Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

co by jste psali,kdyby ti samí klucíííí vypadli na začátku ? (jak se skoro stalo) :blablabla

samo jsem rád,že jsme vyhráli,jen se z toho nepos..u :ticho

Kurňa, chlape, aspoň v něčem s Tebou souhlasím

Odesláno

Taky mám z našeho vítězství trochu divnej pocit :( , samozřejmě si nemyslím, že by Jágra to salto nebolelo, ale faul na 5min. to rozhodně nebyl :nevim , taky bylo zajímavý, že když ho na střídačce zaměřovaly kamery, tak si hrál na strašně otřesenýho a když kamery nebyly, tak čuměl normálka na led a o naskákání na led po zápase nemluvě, to mu najednou bylo dobře :myslim .

My jsme měli hlavně celý mistrovství hrozně moc moc moc štěstí a dobráho brankáře, jinak Rusáci byli určitě lepším týmem, jen moc tlačili na pilu a pak z toho byly rozhození, že jim tam nic nepadá.

Jinak jsem samozřejmě ráda, že jsme vyhráli, ale nemám z toho radost třeba jako z Nagana nebo z MS 2005.

Odesláno

Mladej tým, outsideři kterým nikdo nevěřil, tak jim to přejte... a to že rozhodčí pískli to co pískli.... zas třeba s Kanadou tam kanaďani dávali kosy do kolen faulovali brankáře a nikdo nic nepísk... Já jsem spokojenej :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

faul na 5min. to rozhodně nebyl :nevim , taky bylo zajímavý, že když ho na střídačce zaměřovaly kamery, tak si hrál na strašně otřesenýho a když kamery nebyly, tak čuměl normálka na led a o naskákání na led po zápase nemluvě, to mu najednou bylo dobře :myslim .

Fakt 1: nevylučuje hráč, ale rozhodčí.

Fakt 2: doteď myslím nikdo z nás neví, jaká byla klasifikace toho faulu - podražení? Napadení? Hrubost?

Rusáci byli určitě lepším týmem

Fakt 3: lepší tým se pozná podle počtu bodů (gólů), proto tam ty body jsou.

Jinak jsem samozřejmě ráda, že jsme vyhráli, ale nemám z toho radost třeba jako z Nagana nebo z MS 2005.

Fakt 4: může to být i věkem.

Medvěd: Tohle jsi zakládal ty, ne?

Na to by se dalo taky pěkně odpovědět, zajímavé je, že se tenkrát nenašel nikdo, kdo by ti do toho vlákna napsal, že se z toho nepo..e. Trochu víc tolerance. ;)

ujomarian: mám na to opravdu jiný názor, neshodneme se, to se stává. Ale ano, uznávám, že Rusové mne překvapili především svou disciplinovaností a vylučování bylo ve třetí třetině zbytečně divoké.

Odesláno

HOŠI DĚKUJEM!!!!!!! Opravdu nádhera:potlesk:potlesk

A těch 25 hajzlů ať se doma dloube v nose,Vokoun je jednička a stejně tak ostatní co včera bojovali a VYBOJOVALI!Je vidět že nejen primadony z NHL dokážou hrát hokej!

Odesláno

ujomarian: Jágr blbě dopadl, kdybys takhle spadl Ty, asi by sis taky nevyskakoval.. každopádně on pak nedělal chudáčka, jak píšeš, ale nechtěl to vidět, protože nás Rusáci mleli a byl z toho nervozní, nebyl to projev bolesti, ale strachu o výsledek, sám věděl, že na led už nepůjde, protože tam půjdou hlavně obránci a zkrátka na to neměl nervy, o čemž se bavil i po zápase..

ad FAUL na Jágra.. nejdřív jsem si říkala - čistý. Ale dneska jsme trošku zaštrachali v pravidlech a našla jsem si i vysvětlení pro tohle: V tomto případě se uplatnilo pravidlo z NHL, které převzala IIHF, že faulující hráč byl nízko, pod úrovní kolen. Pak se to bere jako nebezpečná hra a to je za 5 minut, protože došlo ke zranění, tak ještě ten další trest. Celé je to na posouzení rozhodčího, v tomto případě Slovenského bratra, který mimochodem pískal dobře. V těch pravidlech je docela \"hokej\", neustále se něco mění, my coby fanoušci máme právo na to to nevědět, ale že to nevěděl Záruba, to je trošku na pováženou, protože i on by si měl pravidla neustále opakovat. V tomto směru mě mrzí, že to nekomentoval Dusík, bývalý rozhodčí.

