Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky všichni, potřeboval bych jestli nemáte někdo doma návod na instalaci ind. cívky do dveří, aby se ty dveře samy otevřely bez kliky a zámku. Mám to v plánu už dlouho, ale dneska ráno se mi nejaká nafetovaná cikorka vlámala do auta a jen díky tomu že mi houkal alarm přímo pod oknem nic neodnesla, jen mi poškrábal rádio. Tak chci všechny zámky zrušit a nechat jen cívku s dálkovym + nouzovej čudlik :D:D:D:D:D:D díky všem. Dostat toho zmr:Da do rukou tak bych už asi seděl, vzbudil mě v půl čtvrtý ráno

čechny návody mi perte sem

[Editován dne 19/10/04 deeper]

Odesláno

Kamoš si to dělal. Teda na dálku se zavařenýma zámkama i klikama, s odskokama. Funguje to dobře, vypadá to dobře, ale nevýhody jsou větší než výhody. Hlavně z hlediska praktického užívání auta. Samozřejmně jako celek. Odemikání na dálku, seženež tuší jsem to včerá viděl na 4 dveře za 1800 kč někde na webu. A bohužel 205 jde otevřít i přeze tydle všechyn záležitosti a strašně rychle, nehlučně. Nebudu sem psát jak, aby si to nějaká *** nepřečetla a neaplikovala na našich autech.

Odesláno
Napsán autorem Ladis

Kamoš si to dělal. Teda na dálku se zavařenýma zámkama i klikama, s odskokama. Funguje to dobře, vypadá to dobře, ale nevýhody jsou větší než výhody. Hlavně z hlediska praktického užívání auta. Samozřejmně jako celek. Odemikání na dálku, seženež tuší jsem to včerá viděl na 4 dveře za 1800 kč někde na webu. A bohužel 205 jde otevřít i přeze tydle všechyn záležitosti a strašně rychle, nehlučně. Nebudu sem psát jak, aby si to nějaká *** nepřečetla a neaplikovala na našich autech.

A nechceš mi ten návod napsat do U2U? Rád bych tomu u sebe zabránil... Přemýšlel jsem, kdybych se dovnitř chtěl dostat - jak to udělat... nejslabší místo mě napadlo u třídvířka ty boční malý zadní okýnka... ale ty zavařovat moc nechci :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...