ozzy56 Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 před 2 hodinami, eman.stotnik napsal: takze von obidve baterky. olej nevytecie-ok,ale used spominal ze do tej prevodovky sa dostane vzduch?je to problem? nechcu tě nas.rat, ale po tomto dotazu nedělej radši nic a dej to do servisu--někdy je to tam levnější než doma... Citovat
eman.stotnik Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 vyriesene,,,,poloos vymenena....montoval som druhy tlmic so strunou a nabojom komplet a drgol som do poloosy a ona vypadla skoro som odpadol,ziadny olej nevytiekol,ani kapka co bolo super,aj ked mi je jasne ze je ho tam malo-poriesim, nahodil som druhu poloos a uz len dokoncit a sup do servisu na vymenu oleja dakujem seckym za pomoc Citovat
eman.stotnik Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 ozzy56 ja si nekupujem auto aby som ho servisoval v servise som invalidny dochodca s prijmom 240eur mesacne auto mam lebo ma bavi opravovat,je s tym vela starosti,potu a bolesti,ale treba nejak vyplnit cas na invalidnom dochodku este otazka-je tam niekde mierka oleja tej aut.prevodovky?ci zistim ako malo ho tam mam, dik Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 (upraveno) Ne, nemá to žádnou měrku. Zvednout auto (do vodorovné polohy), odšroubovat výpušťák, zespod tam natlačit cca 0.5l oleje, zašroubit. Nastartovat, pomocí diag kontrolovat teplotu oleje (nevím jak 4HP20, většinou se to dělá při 40-60), odšroubit výpušťák, pozorovat jak to kape. Pokud nekape, dolejt zase 0.5l a znova. Pokud kape, je ho tam tak akorát, pokud teče čůrek, je ho moc, takže počkat, až začne kapat. Zhruba takto. Upraveno 11. červenec 2023 uživatelem VojtouNerCZ OK406 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
eman.stotnik Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 dakujem vies mi aj povedat ktory olej tam dam? https://www.comco.sk/autodiely/peugeot/607-9d-9u/2-2-hdi-13167/oleje-101815/ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 TotalEnergies FLUIDMATIC AT 42. Citovat
eman.stotnik Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 (upraveno) ok,diky https://www.filtreaoleje.sk/detail-produktu/total-fluide-at-42-1l-5166/?gclid=CjwKCAjw-7OlBhB8EiwAnoOEk35PzGIu7lPi12k2E3EoajdAT38t3ze5kVVOwZ2qAaEQm4XbIirCwhoC1HkQAvD_BwE toto,ano? este otazka kolko litrov kupit,keby so to chcel cele menit,ale to az po septembrovej stk ak prejdem,teraz len doplnim Upraveno 12. červenec 2023 uživatelem eman.stotnik Citovat
eman.stotnik Odesláno 14. červenec 2023 Odesláno 14. červenec 2023 (upraveno) opytam sa inak- chybalo mi tam asi dost oleja ked po vytiahnuti poloosy nevyliezla ani kvapka oleja-presiel som na nom cca 10km a zacalo blbnut radenie,dokonca pri parkovani mi aj motor vyplo,,dolial som liter oleja a uz zase ide v pohode, nakolko nemam moznost sa dostat k tomu vypustaciemy srobu na urovni poloosy aby som zistil ci je oleja dost alebo malo,ci by z neho nieco islo von po odsrobovani,tak ako mi radil -VojtouNerCZ neviete mi povedat kolko asi mohlo chybat s tych 8litrov co tam je,rad by som dolial este liter nech je chvilu pokoj ale neviem ci to neprezeniem,ci nosit zo sebou liter oleja a ked to zacne blbnut zase doliat? vopred dakujem za pomoc Upraveno 14. červenec 2023 uživatelem eman.stotnik Citovat
Hafity Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Některé automatické převodovky mají oddělené náplně různých specifikací.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.