Wensdy Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Tak mi mechanik ukazoval že u toho nezávislýho topení je i čerpadlo a že by to prej snad mohlo nějak jednoduše jít zprovoznit aby se zapínalo třeba dle nějakých spínacích hodin. Říkal že snad někde dělali do Volva že to jen povolili v počítači a bylo hotovo. Bez nějakejch drahejch dodělávek čerpadla atd. Nezkoušel někdo prozkoumat na origo diagnostice na 807 jestli tam není možnost nějakýho SW přepnutí čico? Citovat
MotoMoto Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Když budeš vyhledávat v již existujících vláknech tak najdeš bez problémů odpověď. Citovat
Wensdy Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 Já jsem ty vlákna četl již dříve ale nijaká zmínka že by tam někdo psal o tom co vše se dá nebo nedá v originální diagnostice nastavit či změnit tam není. To mě zajímá. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 V originál diagnostice nastavit nic z toho nejde. Citovat
filas1 Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Ve Volvu to stačilo povolit v diagnostice, dělali to známýmu v XC90. Ale myslím si, že byto u 807 mohlo jít nějak podobně, jako se to dalo dodělat do Sharanu. Tam stačilo dodělat pár kabelů nějaký relé a pak to fungovalo jako nezávislý topení. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Tak dodělat to jde také, ale je to trochu složitější, aspoň co jsem zjistil. Ale určitě si to chci nechat udělat také. Citovat
Haryk Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 mám to domluvené u automechanika,přidá pouze vypínač nebude mít spínací hodiny budu to ovládat jen manuálně Citovat
Wensdy Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 to Haryk Podělíš se prosím s tím jak a kam to zapojil? díky Citovat
pro-fil Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 no nevím jestli to bude tak jednoduché. Já se na to ptal už dříve a musí se dokoupit dost věcí. Určitě čerpadlo a elektronika, která hlídá například napětí v baterce abyste nastartovali. Citovat
MotoMoto Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Ale hlavně logicky to musíš napojit i na nějaké ovládání dalších věcí aby se to v tom autě nějak projevilo. Dělá to nějaká firma a stojí to kolem 10 tisíc. Rozhodně to není jen zapnout a vypnout. Citovat
plaz Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 v jednom vlakne jsem snad daval odkaz na manika ktery to udela cele se spinackama a praci za 5500kc prace na pul dne a zasah do jednotky Citovat
MotoMoto Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 http://www.autosip.cz/autosip/7-PRIHRIVAC-PRESTAVBA Citovat
Haryk Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Původně zaslal: Wensdy to Haryk Podělíš se prosím s tím jak a kam to zapojil? díky až to bude tak jistě ,chystám to už na letošní zimu Citovat
Matty Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Ahoj všichni, koupil jsem 807 Pullman a po časovém spínači nezávyslého topení jsem našel jen záslepku kabelu a díru po šroubu. Nevíte někdo kde bych měl hledat ještě nějaké pozůstatky nebo kde se přesvědčit, že to před prodejem vše vybrabčili? Citovat
Marcel00 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 V originál diagnostice nastavit nic z toho nejde.ja som to v diag videl, dokonca som mal funkce aj na displayi kde sa dal nastavit cas zopnutia atd... bolo to ale neuplne bo v tom case som nemal webasto, teraz ked ho uz mam, tak to stejne nepotrebujem, bo weba spustam dialkovym. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 ...stačilo dodělat pár kabelů nějaký relé a pak to fungovalo jako nezávislý topení. to iste plati aj pre puga Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.