cogina Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 no vidíš kolik se toho událo:D:D Jj, když na to koukáš takhle, tak vlastně jo :D:D. A co Morava, taky všechno v pohodě? No určitě, to by jsme tady určitě hned věděli . Citovat
elton Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Na moravě je super:D , o víkendu byli u nás známí z Kladna. Super akce:D Citovat
cogina Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Tak to je jasný, kladeňáci jsou všichni fajn. Tak se zase loučím, jdu do hajan, ráno musím do práce :papa. Citovat
antired Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 Tak jsem to prodal. A je to za nama. Peugeot to uz z duvodu pristupu inportera nikdy nebude! Citovat
antired Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ja uz radej na net nepisu nic konkretniho. Citovat
antired Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ne to ne...ale nejak se mi nechce. bude to bile, 2.0 diesel a automat. Asi tak takze skoro jako tvoje Citovat
chauffeur Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Čaute po dlhej dobe. Zatiaľ máme na 5008 najazdené 126 000km a celkovo spokojnosť. Včera po diaľnici 130-140 s klímou po dotankovaní spotreba 6,5. Čoskoro nás čaká technická. Problémy: -nerovnomerne sa derú zadné pneumatiky, hlavne vonkajší okraj ľavej -uvoľnil sa plast nad výduchmi ventilácie vpredu v strede -po zabrzdení zostávajú svietiť brzdové svetlá o niečo dlhšie...svietia približne 3s sekundy po pustení pedála a rovnako sa nedá zapnúť tempomat Dúfam, že aj vám vaše 5008 dobre slúžia Citovat
Mojo2 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 tak to jsou snad vsechno resitelne problemy :-) -sjizdeni pneu, nechal bych si zkontrolovat napravu -plast se da podlozit... -co se brdozveho svetla tyka, tak to bude vadnej spinac u brzdoveho pedalu, celkem jednoducha vymena Citovat
P607Olda Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Na 5008 je pevně svařená náprava, na té toho moc nezkontrolují. Pokud je svařena křivě. Možná by pomohl hupcuk, ale do toho se nikdo neodhodlá. Mně to zadní sjíždí víc, než přední, ale v zásadě OK - najeto 90 t. a na zimákách i na letních jsou ještě 3mm. Plasty - je zvláštní jev, kolem výdechů na sklo - když je veliké horko, klima naplno, tak výdech se ochladí a hrká vůči okolí. Zmizí to za deset minut. V jiných teplotách nehrká. Citovat
martinecondrej Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 na zadní nápravě není co zkontrolovat. Jestli to dělá jen na jedné straně u jedné gumy, tak bych spíš řekl vadná pneu. To stejné jsme teď měli u c-maxe. Jedna guma sjetá výrazně víc než ostatní. Nic na ní vidět nebylo. Koupily se nový a už je to ok a na zimních taky ok. Zkontroluj zimní jestli je stejná pneu taky sjetá Citovat
martinecondrej Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 jo taky se mi zadní sjíždí víc než přední. Mám 65000 a letní i zimní KO. Je to první auto kde na jedny gumy nedám alespoň 60000km. Už mám vyhlídnutý nový. Půjdu do značky General, cena jako barum a prý o dost lepší Citovat
chauffeur Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 S tou gumou to spravilo na originál letnej Michelin a aj na zimnej Dunlopke. U oboch na jednom mieste. Celkový nájazd na dve sady pneumatík cez 120 000 je OK. Nad výduchom ventilácie je vidieť nejaký vyskočený zúbok, na ktorom to pravdepodobne držalo. Skúsim neskôr nafotiť. Citovat
chauffeur Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 3.0 - auto chodieva zaťažené Nemôžu to spôsobovať časté jazdy cez kruháče? Citovat
Pacho69 Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 3.0 na zadek i zatíženej je tedy až dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.