Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tento dotaz jsem jiz nasel,ale odpovedi nic moc... Kdyz chci auto otevrit klicem (ne dalkou), tak to nefunguje. Celkem me desi predstava, ze nekde daleko od domova mi dojde baterka v ovladaci a ja se nedostanu do auta. Nevite nekdo co s tim? Jestli je treba ve dverich vypadlej dratek nebo vypnuto v dia:myslim

Odesláno

když tam daš klič tak s nim v zamku otočíš? pokud ne tak tam může byt meněna spinačka nebo zamek. nebo muže byt zaoxidovanej zamek tim že se nepoužíva.

Odesláno

ono to klidne muže byt vyměněny. ted jsem zkoušel dve sady zamku každa jinačí. vzal jsem klič od jedne a zamek od druhé a kličem v zamku jsem otočil ale to tahlo co je na konci zamku se ani nehlo.

nejlepší rozdělat dveře a kouknout na to.

Odesláno

Myslím, že elektrická závada by to byla, kdyby jsi klíčkem otevřel dveře řidiče, ale ostatní se neotevřely. Když ale neotevřeš ani u řidiče, tak je nějaký mechanický problém se zámkem. Sundat tapec a podívat se tam.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Myslím, že elektrická závada by to byla, kdyby jsi klíčkem otevřel dveře řidiče, ale ostatní se neotevřely. Když ale neotevřeš ani u řidiče, tak je nějaký mechanický problém se zámkem. Sundat tapec a podívat se tam.

Diky:super, a nemas nahodu nejaky schema?:roll

Odesláno

zdraví já jsem todle řešil nedávno že klíčem jsem otáčel dokola a nic tak jsem rozebral dveře a tam je tavý prodlužovací táhlo a je zajištění sajgrovkou a ta byla vypadlá.Takže pokud klíč se točí kolem dokola tak bych vyděl závadu v tomdle.....

Odesláno
Původně zaslal: petr-16

zdraví já jsem todle řešil nedávno že klíčem jsem otáčel dokola a nic tak jsem rozebral dveře a tam je tavý prodlužovací táhlo a je zajištění sajgrovkou a ta byla vypadlá.Takže pokud klíč se točí kolem dokola tak bych vyděl závadu v tomdle.....

diky moc, zkusim, jen jak zjistim, jak rozebrat ty dvere:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...