Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kamarat ma DEPO na 406tke, ma ich tam 2 roky, svietia este lepsie ako moje origo si myslim, pasovali dobre, aka je kvalita neviem, ale on je spokojny:nevim

Odesláno

ja ich mam tiez a urcite nie su take kvalitne ako origo, z vnutra sa mi odlepuje ta folia na odrazanie svetla... nie z paraboly ale z ramceka okolo, nie je to nic hrozne a urcite tak skoro kvoli tomu nebudem menit svetla, nie je to velmi vidiet, lae po tejto skusensti by som isiel do origo... jasne, ze pouzivanych.. nove z peugeotu.. to je ina raketa...

Odesláno

maximum: no prave nove nechcem-su moc drahe a ajtak ked nejake kupim tak ich budem rozoberat a ako ty pises tak ten odlupujuci chrom na tom vnutornom kryte budem striekat na cierno...

Odesláno

no ide o to, ze na parabole je naneseny ten \"chrom\" alebo co to je... a na tom ramceku okolo je len prilepena neaka folia ked je to nove, tak to nerozoznas, ze jedno je nalepka a to druhe striekane... ta nalepka trosku povolila, skoda, ze nie je doma auto, by som to skocil odfotit, ale ked vravis, ze to budes striekat,tak by som mozno hned strhol tu nalepku a tak nastriekal... mozno len ja mam neaky vadny kus... btw. svetla mam asi 2 roky a povolilo to iba na jednom.

Odesláno

okrem tohto nedostatnu co som popisoval im zatial nemozem vobec nic vytknut. svietia uplne v poho, plexi drzi, nerosia sa ... inac som s nimi spokojny. Este mi napadlo, ze ta krytka, ktora je na otvore k ziarovkam sa otvara dost tazko, jednu tu nozicku som pri vymene ziarovky odlomil, ale uz som sa to naucil otvarat...:)

[upravil dne 18.5.2010 maximum]

Odesláno

Zpracování oproti Bosch podstatně horší, častěji zavlhají, plasty olezou včetně parabol za 1/2 času. když máš jedno nové Depo a jeden nový Bosch a postavíš se před auto okamžitě vidíš rozdíl v tom jak svítí. Depo je pro mě nouzovka.

Zkušenost mém se světly pro p 406.

Odesláno

znamy mal na p 406 predne svetlo depo a druhe original, to original bolo na aute od nova bolo trosku poobijane ale plexisklo bolo ciste,a to depo no strach! plexisklo bolo take zlte matne,ani to neviem opisat! a dalsie porovnanie brat ma na fabii jedno je orinal cistucke plexisklo cire,a druhe je zase depo,je matne a a nieje cire chyta taku slubucku zltu farbu,tak neviem ako to je,jeden ma na aute ww pasat predne svetla depo,svietia trosku na ... su tam cocky a svietia iba do bodu vobec nerozpotuluju svetlo mozno zle nastavene alebo preto lebo tam nemam xenon neviem,ale tam su zase paraboly krasne ciste ale ma ich este len rok,ale tie su dobre,zeby nebol depo ako depo???

Odesláno

Mám na 306ce binkry od DEPA a že by nějak extra lícovali to ne....U blatníku je docela fuka:myslim Spíš bych sehnal starší ale origo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...