Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pondělí jedu do servisu, nejede mi ventilátor a když zastavím tak přestane chladit klima......plus se mi zdá, že to nějak více brblá, tak to tam hned nadhodím....:-D:myslim

Odesláno

Robo, už nemusíš, v něčom takem sem seděl u Mischantrope, taky to mělo hovínkovou barvu:aut a musím říct, že střecha nic moc. :roker:D:D:D

[upravil dne 6/7/12 22:18 od elton]

Odesláno

Ahoj, doporučí mi tu někdo dle vlastních zkušeností solidní servis v okolí UL ? Nemám valné zkušenosti z V-group v LT, na Kladně to zřejmě nebude o moc lepší. Nabízí se několik možností, jako v Ústí, Teplice, Chomutov. ale nevím. Pak je tu Mělník nebo Praha, slyšel jsem o Domanském ve Stodůlkách nebo Zdibech, poraďte, díky.

Odesláno
No mne vylozene do 2000 nejede,mistama je to docela nebezpecne:(

Mě to táhne od spoda, jen pokud je zaplá klima tak to odspoda netahne, a proto ji ani nezapínam .... :roker

Odesláno

V záruce vyměnili bez problému.

Prý máme kožený... to teda sorry, kožený vypadá jinak. Škoda.

Pokud bys to musel platit, tak si ho raději nechej potáhnout opravdovou kůží.

Odesláno

No mě se zatím neloupe, ale u středových ramen, jak mám prsty, tak se mi ta (jakože kůže) vlní a natahuje.:myslim Ještě chvíli počkám a pak to zkusím reklamovat. Ještě mám do ledna záruku.;)

Odesláno

Mě se volant neloupe, ale nechtě jak jsem couval s vozíkem a měl jsem pracovní rukavice a jak si tak vesele ručkuju, tak v rukavici byl malej kamínek a tím jsem si škrábl trošku volant:( Proto radím, neřídit v pracovních rukavicích.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...