lkr@cbox.cz Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Rad bych se podelil o jednu neprijemnou skusenost. Vcera odpoledne jsem jel pro pritelkyni z Uherskeho Hradiste do Uherskeho Brodu. Jedna nejmenovana firma ( STRABAG - Hajzlove, zmrdi a lempli ), ktera dela, ze umi delat cesty se tam pokousi za posledni rok uz asi po ctvrte udelat novy koberec na useku dlouhem 7km. Pravdepodobne je to bavi anebo nemaji co delat ??? Nevim! Bylo neco ke ctvrte hodine, zacinalo poprchat tak se delnici pravdepodobne rozhodli, ze kdyz je ten patek a zacina se kazit pocasi vyserou se na praci a jdou domu. Jenze ti ukurvenci zapomeli, ze nechali na asi 500m dlouhem useku nastrikany asfalt, na ktery se pak dava ten cerny bordel finiserem ( myslim se tomu stroji tak rika ). Je tam sice tricitka, ale jinak zadne upozorneni. Nemusim asi uz ted psat co se stalo. Muzu jenom rict, ze 30km/h nikdo 7kilometrovy usek nepojede. Priznam se, jel jsem mozna padesat. A co udela cerstvy nastrik a malinko mokra jsem opravdu netusil..... Nikomu nepreju ten pocit, kdyz rano vyjde pred barak a uvidi na aute to co jsem videl ja! Ono uz bylo vecer sero a tak jsem si nevsiml :-( tohle dostavat z auta je fakt zazitek Asi hodinu a pul jsem strikal po celem aute Wedeckem, abych dostal dolu tu sracku. Na laku me tak nezalezi, ten je stejne hnusny, ale serou me ty nove znicene elektrony!!! Nechtel bych mit nove auto a jet s nim vcera vecer tudy domu. Doufam, ze se to nikomu nestalo a pokud jo tak si to jdete s tema zmrdama vyrikat a nechat vycistit. Z toho plyne ponauceni, budu davat na nedodelane cesty a radsi se jim objizdkou vyhybat. Hned jak prestane prset davam dopredu poradne plachty zasterky Citovat
Butch Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Před nedávnem byl otevřen nový šestikilometrový úsek obchvatu UH, važme si tohoto počinu, prootže je to jediný usek v UH, který není ještě rozkopaný. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 16. říjen 2004 Autor Odesláno 16. říjen 2004 Neboj, do zimy jeste bude urcite dvakrat Citovat
Petr605 Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Jestli to je skutečně jenom asfalt, tak ten jde dobře dolů technickým benzínem. Už jsem to dělal a celkem úspěšně. A ani laku moc neublíží... Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 16. říjen 2004 Autor Odesláno 16. říjen 2004 Uz to mam dole, ale jde tu o princip a zbytecnou praci!! Citovat
Petr605 Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Jasně, ale o tom se nemá cenu vůbec bavit. U nás taky přes léto dělali jednu silnici nadvakrát (a možná to byla i stejná firma, ale to si nejsem jistej), protože potom co to dodělali poprvé, zjistili, že se v tom dělají díry. A znovu objížďky přes všelijaký prdele, kam bys jinak nikdy ani nepáchnul a zdržování. Takže je to asi nějaká nová móda... Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 16. říjen 2004 Autor Odesláno 16. říjen 2004 Aspon pozname nova mista, pres ty objizdky Citovat
Driver Odesláno 16. říjen 2004 Odesláno 16. říjen 2004 Mě se munilý týden stalo to samé, jeli jsme s bráchou každý svým autem přes Horní Počernice a v jedný ulici záplatovali díry. V celý ulici nebyla ani jedna značka která by na to upozornila, to že je to čerstvě zalátaná silnice jsme poznali až když jsme na to vjeli. Takže taky oba černý pruhy na bocích auta a potom hodina a půl strávená čištěním technickým benzínem. Vyfotili jsme to a poslali jako stížnost na obecní úřad, aby nám k tomu podali alespoň nějaké vysvětlení. Ale nečekám že z nich vypadne něco rozumnýho.... Citovat
Trundik Odesláno 21. říjen 2004 Odesláno 21. říjen 2004 Jenom pro informaci, když už to máš hotové. Asfalt jde výborně dolů sádlem. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 21. říjen 2004 Autor Odesláno 21. říjen 2004 Ja vim, ale sadlo nebylo po ruce tak jsem strikal po aute WD40citkou, nez jsem z¨jistil, ze to jde i technickym benzinem Citovat
Garfield Odesláno 23. říjen 2004 Odesláno 23. říjen 2004 Napsán autorem Trundik Jenom pro informaci, když už to máš hotové. Asfalt jde výborně dolů sádlem. Nejen sádlem - většina látek nerozpustných ve vodě je rozpustná v tucích, jak věděly už báby mastičkářky Citovat
janhercik Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 Také v Karlovarském kraji se teď vyznamenává firma STRABAG. Tahle firma vyhrála několik etap rekonstrukcí silnic II.třídy, na kterou si kraj dokonce půjčil. Hned na první etapě (30 km za 150 mil.Kč u N.Role a Nejdku) všem ukazují, jací jsou to borci. Myšlenka dobrá, ale realizace hrozná. Projekty nedokonalé (zapoměli na mosty a přejezdy), značení strašné (občas na mě v noci vybafne díra, kterou přes den udělali), auto mám věčně zaprášené, nebo dokonce od asfaltu. Uplynulo půl roku a výsledek se teprve rýsuje. A kdo vyhraje další zakázky ?? Určitě STRABAG... Citovat
AKCZ Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 Mel jsem podobnou zkusenost Mel jsem smulu ze jsem zrovna projizdel kdyz to meli takhle postrikany.. nastesti jsem si toho vsimnul vcas a jel pomalinku co to slo ale gumy uplne zabaleny.. a nechtel bych videt ten mazec si toho nevsimnout a pak vzit nejakou zatacku ostreji uz na normalni silnici za mokra a deste... na gumach totiz veskerej sajrajt ze silnice nalepenej a zalepenej totalne vzorek.. no hruza .. a neudelas vubec nic Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 25. říjen 2004 Autor Odesláno 25. říjen 2004 Musi to byt nejak postihnutelne! Nebo snad ne?? ..... Citovat
AKCZ Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Jedine co me tvrdili ze je to radne oznacene ze projizdim stavbou a jet 30km/h... Co by se pak delo dal uz nikoho nezajima.. jinymi slovy - sam sis blbecku jel stavbou (btw. frekventovana silnice ve Vamberku kde se delal soubezne obchvat.. takze nemohli pockat par tejdnu az bude hotovej a pak se vrtat ve meste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.