306gti6 Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 ma niekto skusenosti s tymito svetlami-kvalita materialu,svietivost,pasovanie a celkovo ako svietia?? Potrebujem predne svetla a Valeo su drahe Citovat
Qcko Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Kamarat ma DEPO na 406tke, ma ich tam 2 roky, svietia este lepsie ako moje origo si myslim, pasovali dobre, aka je kvalita neviem, ale on je spokojny:nevim Citovat
306gti6 Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 na 406ke mozu byt dobre len z mojim stastim na 306ku budu na Ho..no:nevim:nevim:D Citovat
ThorR Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Mam je na Renaultu Master a uplne v pohode. Citovat
maximum Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 ja ich mam tiez a urcite nie su take kvalitne ako origo, z vnutra sa mi odlepuje ta folia na odrazanie svetla... nie z paraboly ale z ramceka okolo, nie je to nic hrozne a urcite tak skoro kvoli tomu nebudem menit svetla, nie je to velmi vidiet, lae po tejto skusensti by som isiel do origo... jasne, ze pouzivanych.. nove z peugeotu.. to je ina raketa... Citovat
306gti6 Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 maximum: no prave nove nechcem-su moc drahe a ajtak ked nejake kupim tak ich budem rozoberat a ako ty pises tak ten odlupujuci chrom na tom vnutornom kryte budem striekat na cierno... Citovat
maximum Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 no ide o to, ze na parabole je naneseny ten \"chrom\" alebo co to je... a na tom ramceku okolo je len prilepena neaka folia ked je to nove, tak to nerozoznas, ze jedno je nalepka a to druhe striekane... ta nalepka trosku povolila, skoda, ze nie je doma auto, by som to skocil odfotit, ale ked vravis, ze to budes striekat,tak by som mozno hned strhol tu nalepku a tak nastriekal... mozno len ja mam neaky vadny kus... btw. svetla mam asi 2 roky a povolilo to iba na jednom. Citovat
306gti6 Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 maximum: ten predny kryt nepraska a nevybledli po 2 rokoch,ako svietia?nesvietia niekde na vevericky:D Citovat
maximum Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 okrem tohto nedostatnu co som popisoval im zatial nemozem vobec nic vytknut. svietia uplne v poho, plexi drzi, nerosia sa ... inac som s nimi spokojny. Este mi napadlo, ze ta krytka, ktora je na otvore k ziarovkam sa otvara dost tazko, jednu tu nozicku som pri vymene ziarovky odlomil, ale uz som sa to naucil otvarat... [upravil dne 18.5.2010 maximum] Citovat
marko306 Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Lubk0 dával depo svetlá a nepasovali mu tam motorčeky z originálnych tuším, ale boli to H4 na model 97-99 Citovat
maximum Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 mne sedia aj motorceky a naklapanie svetiel ide ako na originaloch... Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Depo.... nikdy. Když jsem kupoval nedávno nová světla radši jsem zaplatil origo Bosche. Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Zpracování, vzhled, odchylky vzhledu oproti origo... A už jsem viděl i pár světel, které po roce byly zralé na výměnu. Ale to třeba záleží od kusu nebo modelu. Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Zpracování oproti Bosch podstatně horší, častěji zavlhají, plasty olezou včetně parabol za 1/2 času. když máš jedno nové Depo a jeden nový Bosch a postavíš se před auto okamžitě vidíš rozdíl v tom jak svítí. Depo je pro mě nouzovka. Zkušenost mém se světly pro p 406. Citovat
martis Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 znamy mal na p 406 predne svetlo depo a druhe original, to original bolo na aute od nova bolo trosku poobijane ale plexisklo bolo ciste,a to depo no strach! plexisklo bolo take zlte matne,ani to neviem opisat! a dalsie porovnanie brat ma na fabii jedno je orinal cistucke plexisklo cire,a druhe je zase depo,je matne a a nieje cire chyta taku slubucku zltu farbu,tak neviem ako to je,jeden ma na aute ww pasat predne svetla depo,svietia trosku na ... su tam cocky a svietia iba do bodu vobec nerozpotuluju svetlo mozno zle nastavene alebo preto lebo tam nemam xenon neviem,ale tam su zase paraboly krasne ciste ale ma ich este len rok,ale tie su dobre,zeby nebol depo ako depo??? Citovat
Demo Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 mam na passatu prave DEPO pac origo po 10 letech byly KO a pohoda, sviti to krasne, motorky sedly a za tu cenu se to vyplati menit skoro s prasklou zarovkou Citovat
306gti6 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Tak teraz ste ma dostali:ticho vaham ci zohnat pouzite Valeo alebo kupit nove depo ale asi kupim nove DEPO ved tie ma vydu 90€ obydve... Citovat
309GT Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Mám na 306ce binkry od DEPA a že by nějak extra lícovali to ne....U blatníku je docela fuka:myslim Spíš bych sehnal starší ale origo.... Citovat
GRiMx Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 skus napsat sem..tady nějaký prodává... http://www.aukro.cz/item1046375305_peugeot_306_predni_svetlo.html#gallery Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.