A výňatek přímo z pravidel:

524 - PÁD POD NOHY a) Hráči, který brání soupeři pádem pod nohy nebo skloní tělo tak, aby vedl zákrok na soupeřova kolena nebo pod ně, se uloží dle uvážení hlavního rozhodčího:

1)menší trest (2‘)

nebo

2)větší trest + automaticky osobní trest do konce utkání (5‘ + OK) 3) nebo trest ve hře

Když si to pustíte znovu, je to posouzeno správně (ačkoliv já bych toto pravidlo klidně zrušila, protože se mi tyhle zákroky líbí.. příště si Rusák bude muset dávat pozor na to, aby ten zadek dal výš :-D )

Konec okénka pravidla hokeje :papa

EDIT: jinak ty pravidla, kdo nevěří, nechť se mrkne ;), je to 524 zde http://www.hokej.cz/files/cslh/pravidlalh/Pravidla2006-2010cast5.pdf

[upravil dne 24/5/2010 Béďa]

Odesláno

to je úplně jedno, jestli to faul byl nebo ne, hokej píská rozhodčí a podle toho to tak taky vypadá, v zápase s kanadou nám pro změnu rozhodčí pískal dost nespravedlivě a vyhráli jsme. rusové měli přesilovek jako máku a využili jenom jednu, jejich chyba ne rozhodčího. obrana je stejně důležitá jako útok a tu jsme měli lepší, góly jsme taky dali tak proč se neradovat ze zlata

Odesláno

Jen par malickosti.... z finale

Bylo to bombovy ...

Rusaci po 2 tretine zacaly na ochozech hlasit, ze nas prevalcujou jako v 68 tankama a zacal ten pravy zapas ....:super

Hrozna mela trochu krve, pak jen vidime transportery a z nich uz litaj jen samy benga ....

Rusu v ochozech bylo hodne, cca tak 70%

Jinak kdo nebyl prisel o moc :super

Hosi dekujem

Odesláno
Původně zaslal: CelticGirl

ujomarian: Jágr blbě dopadl, kdybys takhle spadl Ty, asi by sis taky nevyskakoval.. každopádně on pak nedělal chudáčka, jak píšeš, ale nechtěl to vidět, protože nás Rusáci mleli a byl z toho nervozní, nebyl to projev bolesti, ale strachu o výsledek, sám věděl, že na led už nepůjde, protože tam půjdou hlavně obránci a zkrátka na to neměl nervy, o čemž se bavil i po zápase..

ad FAUL na Jágra.. nejdřív jsem si říkala - čistý. Ale dneska jsme trošku zaštrachali v pravidlech a našla jsem si i vysvětlení pro tohle: V tomto případě se uplatnilo pravidlo z NHL, které převzala IIHF, že faulující hráč byl nízko, pod úrovní kolen. Pak se to bere jako nebezpečná hra a to je za 5 minut, protože došlo ke zranění, tak ještě ten další trest. Celé je to na posouzení rozhodčího, v tomto případě Slovenského bratra, který mimochodem pískal dobře. V těch pravidlech je docela \"hokej\", neustále se něco mění, my coby fanoušci máme právo na to to nevědět, ale že to nevěděl Záruba, to je trošku na pováženou, protože i on by si měl pravidla neustále opakovat. V tomto směru mě mrzí, že to nekomentoval Dusík, bývalý rozhodčí.

A výňatek přímo z pravidel:

524 - PÁD POD NOHY a) Hráči, který brání soupeři pádem pod nohy nebo skloní tělo tak, aby vedl zákrok na soupeřova kolena nebo pod ně, se uloží dle uvážení hlavního rozhodčího:

1)menší trest (2‘)

nebo

2)větší trest + automaticky osobní trest do konce utkání (5‘ + OK) 3) nebo trest ve hře

Když si to pustíte znovu, je to posouzeno správně (ačkoliv já bych toto pravidlo klidně zrušila, protože se mi tyhle zákroky líbí.. příště si Rusák bude muset dávat pozor na to, aby ten zadek dal výš :-D )

Konec okénka pravidla hokeje :papa

si celkom sikovna ked si sa dopracovala az k pravidlam, ale dovolim si tu umietnit odkaz na ten faul, možeš mi ukazat na nom odkedy ma Jagr kolena pod pásom?

