Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak prvně chci poděkovat Bohumilovy za organizaci tohoto bezvadného srazu,a Medvědovy za spolu organizaci orientačního závodu.

Místo ubytování penzion SIGMA,se mi velice líbilo.Jídlo bylo bezvadný, obsluha taky prostě není co dodat.

Škoda že počasí nevyšlo líp.

A tak jsem pro, jestli Bohumil a Medvěd, nebo někdo z okolí bude mít odvahu, si vzít na starost příští rok na jaře nebo v letě srázek v jižních Čechách.Byla by obrovská škoda toto nezopakovat příští rok na stejném místě.

Doufám,že nejsem sám kterýmu se v penzionu SIGMA líbilo stejně jako mě.

:papa:papa

Odesláno

Pridavam se taktez k podekovani a jelikoz za pocasi kluci nemohli tak i k pochvale za organizaci ;)

Orientacni zavod byla fakt prdel, bavil jsem se kdyz uprostred vesnice stalo 5 a nebo i vice peugeotu, kolem nich pobihalo nekolik silencu s papirama v ruce a dohadovali se kudy se asi tak ma jet - myslim ze domorodci netusili :D

Takze jeste jednou dik a primlouvam se za pokracovani

Odesláno

Když už jsem tedy byl označen za spoluorganizátora ( je to jen mé označení, jinak většinu kladů tohoto srazu spískal Bohumil), tak bych chtěl každému z účastníků vyseknout poklonu za to, jak pěkný víkend jsme i společně mohli prožít. Taky cítím ještě jednou povinnost omluvit se za nedostatky v orien?áku, které vznikly čistě mojí chybou a nedůsledností, a jen vzhledem k všeobecně dobré náladě nedošlo k linčování mé maličkosti, i když trochu strach jsem měl. Na svou ( chabou) obhajobu bych mohl napsat jen to, že to byl můj první pokus o sestavení orien?áku a že chybama se člověk učí. Takže jestli někdy budu zase vymýšlet orien?ák, tak slibuju, že prázdná okna už nebudou. Ale vzhledem k tomu, že nakonec všichni dojeli a celý sraz dopadl tak, jak dopadl, cítím někde tam uvnitř SUPER pocit, že můžu být součástí takové bezva party lidiček.

Takže všem zúčastněným dík za to, že jste takoví, jací jste - je mi mezi Váma fajn.

A ještě jednou velký dík Bohumilovi, bez jehož starostlivosti by se ten sraz opravdu těžko realizoval.

Ještě bych chtěl uvést na pravou míru počátek tohoto threadu - nechápu Johna, který se včera označil PŘED NĚKOLIKA SVĚDKY za organizátora příštího srazu slovy: \"TEDA NEVÍM JAK VY, ALE JÁ BYCH TU ZA ROK TEN SRAZ ZASE UDĚLAL ZNOVA\", že z toho chce najednou vycouvat a navléct do organizování zpět Bohumila??? Johne, Johne:D:D:D:D:D:D

[Editován dne 10/17/Sun, 17 Oct 2004 21:29:20 +0000Sun, 17 Oct 2004 21:29:20 +0000Sun, 17 Oct 2004 21:29:20 +0000Sun, 17 Oct 2004 21:29:20 +0000 Medvěd]

Odesláno

Sraz byl perfekt a moc se nám v JČ líbilo.Na počasí si nestěžuju,protože když je fajn parta lidí může pršet jak chce;)Prostě moc se nám tam líbilo a i když jsme to měli ,,trochu z ruky\" přijeli bychom příště zas.Poděkování patří Bohumilovi a všem,kteří se na organizaci podíleli.Ještě jednou díky za bezva víkend a příště se s vámi zase někde rádi uvidíme:papa

Odesláno

Teď to bude vypadat,že se z toho vykrucuju ale myslel jsem to tak, že by bylo supr kdyby se ten srázek v penzionu SIGMA zopakoval na jaře

Hold to vyznělo špatně. :(:(

Odesláno

Co to je za kachnu, napsanou u registračního formuláře o tom, že ta 407, co byla na srazu byla kradená a že její řidič ještě Tomimu ukardl tu zelenou 406???

Nějak jsem to nepobral? Jsem opravdu hodně zvědavý, co to bude za článek, který Tomi napíše?

Odesláno

jj také poděkování za organizaci, sraz byl super lidi taky super. Co se orientáku týká tak to bylo alespoň zajímavé a nejlepší byly ti domorodci v Kačlehách co nechápavě koukali na peugeoty jak jezdí zběsile sem a tam:D

:o ukradéná 406 a 407 tak to jsem fakt nevěřil vlastním očím když jsem to četl . . . . ale uvidíme co ztohovlastně vyleze:bojim

Chudák John, jednou se přeřekne a takhle se toho všichni chytnou, hudák teď aby ten sraz nakonec uspořádal:D

díky mk405

Odesláno

Po přečtení Vašich dojmů ze srazu, nás o to více mrzí že jsme se nemohly zůčasnit. Ale i ze svatby máme pěkné zážitky, a co více měl jsem možnost pořadně si zařadit v dost našláplim fáru sice to nebyl PEUGEOT:(¨, ale kdo by se nechtěl zařádit v Corvetě 5.0 v plně palbě - automat, musim říct že to auto je slyšet už kdýž jede o dva bloky dále, a při jízdě je z něj cítit překypující síla, byla to paráda:cool::cool::cool::papa

[Editován dne 18/10/04 Tazman]

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Příspěvek od Tomiho je poněkud zkreslený. Více informací bude zveřejněno dodatečně.

Jak zkreslených.??? ČEtl jsem to a musím říct že jsem to četl z otevřenímy úst??? Co je v tomto státě možné.............?:(:o

Odesláno

2 Tazman : Měl jsem na mysli první Tomiho příspěvek. V tom druhém je vše OK.

Jinak děkuji všem zúčastněným za pohodovou náladu při srazu, poděkování patří také Medvědovi a Mašinkovi s přítulkyněmi za pomoc s přípravou srazu a za práci na kontrolách. Když dá Pánbůh zdraví, možná že bych spáchal zase něco někde jinde v okolí JH.

Ještě jednou díky všem.:papa

[Editován dne 20/10/04 Bohumil]

Odesláno

Pánové díky,

ženě se nejdříve nechtělo a teď by jezdila každý týden.

Prostě bylo to super.

PS: Ta naše zajížďka po poli bude dost drahá, pažoutek má zvuk jako traktor. Už jsem objednaný na opravu výfuku.

Odesláno

2 Trundík :

Bodej? by se ti tam nelíbilo, když jsi vyhrál.:D:D:D:D:D:D:D:D

Kdo má nějaký fota ze srazu, (která jdou zveřejnit) a je ochoten je poskytnout ke zveřejnění, pošlete je prosím Mašinkovi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...