Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A oni ti to opravdu vypnuli? Předtím ti to fungovalo? Čím to budeš ovládat, když to ovládání P+L zrcátko nejde ve střední poloze cvaknout dozadu. Přál bych ti aby to fungovalo, ale zatím co jsem zjistil tak asi ne.

Odesláno

ja když jsem to auto koupil,tak jsem to odvezl na kontrolu do servisu na vymenu oleje,rozvodu a pod,ja nevim jestli to pred tim prave fungovalo. Akorad kdyz jsem si to pak vyzvedl,tak mi rekli co vsechno zapnuli, svetla a pod a ze na jare mi zapnou automaticke sklapeni zrcatek,ze to na zimu nedoporucujou. prvne mi taky neslo tim ovladacem hybat do stran,bylo to nejak zatuhle,ale pak jsem to rozhybal. Ale nejspis to tohle auto mit nebude. V navodech ale pišou jako by to byl standart,jen ze to muze byt servisem deaktivovano.

Odesláno

Ahoj,

čtu vaší debatu. Pokud máš uvedeno manuální zklápení zpětných zrcátek tak se ti prostě při zavření auta nezklopí. Taky jsem se na to ptal v servisu a tam mi řekli toto.

Mě jdou zklápet zrcátka s použitím malé síly.

Na zimu to nevadí, stejně by se mohli poškodit, když se tam dostane zmrazek, nebo musíš zamykat klíčekem v zámku. :)

Odesláno
Tak jsem se vrátil ze servisu, a už mi to funguje,tak by me docela zajimalo,kde to pustili...

napojili ti to na dia?

cital som niekde.. ze starsie modely.. pred faceliftom proste sa dalo zapnut sklapanie tak nejak ze podrzis klucik na polohe 1 potom na nejakych 20 sec podrzis sklapaci ovladac.. a potom sa ti to zapne vypne.. .. tak isto to tam mate aj so svetlami.. podrzis a zapne sa alebo vypne

Odesláno

napojili to na dia,ale nevidel jsem mu tam kde to pustil. Jinac mam rok 2007 po faceliftu. Divne je,ze na to nemam prepinac ve dverich, muzu s nim hybat jen do stran. Zrcatka se sklopi jen po zamknuti auta ovladacem.

Odesláno

Aha, takže to nemůžeš ovládat ovladačem na dveřích. Musel by jsi vyměnit celý panel ovladačů. Proto píšou v service boxu sklápění manuální. Je to pro sklápění připraveno jenom částečně.

[upravil dne 25/1/11 22:51 HonzaZ]

Odesláno

Možná někdy časem,musím ověřit aby to fungovalo, každopádně je to fce, kterou klidně oželím. Jinač děkuji všem, kdo se do této diskuze zapojili a poradili.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přijde mi zvláštní, že tahle prudivá funkce sklápění zrcátek je aktuální právě teď :) Ale ještě že tak. Právě jsem se nas*al a chci to vypnout. Už mě nebaví plácat ušima jak slon při každým startování :)

Dokázal to někdo deaktivovat bez diagu? K darmožroutům se mi s tím fakt nechce :/

Jestli to jde i tim čudlíkem vyzkouším hned zítra.

Je to 2000 nebo 2001 rok se snad úplně všemožnou výbavou. čudlíkem nastavuju i sklápím, superzamykání a alarm.

• O 13 let později...
Odesláno

Zdravim Peugeoty,

nevim ci neozivuji mrtve vlakno, ale dalo by se prosim mi z VIN VF33BNFUC83333108 (jeste nemam zaplacene clenstvi na pristup do SB) vycit jak jsou na tom zrcatka? Panel i se sklopenim mam , tak ci nekdo vymenil panel nebo mam shanet nekoho s diag na aktivaci sklapeni. Diky moc predem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...