Ringit Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Ahoj, tento dotaz jsem jiz nasel,ale odpovedi nic moc... Kdyz chci auto otevrit klicem (ne dalkou), tak to nefunguje. Celkem me desi predstava, ze nekde daleko od domova mi dojde baterka v ovladaci a ja se nedostanu do auta. Nevite nekdo co s tim? Jestli je treba ve dverich vypadlej dratek nebo vypnuto v dia:myslim Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 když tam daš klič tak s nim v zamku otočíš? pokud ne tak tam může byt meněna spinačka nebo zamek. nebo muže byt zaoxidovanej zamek tim že se nepoužíva. Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Většinou je potřeba pročistit vložku zámku - když se nepoužívá, tak se v ní usadí bordel a pak se tam už klíč nevejde. Citovat
Ringit Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Klicem normalne otacim na obe strany. A i tam cejtim, ze tam mechanismus je, ze je tam urcitej odpor, ale auto nereaguje. Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 ono to klidne muže byt vyměněny. ted jsem zkoušel dve sady zamku každa jinačí. vzal jsem klič od jedne a zamek od druhé a kličem v zamku jsem otočil ale to tahlo co je na konci zamku se ani nehlo. nejlepší rozdělat dveře a kouknout na to. Citovat
Ringit Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Tak to je elektrická závada. Myslis el. zavada, ze je nekde vypadlej kabilek nebo je na to treba pojistka? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Myslím, že elektrická závada by to byla, kdyby jsi klíčkem otevřel dveře řidiče, ale ostatní se neotevřely. Když ale neotevřeš ani u řidiče, tak je nějaký mechanický problém se zámkem. Sundat tapec a podívat se tam. Citovat
Ringit Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Myslím, že elektrická závada by to byla, kdyby jsi klíčkem otevřel dveře řidiče, ale ostatní se neotevřely. Když ale neotevřeš ani u řidiče, tak je nějaký mechanický problém se zámkem. Sundat tapec a podívat se tam. Diky:super, a nemas nahodu nejaky schema? Citovat
petr-16 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 zdraví já jsem todle řešil nedávno že klíčem jsem otáčel dokola a nic tak jsem rozebral dveře a tam je tavý prodlužovací táhlo a je zajištění sajgrovkou a ta byla vypadlá.Takže pokud klíč se točí kolem dokola tak bych vyděl závadu v tomdle..... Citovat
Ringit Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Jaké schema myslíš? jak rozebrat ty dvere? Citovat
Ringit Odesláno 22. květen 2010 Autor Odesláno 22. květen 2010 Původně zaslal: petr-16 zdraví já jsem todle řešil nedávno že klíčem jsem otáčel dokola a nic tak jsem rozebral dveře a tam je tavý prodlužovací táhlo a je zajištění sajgrovkou a ta byla vypadlá.Takže pokud klíč se točí kolem dokola tak bych vyděl závadu v tomdle..... diky moc, zkusim, jen jak zjistim, jak rozebrat ty dvere:roker Citovat
Judes Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 Tu je obrázok ako dať dolu výplň dverí. Citovat
Ringit Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 Diky za rady:potlesk zkusim a dam vedet:aut Citovat
brade Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Taky mám ten problém :-) neotočím s ním kolemdokola, odpor tam normoš je. Díky za radu, zkusim si to rozdělat a uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.