Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám takový trapný dotaz :ticho

je těžké vyměnit svíčky ? dělal sem to jednou na feldě ale tak to je samosebou něco jineho...potřebuju si vyměnit svíčky a když mi v servisu řekla že práce za výměnu svíček je 500kč tak bych si to radši udělal sám....

svíčky mám, značka DENSO, typ snad dobrý, s výběrem mi pomáhal BoneDaddy tak snad jsou správné :P

mám knížku JAk Na to peugeot 406 ....tam je napsane i kde svíčky najdu :D

myslite že to zvladu sam nebo je nato potřeba specialnich zkušeností a vybavení ? jedine co nemam je klič na svíčky, ten koupím teď v Autokelly, snad teda není více druhů podle typu auta atd

[upravil dne 15/5/10 sharpers]

Guest servisman
Odesláno

klíč nějaký lepší než to tečko co prodávají já mám na golu je to lepší.protože svíčky jsou jak se říká jako utopený takže je potřeba trochu delší,jinak je to 16 ten menší

zvládneš to vpohodě není to nic těžkýho

na sundání rampy myslím imbus 5 je tam 6 šroubku a před demontáží odpoj konektor napravo,pak jej nezapomen zapojit až to dáš dohromady

tu máš jak na to

http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Remplacer_les_bougies_2L16V.pdf

[upravil dne 15/5/10 honza406]

Odesláno

no u nás maji jenom to tečko..snad to bude ok...

jinak vyndat snad nebude rpoblem, ale co se tyče davani novych....te jo prostě jenom je dotahnout nebo to dělat nějak extra ? že musí byt nejěka natočena atp ?

na feldě sme tohle neřešili, tam sem je zašrouboval a tečka a bylo mi to celkem jedno hlavně že to jelo :D

Odesláno

Se správným klíčem to za chvilku zmákneš. :super

Sundáš ten plastový kryt na motoru (třeba plochým šroubovákem o 90 stupňů otočíš plastové šroubky- jde to lehce), odpojíš konektor na boku zapalovací rampy, odšroubuješ 3 nebo 4 šroubky na desítku klíč na zapalovací rampě, vyjmeš rampu (jde to snadno), povolíš svíčky - pozor na hranu jak napsal pastorek a pak vše obráceným postupem dáš dohromady. :)

Zvládl jsem to i já a to je co říct. :D

Odesláno

co sa tyka dotiahnutia novych, tak bud predpisanym momentom, pripadne uhlom, alebo kombinaciou oboch. Zvycajne to je uvedene aj na krabicke od sviecky. (Teda aspon u NGK)

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...