Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Malej problem, koukal jsem do objednavky a neni tam skf ale febi. Pritom v katalogu maji skf. Vadi to, nebo je to jedno, nebo skf=febi? Febi se rozbiji jako monroe, nebo drzi?

Mají chybu v popisu, nebo jsi klikl na Febi? nebo ti to v objednávce změnili?

Odesláno

Jakou pružinu? nedá se sehnat druhovýroba s označením originálu.

originál 5002V3 -VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10ATED BEZ FAP A NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ

OZNAČENÍ 2 ŽLUTÁS

v prodejnách náhrady jen za 5002V6 - VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10TD A KLIMATIZACE A PŘED A ZAD ZESÍL PÉROVÁNÍ

OZNAČENÍ 1 ŠEDÁ + 1 ČERVENÁ

Jaký bude rozdíl mezi pružinami?

Odesláno

Já mám ložisko horního uložení kupované přímo u prodejce SKF. Tak zkus prosím ve tvém okolí zjistit prodejce - regionálního a ten ti ložiska prodá. I ceny jsou příznivé. Zkus se podívat tady. Jinak V Č.Budějovicích mají prodejnu. Jinak pro tebe je to asi Plzeň a tam jsou distributoři SKF: http://www.loziskaaurednik.cz/skf.html a http://www.brammer.cz . Snad ti to pomůže.

Odesláno

Budu mit febi, doufam, ze vydrzi vic nez popisovany monroe. V utery prijdou PPL-kou. Budou za 3266 kc obe strany i s ulozenim. Na skf bych si musel pockat mesic.

Pruziny muzes pouzit asi i z vraku. Sama od sebe (starim, opotrebenim) tezko praskne. Praskne tim, ze se namaha v krutu, jak se tu popisuje.

Odesláno

pokud si chceš auto nechat,kup obě nové (třeba postupně),dal jsem za jednu v pežotě 2500 kč:nevim, jinak vem z vrakoviště (bude stačit jen jedna)

ten žid v Koblově na kopci je bude mít :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Obě vyměn! Ne jenom jednu, nebo budeš mít jednu stranu auta víš než druhou. I když bude z uplně stejnýho auta jako máš, může být jinak unavená.

nové pružiny jsem měnil s odstupem měsíce, po výměně jedné strany jsem měřil výšku kastle od země a bylo to nachlup stejné...,myslím že z vraku se dá dát i jen jedna strana :myslim

Odesláno

mám takovou nabídku:

číslo 5002V6

LESJOFORS 1350,- /ks

CS 990,-/ks

XX 780,-/ks

číslo 5002V4

SPIDAN 1878,-/ks

originál 5002V3 2620,-/ks

Odesláno

Nakonec jsem šel do CS Germany 990,-kus

Je to holá pružina a je o cca 1,5cm kratší než originál, je to problém??

Sem tam je škráblá a odprýsklá barva, žeby tím tak házeli při skladování?

A poslední dotaz - dají se sehnat ty gumy co jsou na pružině, u té rupnuté se mi roztrhla guma v tom uložení na tlumiči. Když to z té staré odtrhnu čím to na novou nalepit?

[upravil dne 26.5.2010 mmmb]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj ty gumy se daj koupit, jedna 76Kc v Peugeotu, cislo 503350

Toje tada docela dost 76*4 = 304,-

ony jsou nahoře i dole asi stejné, že

Odesláno

nejsem si ted jist, ja mel roztrhany jen ty spodni, takze jsem daval ty, kterym odpovida to obj. cislo o par prispevku vys.

ta horni guma je asi jina, cislo bude mit 5031 42 cena 126Kc/ks

[upravil dne 27/5/10 Ferry]

Odesláno

Koukam na tenhle obrázek, na díly 6 a 9 - miska pružiny. Ty se nechávají starý? V příslušenství toho horního uložení nejsou, nepřišly. Horní uložení mi přišlo febi a ložiska skf, sada dorazů a manžet monroe za těch 40196Kč.

[upravil dne 27/5/10 Benžík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...