Přejít na obsah

bbubakmp33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bbubakmp33's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Já psal pravděpodobně, takhle mi to bylo zděleno technikem. Vypsalo mu to chybu v nastavení, jestli je to mozny.
  2. No tak na diagnostice byla zjištěna chyba na rozvodech, pravděpodobně predkočený. Ale přijde mi divný, že výkon a zhasínání motoru se projeví jen v těch kolonách. Pravdou je, že ventily klepou dost, benzín je cítit víc . A nechápu jak je možný přehlédnout při výměně rozvodu správné nastavení. Měl s tim někdo zkušenost? Tuhle závadu jsem mě pravděpodobně i 2 mesice před výměnou rozvodů, mohlo se něco zničit? No jde to opět do servisu.
  3. No u těch rozvodu nevím, jsou čerstvé vyměněný v servisu, tak doufám že jsou správně . Poprvé byly vyměněný při 115 tis km a teď po 9-ti letech ve 160 tis. Diag. je bt opravdu ta primitivní a chápu že se na ni nedá spolehnout. Lambda sonda mě taky napadla, ta je tam myslím původní. Na diag. se chystám.
  4. Jedná se o benzín a napsal jsem to špatně. Jedná se o senzor otáček hřídele.
  5. Zdravím, Omlouvám se za možná opakující se téma, ale fakt nevím. Mám neustále opakující se chybu P0341, auto je čerstvě po rozvodech, výměně svíček, chladící kapaliny, napínací a vodici kladky s řemenem a senzor otáček hřídele byl vyměněn zhruba před měsícem. Jedná se o 307 1.6 16v r.v.2002. Chyba P0341 se několikrát objevila i před výměnou rozvodů. Startování je bez problémů i otáčky volnoběhu jsou bez problému. Zhasínání motoru se projevuje tak, že se v kolonach vyšplhá teplota chladící kapaliny na cca. 99°C a sepne ventilátor a teplota spadne na cca 93°C, výkon motoru klesne, duší se a zhasne a občas se objeví i závada P 0341. Po chvilce jde znova nastartovat, kontrolka motoru svítí nebo občas i zhasne a vše vypadá vporadku.To se projevuje několikrát za sebou zhruba po půl hodinovém popojižděni v kolonách, dokud nezchladim motor jízdou. Nevím jestli to má spojitost s vysokou teplotou chl. kapaliny, chladičem, čidlem teploty, rezistorem ventilátoru nebo s ventilátorem chladiče , který úplně ok není (při sepnutí píská). A zjistil jsem že mám u ventilátoru 2 relé, predpokladam ze to reguluje rychlosti ventilátoru chladiče, ale sepne jen vrchni. Rychlost ventilátoru je stejná jak při zapnutí klimy tak i bez klimy na teplotě 98-99°C Jestli by měl někdo nějaký napad co s tim, milé rád si ho přečtu.
  6. bbubakmp33

    LOUPÁNÍ V ŘÍZENÍ

    Po čem bych tam měl přesně koukat ? Jinak díky za názor
  7. bbubakmp33

    LOUPÁNÍ V ŘÍZENÍ

    Tyčky stabilizátoru to nejsou,ty jsou nový. dnes jsem mluvil s mechanikem a mohlo by to být údajně homokinetický kloub. Možnost je i to horní uložení tlumičů. Zítra jdu na prohlídku, dnes neměl čas. Tak jsem zvědavý. Díky za názory.
  8. Čau kluci, nevíte někdo co to je? Při jízdě do zatáčky, když dám rejt doprava tak tam lupne a nejvíc když přejedu nějaký hrboly. Loupnutí jde trochu i do volantu. Myslel jsem, zadrhával volnější podběh o nápravu, ale asi to nebude ono. Díky za reakce
  9. Já mám podobný problém a taky by mě to zajímalo.
  10. bbubakmp33

    El. sklopná zrcátka

    Tak že to znamená, že musim na diagnostiku a nechat si aktivovat zrcátka?
  11. bbubakmp33

    El. sklopná zrcátka

    VIN je : VF33CNFUB82352289
  12. Mám dotaz ohledně el. sklopných zrcátek. Snažil jsem se je aktivovat ručním ovládáním, ale nic. nevíte někodo co stím. Kde je chyba. Díky
×
×
  • Vytvořit...