Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já měl to samé. Po asi roce co jsem to zjistil a dal jsem ho do kastlíku před zadními sedadly. Zajímavé je, že u 307 je v pohodě. Nerazaví ani neni zasr... blátem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevadí ti \"malý\" volant co zakrývá budíky?

Gratuluju, ať slouží.

Já bych si objednal faceliftovou 5008, s kamerou ;-). I když, kdybych vybíral aktuálně, asi bych počkal na nové C4GP s 2.0blueHDI.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jj, žiju :D. Všechno je v pořádku, tak nepotřebuji nic řešit :D. Teď jsem si nechala na garanče spárovat mobil s autem, takže super, už nemusím lovit mobil za jízdy :papa.

Odesláno
Aj odo mňa tam máš hlasy. Dúfam, že nás potom povozíš na novej 308 - me. :myslim:papa

Hm, asi ne. Nechápu, jak to někdo dělá, ale už dva obrázky mají 3 tis. hlasů :grr. Já hlasuji jak divá, ale tohle nemůžeme dohnat.:D Ale kdyby joooo - tak svezu, to je jasná věc.:D

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Nevite zda se daji koupit kryty do predniho narazniku na \"zimu\" pro privod vzduchu jinde nez original Peugeot. Jsem se byl zeptat dneska u Domanskyho a tam mi rekli skoro 7stovek za ty 3 listicky

Odesláno

Už to tu jednou někdo řešil.Ale ten kryt si koupil a \"prohloupil\",protože zjistil,že je uplně na 2 věci a nepomáhá.Takže asi udělal hodně dobrou službu ostatním že to otestoval s konstatováním,že k chladiči nacpe starej dobrej karton.:mrk

Odesláno

To není pravda, jsou tu lidi co s tím jezdí a nemohou si to vynachválit (ozzy1), já u 2.0HDi zatím neměl potřebu, teplota chladící vody mi nekolísala a ani v tom největším mrazu se prakticky nehýbala. Možná, že u 1.6HDi je to markantnější, nevím.

Odesláno

přijedu po dálnici do prahy a na třetích světlech teplota z 90 spadne pod 70, s origo kryty je to výrazně lepší.

Vždy to padalo dolů na volnoběh nebo brždění motorem a to velmi rychle. Jiný projev to nikdy nemělo (třeba na topení), jen ta ručička, že padla.

Jsem rád, že kryty mám, ale je to jenom o pocitu, že je to asi lepší. Žádnej jinej bonus mi to nedalo

Odesláno
mno mám ten stejný problém, pořídil jsem origo zavětrovací lišty před chladič, ale bylo to vyhozenejch 530,- kaček. :bacha Tak si říkam jestli nezkusit přidělat kus pap.kartonu před chladič, to už by snad pomohlo.:myslim
---Příspěvek z 2/2/2012 ---Teplota chladící kapaliny
Odesláno

Já to vyřešil koupí origo lišt do otvorů též a další dvě jsem si vyrobil v práci ,dal do laku a tudíž v zimě bude otevřený jenom jeden -nejmenší průduch.

Jinak, už s těmi originály to bylo hodně znát.

[upravil dne 24/10/13 18:00 od ozzy1]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak pánové - soutěž jsme vyhráli :papa:papa:papa. Podle návrhu našeho Honzy je už dokonce polepený Peugeot 308 a jde do KC Motýlek v Praze na Černém Mostě v Praze. Fotky z akce jsou tady: http://www.auto-kopecky.cz/akce/party-308-new-43, bohužel nás asi zapomněli pozvat, tak jsme tam nebyli. Pokud vše dobře dopadne, měli bychom jet celá rodinka do Disneylandu v Paříži a právě tou 308 :). No, nevím, jak se tam z toho našeho miláčka vejdeme :D, ale jestli to vyjde, tak to bude bombááááá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...