Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rad bych se podelil o jednu neprijemnou skusenost.

Vcera odpoledne jsem jel pro pritelkyni z Uherskeho Hradiste do Uherskeho Brodu. Jedna nejmenovana firma ( STRABAG :mad: - Hajzlove, zmrdi a lempli ), ktera dela, ze umi delat cesty se tam pokousi za posledni rok uz asi po ctvrte udelat novy koberec na useku dlouhem 7km. Pravdepodobne je to bavi anebo nemaji co delat ??? Nevim!

Bylo neco ke ctvrte hodine, zacinalo poprchat tak se delnici pravdepodobne rozhodli, ze kdyz je ten patek a zacina se kazit pocasi vyserou se na praci a jdou domu. Jenze ti ukurvenci zapomeli, ze nechali na asi 500m dlouhem useku nastrikany asfalt, na ktery se pak dava ten cerny bordel finiserem ( myslim se tomu stroji tak rika ). Je tam sice tricitka, ale jinak zadne upozorneni.

Nemusim asi uz ted psat co se stalo. Muzu jenom rict, ze 30km/h nikdo 7kilometrovy usek nepojede. Priznam se, jel jsem mozna padesat. A co udela cerstvy nastrik a malinko mokra jsem opravdu netusil.....

Nikomu nepreju ten pocit, kdyz rano vyjde pred barak a uvidi na aute to co jsem videl ja! Ono uz bylo vecer sero a tak jsem si nevsiml :-( tohle dostavat z auta je fakt zazitek Asi hodinu a pul jsem strikal po celem aute Wedeckem, abych dostal dolu tu sracku. Na laku me tak nezalezi, ten je stejne hnusny, ale serou me ty nove znicene elektrony!!!

Nechtel bych mit nove auto a jet s nim vcera vecer tudy domu. Doufam, ze se to nikomu nestalo a pokud jo tak si to jdete s tema zmrdama vyrikat a nechat vycistit. :mad:

Z toho plyne ponauceni, budu davat na nedodelane cesty a radsi se jim objizdkou vyhybat.

Hned jak prestane prset davam dopredu poradne plachty zasterky ;)

Odesláno

Před nedávnem byl otevřen nový šestikilometrový úsek obchvatu UH, važme si tohoto počinu, prootže je to jediný usek v UH, který není ještě rozkopaný.

Odesláno

Jasně, ale o tom se nemá cenu vůbec bavit. U nás taky přes léto dělali jednu silnici nadvakrát (a možná to byla i stejná firma, ale to si nejsem jistej), protože potom co to dodělali poprvé, zjistili, že se v tom dělají díry. A znovu objížďky přes všelijaký prdele, kam bys jinak nikdy ani nepáchnul a zdržování. Takže je to asi nějaká nová móda...

Odesláno

Mě se munilý týden stalo to samé, jeli jsme s bráchou každý svým autem přes Horní Počernice a v jedný ulici záplatovali díry. V celý ulici nebyla ani jedna značka která by na to upozornila, to že je to čerstvě zalátaná silnice jsme poznali až když jsme na to vjeli. Takže taky oba černý pruhy na bocích auta a potom hodina a půl strávená čištěním technickým benzínem. Vyfotili jsme to a poslali jako stížnost na obecní úřad, aby nám k tomu podali alespoň nějaké vysvětlení. Ale nečekám že z nich vypadne něco rozumnýho....

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Jenom pro informaci, když už to máš hotové. Asfalt jde výborně dolů sádlem.

Nejen sádlem - většina látek nerozpustných ve vodě je rozpustná v tucích, jak věděly už báby mastičkářky :D

Odesláno

Také v Karlovarském kraji se teď vyznamenává firma STRABAG. Tahle firma vyhrála několik etap rekonstrukcí silnic II.třídy, na kterou si kraj dokonce půjčil. Hned na první etapě (30 km za 150 mil.Kč u N.Role a Nejdku) všem ukazují, jací jsou to borci. Myšlenka dobrá, ale realizace hrozná. Projekty nedokonalé (zapoměli na mosty a přejezdy), značení strašné (občas na mě v noci vybafne díra, kterou přes den udělali), auto mám věčně zaprášené, nebo dokonce od asfaltu. Uplynulo půl roku a výsledek se teprve rýsuje. A kdo vyhraje další zakázky ?? Určitě STRABAG...

Odesláno

Mel jsem podobnou zkusenost :( Mel jsem smulu ze jsem zrovna projizdel kdyz to meli takhle postrikany.. nastesti jsem si toho vsimnul vcas a jel pomalinku co to slo ale gumy uplne zabaleny.. a nechtel bych videt ten mazec si toho nevsimnout a pak vzit nejakou zatacku ostreji uz na normalni silnici za mokra a deste... na gumach totiz veskerej sajrajt ze silnice nalepenej a zalepenej totalne vzorek.. no hruza .. a neudelas vubec nic :mad:

Odesláno

Jedine co me tvrdili ze je to radne oznacene ze projizdim stavbou a jet 30km/h... :mad: Co by se pak delo dal uz nikoho nezajima.. jinymi slovy - sam sis blbecku jel stavbou (btw. frekventovana silnice ve Vamberku kde se delal soubezne obchvat.. takze nemohli pockat par tejdnu az bude hotovej a pak se vrtat ve meste :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...