Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady jsou takové díry, že je to kličkovaná, rychlost kolem 80. A taky mlhy, nic moc.

Já už jsem si zazávodil, když jsem měl 3-litrové benzíny. Upřímně, byly to vyhozené peníze za benzín. Hlavně jsem se naučil, že razantní jízdou se člověk víc unaví - dojet 250 km, a tam provádět perfektní obchodní jednání, odpoledne 250 km zpět a tak skoro každý den...

Teď si jízdu užívám.

Odesláno

nezoufej.. to se poresi....

jake prahove listy? ty originaál? ty jsem chtel, ale jde mi nejen o estetiku, ale hlavne ochranu te hrany prahu proti poskrabani..a to ty origo neumi...nejdou pres hranu...skoda. hod kdyz tak foto tech list.

Nezoufám, snad se to časem vše usadí. Foto lišt hodím, auto si v servisu nechali, protože mi drhly zadní dveře a když to chtěli promazat, tak zjistili, že to je prd platný, že je tam špatný šroub či co, takže objednali nový, přijde zítra, mám náhradní 207 a zítra bude milášek.

Odesláno
Tady jsou takové díry, že je to kličkovaná, rychlost kolem 80. A taky mlhy, nic moc.

Já už jsem si zazávodil, když jsem měl 3-litrové benzíny. Upřímně, byly to vyhozené peníze za benzín. Hlavně jsem se naučil, že razantní jízdou se člověk víc unaví - dojet 250 km, a tam provádět perfektní obchodní jednání, odpoledne 250 km zpět a tak skoro každý den...

Teď si jízdu užívám.

No tak to je naprostá pravda, rychlost je přímo úměrná únavě. Toť mé zjištění...měsíčně nalítám po ČR kolem 5tis. km.

Odesláno

ta mapa je perfektný nápad, snáď sa tam zajtra objavím aj ja.

odkaz pre \"zberačov\": auto je riadne zabezpečené. a keby predsa len neodolalo mam ho poistené.

Odesláno

To mě tak nerve. Spíš mě rve, že mám momentálně jiné priority než auto. Ale jak budou nějaké drobné tak do toho hned jdu, Je to lepší než Rneg. Jinak, kdybych věděl, že je Rneg troškou hloupější tak si objednám radši Wipcom3D.

[upravil dne 14/1/11 13:25 elton]

Odesláno

tiež by ma zaujímalo, ako by to bolo so zárukou a cena inštalácie. Čakať 4 roky až skončí záruka auta sa mi veru nechce a je blbé, že ak mám navi, tak na čelné sklo prilepiť ešte jednum, ktorej rozumiem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...