čechny návody mi perte sem [Editován dne 19/10/04 deeper] Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Nemám sice přímo návod, ale kontaktuj U2U Vvityho, ten to nedávno ÚSPĚŠNĚ řešil. Citovat
Ladis Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Kamoš si to dělal. Teda na dálku se zavařenýma zámkama i klikama, s odskokama. Funguje to dobře, vypadá to dobře, ale nevýhody jsou větší než výhody. Hlavně z hlediska praktického užívání auta. Samozřejmně jako celek. Odemikání na dálku, seženež tuší jsem to včerá viděl na 4 dveře za 1800 kč někde na webu. A bohužel 205 jde otevřít i přeze tydle všechyn záležitosti a strašně rychle, nehlučně. Nebudu sem psát jak, aby si to nějaká *** nepřečetla a neaplikovala na našich autech. Citovat
Luger Odesláno 20. říjen 2004 Odesláno 20. říjen 2004 Napsán autorem Ladis Kamoš si to dělal. Teda na dálku se zavařenýma zámkama i klikama, s odskokama. Funguje to dobře, vypadá to dobře, ale nevýhody jsou větší než výhody. Hlavně z hlediska praktického užívání auta. Samozřejmně jako celek. Odemikání na dálku, seženež tuší jsem to včerá viděl na 4 dveře za 1800 kč někde na webu. A bohužel 205 jde otevřít i přeze tydle všechyn záležitosti a strašně rychle, nehlučně. Nebudu sem psát jak, aby si to nějaká *** nepřečetla a neaplikovala na našich autech. A nechceš mi ten návod napsat do U2U? Rád bych tomu u sebe zabránil... Přemýšlel jsem, kdybych se dovnitř chtěl dostat - jak to udělat... nejslabší místo mě napadlo u třídvířka ty boční malý zadní okýnka... ale ty zavařovat moc nechci Citovat
zoby Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 2 Luger: joa pak budeš chodit po parkáči a vybírat 205-ky a vylepšovat si tak tu svoji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.