Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, eman.stotnik napsal:

takze von obidve baterky.

olej nevytecie-ok,ale used spominal ze do tej prevodovky sa dostane vzduch?je to problem?

nechcu tě nas.rat, ale po tomto dotazu nedělej radši nic a dej to do servisu--někdy je to tam levnější než doma...:myslim

Odesláno

vyriesene,,,,poloos vymenena....montoval som druhy tlmic so strunou a nabojom komplet a drgol som do poloosy a ona vypadla

skoro som odpadol,ziadny olej nevytiekol,ani kapka co bolo super,aj ked mi je jasne ze je ho tam malo-poriesim,

nahodil som druhu poloos a uz len dokoncit a sup do servisu na vymenu oleja

dakujem seckym za pomoc

360118610_957946022095611_4259251883100136161_n.jpg

Odesláno

ozzy56

ja si nekupujem auto aby som ho servisoval v servise

som invalidny dochodca s prijmom 240eur mesacne

auto mam lebo ma bavi opravovat,je s tym vela starosti,potu a bolesti,ale treba nejak vyplnit cas na invalidnom dochodku

este otazka-je tam niekde mierka oleja tej aut.prevodovky?ci zistim ako malo ho tam mam,

dik

Odesláno (upraveno)

Ne, nemá to žádnou měrku. Zvednout auto (do vodorovné polohy), odšroubovat výpušťák, zespod tam natlačit cca 0.5l oleje, zašroubit. Nastartovat, pomocí diag kontrolovat teplotu oleje (nevím jak 4HP20, většinou se to dělá při 40-60), odšroubit výpušťák, pozorovat jak to kape. Pokud nekape, dolejt zase 0.5l a znova. Pokud kape, je ho tam tak akorát, pokud teče čůrek, je ho moc, takže počkat, až začne kapat. Zhruba takto.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

opytam sa inak-

chybalo mi tam asi dost oleja ked po vytiahnuti poloosy nevyliezla ani kvapka oleja-presiel som na nom cca 10km a zacalo blbnut radenie,dokonca pri parkovani mi aj motor vyplo,,dolial som liter oleja a uz zase ide v pohode,

nakolko nemam moznost sa dostat k tomu vypustaciemy srobu na urovni poloosy aby som zistil ci je oleja dost alebo malo,ci by z neho nieco islo von po odsrobovani,tak ako mi radil -VojtouNerCZ 

neviete mi povedat kolko asi mohlo chybat s tych 8litrov co tam je,rad by som dolial este liter nech je chvilu pokoj ale neviem ci to neprezeniem,ci nosit zo sebou liter oleja a ked to zacne blbnut zase doliat?

vopred dakujem za pomoc

Upraveno uživatelem eman.stotnik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...