Guest Tury14 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 V pondělí jedu do servisu, nejede mi ventilátor a když zastavím tak přestane chladit klima......plus se mi zdá, že to nějak více brblá, tak to tam hned nadhodím....:-D:myslim Citovat
drroman1 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Nevite nekdo o nejakem servisu na severni morave,kdyz jsem rekl o te hlucnosti (brblani)v auto tichy tak na mne cumeli jak na blba.nejlepe nekde kde uz to resili.dik drroman Citovat
robozv Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 A je úplně na prd:aut:aut:aut Elton citim zavist v Piestanoch ta povo:superzim Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Robo, už nemusíš, v něčom takem sem seděl u Mischantrope, taky to mělo hovínkovou barvu:aut a musím říct, že střecha nic moc. :D:D [upravil dne 6/7/12 22:18 od elton] Citovat
Martinsk Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Ak to dobre dopadne, tak aj ja budem mať panoramatickú strechu. Elton, potom sa prídi pokochať ... Citovat
tomike Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Martinsk takze mas vo vyhlade 5008-mu? Nezabudni sa potom pochvalit [upravil dne 7.7.2012 10:16 od tomike] Citovat
Martinsk Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 neboj sa, ešte je len objednaná. Mala by prísť na konci augusta. Citovat
elton Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Marťo, zatlač na ně ať pohnou abys ji mohl představitv Pieštanech. Citovat
Sk4nk1 Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 ok slováci moji milý a v akom jazyku máte nav??? Citovat
grgoos Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Ahoj, doporučí mi tu někdo dle vlastních zkušeností solidní servis v okolí UL ? Nemám valné zkušenosti z V-group v LT, na Kladně to zřejmě nebude o moc lepší. Nabízí se několik možností, jako v Ústí, Teplice, Chomutov. ale nevím. Pak je tu Mělník nebo Praha, slyšel jsem o Domanském ve Stodůlkách nebo Zdibech, poraďte, díky. Citovat
elton Odesláno 7. červenec 2012 Odesláno 7. červenec 2012 Na mělnicku výbornej servis: http://www.peugeot-kly.cz/ a nebo pak Domanský ve zdibech. Citovat
cartmen Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 No mne vylozene do 2000 nejede,mistama je to docela nebezpecne:( Mě to táhne od spoda, jen pokud je zaplá klima tak to odspoda netahne, a proto ji ani nezapínam .... Citovat
cartmen Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Něco prapodivného se mi děje s volantem, má varhánky s loupe se. Asi pojedu reklamovat. Citovat
P607Olda Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 V záruce vyměnili bez problému. Prý máme kožený... to teda sorry, kožený vypadá jinak. Škoda. Pokud bys to musel platit, tak si ho raději nechej potáhnout opravdovou kůží. Citovat
Vatsug Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 No mě se zatím neloupe, ale u středových ramen, jak mám prsty, tak se mi ta (jakože kůže) vlní a natahuje. Ještě chvíli počkám a pak to zkusím reklamovat. Ještě mám do ledna záruku. Citovat
elton Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Mě se volant neloupe, ale nechtě jak jsem couval s vozíkem a měl jsem pracovní rukavice a jak si tak vesele ručkuju, tak v rukavici byl malej kamínek a tím jsem si škrábl trošku volant:( Proto radím, neřídit v pracovních rukavicích. Citovat
nikol Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Že se nestydíš,tak krásné autíčko a ty to řídíš v škaredých rukavicích. Max v plesových:D,auto se musí zlobit a bude brblat:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.