Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já sem měl v platu tyhle a asi po týdnu jsem je dal pryč protože mě hráli hůř než v předních dveřích:(

A dozadu do sloupku jsem zkoušel taky dát lepší než jsou seriovky a kupodivu žádná změna, takže myslím že nemá smysl tam něco dávat, jen bych tam woofer a možná někam uchytit nějakej twiter na výšky;)

OK406: O namontování repra do pátých dveří stále přemýšlím, jen si myslím že potom budou těžký na otevírání, jinak místo v plechu tam je více než skvostný:aut

V zadním sloupku jsou tuším 10cm:myslim

[upravil dne 22/5/10 Šalda]

Odesláno

Plato u kombi nedoporučuju, ten materiál ja na houby. Teda ne že by to nešlo - já to dělal tak, že do těch prohlubní jsem dal na míru vyřezanou 10mm MDF potaženou stejně jako tapec a do toho ovály 6x9. Můžu to zítra vyfotit jeslti chceš. Basy jsem od toho moc neočekával mám v kufru SubWoofer 12\" v bedně...

Odesláno

Ale tady nejde o plato, jde tady o velkou ozvučnici, takže je úplně jedno jaký tam je plato a jaký tam je repro protože to stejně bude hrát na ho....;) Stejně to bude dávat tóny až od cca 60Hz;)

Odesláno

Za mě tam dej buď jen woofer a nebo tam udělej kompletní zástavbu do kufru, ale tím o něj přijdeš.

Všechno ostatní jsou jen zbytečně vyhozený peníze.

Výškáče vpředu hrají myslím dostatečně kvalitně, a o doplnění basů se v pohodě postará nějakej menší woofer.

Toť můj názor:cool:

Odesláno

Už žádný music nemám, experimentováním jsem si prošel v mé bývalé 406, a přišel jsem na že vše bylo na nic, proto nyní mám repro jen vpředu, dozadu nebudu na 90% dávat nic, jen vpředu pořádně vytlumím dveře a prdím na to.

Maximálně když mě jednou popadne amok tak zkusím dát repra do pátých dveří:)

Odesláno

Bylo to na nic z výše uvedených důvodů který jsem popsal výše, jen jsem si zbytečně zničil plato;)

Proto už do toho nyní nejdu, a jelikož potřebuju kufr mít volnej tak nejdu ani do woofru, raději pořádně udělám předek, ten taky umí hrát dostačně a až překvapivě basově a ve spojení se skvěle umístěnýma výškama v palubce mě to stačí.

Odesláno

Šalda: neboj se, do pátých dveří můžeš dát klidně reproduktory. A jak i sám píšeš, jsou tam i přípravy. Myslím, že je tam má i někdo ze členů P-C. Neměl je tam Pe.Tr??

[upravil dne 22/5/10 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Ale tady nejde o plato, jde tady o velkou ozvučnici, takže je úplně jedno jaký tam je plato a jaký tam je repro protože to stejně bude hrát na ho....;) Stejně to bude dávat tóny až od cca 60Hz;)

No umět dát do auta reprák kterj bude hrát od 60Hz(krom sub a to musí být hodně vymakaná instalace) ta k si myslím,že jsem zvukový přeborník.

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Bylo to na nic z výše uvedených důvodů který jsem popsal výše, jen jsem si zbytečně zničil plato;)

Proto už do toho nyní nejdu, a jelikož potřebuju kufr mít volnej tak nejdu ani do woofru, raději pořádně udělám předek, ten taky umí hrát dostačně a až překvapivě basově a ve spojení se skvěle umístěnýma výškama v palubce mě to stačí.

Mas jeste to zniceny plato? Mozna by nebylo spatny ty prohlubne vyriznout uplne a nahradit je mdf bedynkama a do nich dat repraky, klidne tech 16,5 cm.

[upravil dne 23/5/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...