... proste vynikajúce

- neviem ako by som dopadol po takom zakroku, ale skus si zlozit ruzove okuliare a pozri si znova zaznam toho ako potom na lavicke perfektne simuloval zranenie ...

takže ako som už napisal, je mi to šuma fuk kto vyhral, len som sa tesil na dobry hokej hodny finale, z ktorého dobry dojem mi skazila tretia tretina ... :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik

Odesláno

jagr ma kolena pod pasem celou dobu, u nas je to bezny anatomicky jev. kazdopadne v tomto pripade to nema na nic vliv, rozhodujici je, ze souper vedl utok na kolena, coz vyplyva i z videa.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

jagr ma kolena pod pasem celou dobu, u nas je to bezny anatomicky jev. kazdopadne v tomto pripade to nema na nic vliv, rozhodujici je, ze souper vedl utok na kolena, coz vyplyva i z videa.

dalsi s ruzovými okuliarmi, stehna nie su kolená :papa skus pozriet znova a poriadne

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

já bych řek že to odpískání 5+20 byla taková satisfakce za ten neodpískaný zákrok který proběhl předtím (který vypadal mnohem hůř než tuten s Jágrem)

tak ja si myslim to iste. Bola to kompenzacia za ten faul predtym ako sa stal ten \"faul\" na Jagra. Mozno si rozhodca uvedomil ze mal vylucit niekoho predtym tak to kompezoval tymto sposobom. Nie je to prvy ani posledny krat ked rozhodca konpenzuje svoje chyby. Inac este raz Gratulujem a skoda ze musim byt v praci, inac by som bol na staromaku :super

Odesláno

ujomarian

Nezlob se na mě, ale ten zákrok je přesně o tom, co je psané v pravidlech. Btw nechci Tě soudit, ale kdybys byl tak spravedlivý, tak se nebavíš jenom o tomhle, ale o zmiňovaném zákroku asi dvě minuty předtím.. ovšem nemá cenu se s Tebou o tom bavit, protože když má někdo jiný názor, tak hned příjdeš s \"argumentem\", že všichni ostatní mají růžové brýle.. zkrátka bys ten hokej neměl tak brát a vlastní porážku vzít s nadhledem, ostatním úspěch přát a bude Ti přáno také..

S těmi růžovými brýlemi to není tak žhavé, jak si myslíš. Mě hokej tolik nebere a víceméně mi je MS jedno, protože je každý rok a ať se na mě nikdo nezlobí, pro mě to ztrácí na atraktivitě, zvlášť ve chvíli, kdy se za velkou louží hraje o Stanley Cup a na MS dorazí vždy jen \"ti, co zrovna nemají co dělat\" když to trošku přeženu.. Pro mě to prostě ztrácí.. jsem ráda, že kluci vyhráli, ale prostě to tak neprožívám jako kdyby to byla třeba Olympiáda. Úspěch beru střízlivýma očima a spíš než za zlato jsem ráda za to, že to vyhrál tým, který to urval bojovností a srdcem a tím ukázal minimálně hráčům z naší extraligy, potažmo fotbalové ligy, že i bojovností lze nahradit talent.. kdyby takhle jezdili po prdeli ti naši čutálisti či extraligoví hráči v každém zápase, určitě by na to člověk zašel raději.. proto toto zlato vnímám spíš jako vzpruhu pro ty, kteří jsou schopni tomu dát vše.. Už dávno nejsou doby, kdy jsme si pro vítězství šli zlehka díky talenované generaci. Spousta čecháčků má předem připravené aliby, že být úspěšný nelze, že jsme sto let za opicemi. Ano, je to tak, v porovnání s jinými zeměmi. Tady je ale důkaz, že to vždy není jen o té kvalitě...

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

jinak KRÁSNÁ hra, díky :super

[upravil dne 24.5.2010 Blizzard]

Souhlasím. Ale i Rusové se na tom podíleli - konkrétně Ovečkinovo odstavení Kavalčuka se Sjominem ve 39. minutě bylo excelentní. :ticho

Odesláno

Kurt : jo to jsem málem zalít pod stůl jak se tam sčuchli :D:D:D takhle si na 2-3 sekundy vyřadit 3 hráče se jen tak nevidí :D (a někdy předtím se tam hned po bully sejmuli taky 2 rusové tak na 2s) :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...