Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
no vidíš kolik se toho událo:D:D

Jj, když na to koukáš takhle, tak vlastně jo :D:D:D. A co Morava, taky všechno v pohodě? No určitě, to by jsme tady určitě hned věděli :D.

Odesláno

Čaute po dlhej dobe. Zatiaľ máme na 5008 najazdené 126 000km a celkovo spokojnosť. Včera po diaľnici 130-140 s klímou po dotankovaní spotreba 6,5. Čoskoro nás čaká technická.

Problémy:

-nerovnomerne sa derú zadné pneumatiky, hlavne vonkajší okraj ľavej

-uvoľnil sa plast nad výduchmi ventilácie vpredu v strede

-po zabrzdení zostávajú svietiť brzdové svetlá o niečo dlhšie...svietia približne 3s sekundy po pustení pedála a rovnako sa nedá zapnúť tempomat

Dúfam, že aj vám vaše 5008 dobre slúžia :)

Odesláno

tak to jsou snad vsechno resitelne problemy :-)

-sjizdeni pneu, nechal bych si zkontrolovat napravu

-plast se da podlozit...

-co se brdozveho svetla tyka, tak to bude vadnej spinac u brzdoveho pedalu, celkem jednoducha vymena

Odesláno

Na 5008 je pevně svařená náprava, na té toho moc nezkontrolují. Pokud je svařena křivě. Možná by pomohl hupcuk, ale do toho se nikdo neodhodlá.

Mně to zadní sjíždí víc, než přední, ale v zásadě OK - najeto 90 t. a na zimákách i na letních jsou ještě 3mm.

Plasty - je zvláštní jev, kolem výdechů na sklo - když je veliké horko, klima naplno, tak výdech se ochladí a hrká vůči okolí. Zmizí to za deset minut. V jiných teplotách nehrká.

Odesláno

na zadní nápravě není co zkontrolovat. Jestli to dělá jen na jedné straně u jedné gumy, tak bych spíš řekl vadná pneu. To stejné jsme teď měli u c-maxe. Jedna guma sjetá výrazně víc než ostatní. Nic na ní vidět nebylo. Koupily se nový a už je to ok a na zimních taky ok. Zkontroluj zimní jestli je stejná pneu taky sjetá

Odesláno

jo taky se mi zadní sjíždí víc než přední. Mám 65000 a letní i zimní KO. Je to první auto kde na jedny gumy nedám alespoň 60000km.

Už mám vyhlídnutý nový. Půjdu do značky General, cena jako barum a prý o dost lepší

Odesláno

S tou gumou to spravilo na originál letnej Michelin a aj na zimnej Dunlopke. U oboch na jednom mieste. Celkový nájazd na dve sady pneumatík cez 120 000 je OK.

Nad výduchom ventilácie je vidieť nejaký vyskočený zúbok, na ktorom to pravdepodobne držalo. Skúsim neskôr nafotiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...