2stoun Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Prosim vas nemate uz nekdo zkusenost z reprakama,chtel bych dat do plata do Peugeota 406 combi.ale nevim jaky mohl bymi tu nekdo zvas poradit. Diky moc Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Do plata to není moc dobrej nápad, je na to moc velkej kufr a tak repro nebude hrát tak jak má, radši tam dej subwoofer:papa Citovat
OK406 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 A co dát reproduktory do sloupků a nebo zadných dveří? Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 ja tam chtel dat treba naky kolace jen stredy,a vejskace a do kufru pak sufik.... myslis ze by tam 16,5cm stacily,? Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 Do sloupu tam moc velky dat nejsou,jsou tam takovy obycejny. Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Já sem měl v platu tyhle a asi po týdnu jsem je dal pryč protože mě hráli hůř než v předních dveřích:( A dozadu do sloupku jsem zkoušel taky dát lepší než jsou seriovky a kupodivu žádná změna, takže myslím že nemá smysl tam něco dávat, jen bych tam woofer a možná někam uchytit nějakej twiter na výšky;) OK406: O namontování repra do pátých dveří stále přemýšlím, jen si myslím že potom budou těžký na otevírání, jinak místo v plechu tam je více než skvostný V zadním sloupku jsou tuším 10cm:myslim [upravil dne 22/5/10 Šalda] Citovat
koblih69 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Plato u kombi nedoporučuju, ten materiál ja na houby. Teda ne že by to nešlo - já to dělal tak, že do těch prohlubní jsem dal na míru vyřezanou 10mm MDF potaženou stejně jako tapec a do toho ovály 6x9. Můžu to zítra vyfotit jeslti chceš. Basy jsem od toho moc neočekával mám v kufru SubWoofer 12\" v bedně... Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 jo jasny ja chtel jen doplnit ten subwolfer aby to jen nedunilo a nic vic. Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 ja sem si nechal udelat plato od truhlare a mam na nej i uchyty,takze to je neco jinyho ne origo plato. Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Ale tady nejde o plato, jde tady o velkou ozvučnici, takže je úplně jedno jaký tam je plato a jaký tam je repro protože to stejně bude hrát na ho.... Stejně to bude dávat tóny až od cca 60Hz;) Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 takze rikate ze je lepsi tam repraky nedavat? Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Za mě tam dej buď jen woofer a nebo tam udělej kompletní zástavbu do kufru, ale tím o něj přijdeš. Všechno ostatní jsou jen zbytečně vyhozený peníze. Výškáče vpředu hrají myslím dostatečně kvalitně, a o doplnění basů se v pohodě postará nějakej menší woofer. Toť můj názor:cool: Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 nemas naky foto tvy music? rad bych se kouknul.. Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Už žádný music nemám, experimentováním jsem si prošel v mé bývalé 406, a přišel jsem na že vše bylo na nic, proto nyní mám repro jen vpředu, dozadu nebudu na 90% dávat nic, jen vpředu pořádně vytlumím dveře a prdím na to. Maximálně když mě jednou popadne amok tak zkusím dát repra do pátých dveří Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 jakto ze to bylo na nic?? do patych dveri me to taky uz napadlo Citovat
Šalda Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Bylo to na nic z výše uvedených důvodů který jsem popsal výše, jen jsem si zbytečně zničil plato;) Proto už do toho nyní nejdu, a jelikož potřebuju kufr mít volnej tak nejdu ani do woofru, raději pořádně udělám předek, ten taky umí hrát dostačně a až překvapivě basově a ve spojení se skvěle umístěnýma výškama v palubce mě to stačí. Citovat
OK406 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Šalda: neboj se, do pátých dveří můžeš dát klidně reproduktory. A jak i sám píšeš, jsou tam i přípravy. Myslím, že je tam má i někdo ze členů P-C. Neměl je tam Pe.Tr?? [upravil dne 22/5/10 OK406] Citovat
2stoun Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 to newim netusim ja s tou music zacinam tak schanim informace Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Původně zaslal: Šalda Ale tady nejde o plato, jde tady o velkou ozvučnici, takže je úplně jedno jaký tam je plato a jaký tam je repro protože to stejně bude hrát na ho.... Stejně to bude dávat tóny až od cca 60Hz;) No umět dát do auta reprák kterj bude hrát od 60Hz(krom sub a to musí být hodně vymakaná instalace) ta k si myslím,že jsem zvukový přeborník. Citovat
Benžík Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 Původně zaslal: Šalda Bylo to na nic z výše uvedených důvodů který jsem popsal výše, jen jsem si zbytečně zničil plato;) Proto už do toho nyní nejdu, a jelikož potřebuju kufr mít volnej tak nejdu ani do woofru, raději pořádně udělám předek, ten taky umí hrát dostačně a až překvapivě basově a ve spojení se skvěle umístěnýma výškama v palubce mě to stačí. Mas jeste to zniceny plato? Mozna by nebylo spatny ty prohlubne vyriznout uplne a nahradit je mdf bedynkama a do nich dat repraky, klidne tech 16,5 cm. [upravil dne 23/5/10 Benžík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.