Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ale na fotce v avataru ji nemáš prosklenou:aut:aut:aut

A jooooooooooooo !!! Kde se stala chyba? :D:o:o:D:D;);)

Asi je na čase změnit tu fotku...

No jo, ale to znamená to moje auto umejt... :myslim

[upravil dne 18/1/11 22:13 radek76]

Odesláno

Jak často myjete auta??? Vloni jsem měl od dubna do prosince bílou oktávu a za tu dobu to videlo myčku 2x .. najezd cca 30tis km ... no pravda mělo to takovou béžovou barvu no...:roker

Odesláno

Myjeme co čtrnáct dní - nařízení z práce pro služební se tak nějak zažilo i na soukromé - každý sudý pátek - ať padají trakaře a nebo je hezky - v hnusu to alespoň odsolíme a je chvíli něco vidět, v létě to nějaký čas vydrží... :D Nějak jsem si na to zvykl...

jl

Odesláno

Není duležitý jak to vypadá zvenku, ale jak zevnitř. Ja razim heslo, že auto se myje tehdy, podkud se člověk umaže i při nastupovaní :)) No pravda, jezdim po stavbách, po republice sem a tam, takže to spíš beru z praktické stránky.

Odesláno

Kolik je vzadu místa na délku po sklopení všech zadních sedaček? Zkusíte to někdo změřit? Né že bych toho využíval často ale hodí se to, zvlášť pro šlofíka ve dvou :))

Odesláno

mám otázku v súvislosti so spaním spolujazdca počas jazdy, v prípade, že mám zadné sedačky rozložené? Ako zabezpečiť pripútanie za jazdy resp. musí byť pripútaná táto osoba bezpečnostnými pásmi, ak leží?

Odesláno

Tak spát se tam musí velice dobře. V loni jsem tak spal 18 nocí na cestě po skandinavii v 307 a byla to paráda.Také 185cm jako Elton. No a 5008 je ještě o 10 čísel delší. Proto jsem jí kupoval........:mrk

Včera jsem byl u prodejce se podívat na auto.No bomba.:super A to už nešlo otálet a čekat na teplo. Měl tam Michelinky zimní gumy na plecháčích za necelých 20 000.- Tak jsem neváhal a nechal je obout na auto a v pondělí bude doma. Sice jsem chtěl i na zimních hlíny, ale už jsem nechtěl tu agonii prodlužovat a vymýšlet. Stejně mám ztažený žaludek a nemám ani chuť na jídlo, (ale to je i dobře po těch vánocích).....:(. A také proto, že jsem šel finančně na doraz a snad nebudu nezaměstnaný. To by byl průůůůůser.:myslim Auto by stálo v garáži a nemělo co do žaludku.....:aut:aut:aut

Odesláno

Určitě,nehledě na předpisy,ale její zdravý a taky pozor na erbeg,ten by tu osobu pěkně usměrnil zpátky kde patří:( Každá osoba za jízdy musí být připoutaná (pokud tam jsou pásy) :)

Odesláno

Spíš bych řekl, každá osoba musí být za jízdy připoutaná a musí sedět tam kde má. Pak fungují bezpečnostní prvky tak jak byly navrženy. Jestli někdo za jízdy leží a spí, tak by při nehodě lítal v autě jak nudle v bandasce.

Odesláno

V AutoTipu číslo 2 je hodnocení 5008ky po 15 000 km. Testují ji v dlouhodobém testu. Pochvalují motor (2.0 HDI) kdy jezdí v průměru za 6,3. Kritizují pak nízkou střechu, aerodynamický hluk při jízdě na dálnici a parkovací senzory. Při současném signálu prý přední přehlušil ten zadní. Jediná stížnost k motoru byla na jeho pomalé zahřívání, kdy i po ujetí několika kilometrů auto netopí.

Odesláno

me teda dostaly ty kecy o neprehledne karoserii, mi ukaz u kolika aut dnes vidis na predek, nebo dobre dozadu? ono se 5 HVEZD v narazovych testech neda zjiskat se sloupky tenkymi jak u 120citky... ze jo....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...