Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a předem se omlouvám jestli už se to tu řešilo, ale nikde jsem vlákno nenašel... V pátek mi přestalo svítit levé xenonové světlo. Při rozsvícení světel ale světlo jakoby zavrčí a lehce problikne... Stalo už se to někomu? A případně kolik si mám připravit za servis? :bojim

Odesláno

Skús vymeniť výbojky medzi sebou a zistíš či to je vyhorená výbojka (najskôr áno). Nová výbojka sa dá zohnať do 500. Najlepšie vymeniť hneď obe strany kvôli farbe.

Odesláno

obj. cislo 6216A9 cena 3 403Kc ale dle popisu by to mela byt klasicka vybojka D2S, ta by se mela dat sehnat i levneji i mimo peugeot

Odesláno

co jsem koukal na www.zbozi. cz tak vybojky D2S se daj sehnat uz od 300Kc (napr. http://www.prodej-oleju.cz/prodej-oleju/eshop/11-1-Xenony-vybojky/0/5/94-Xenonova-vybojka-D2S-HID )

Dal bych nove asi obe dve, pac starnutim se meni intenzita svetla a i jeho barva, takze by nova a stara vybojka svitily odlisne a i by to blbe vypadalo.

Teplotu svetla bych doporucil max do 5000K, vic nebrat, pak uz zacina mit svetlo nadech do modra az fialova a i klesa jeho intenzita

[upravil dne 17/5/10 Ferry]

[upravil dne 17/5/10 Ferry]

Odesláno

Tak byla to špatná výbojka. Vyměnil jsem radši obě dvě. Ta druhá už byla taky načatá a svítilo každý světlo jinak. Koupil jsem Osram. Svítí sice o trošku žlutějc, ale přijde mi že o trochu víc. Kolik mají \"k\" nevím, výrobce to na krabičce neudává. Tak doufám, že vydrží alespoň další 4 roky. Cena 1595Kč/ks

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...